Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:A u mnie @ nie ma, ale co chwilę chodzę sprawdzać. Zmierzyłam temperaturę przed chwilą i było 37, więc w ciągu dnia podniosła się o 2 kreski. Jakieś beżowe skąpe plamienie mi tylko trochę wątpliwości daje. Kupiłam 2 testy i czekam niecierpliwie na jutrzejszy ranek.
czekamy!olka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:zmeczona juz jestem staraniami
Witaj, podczytuje was od miesięcy i zdecydowałam się wypowiedzieć a konkretnie to, też mam PCOS i moim zdaniem to jest Twoim największym powodem tak długich starań. Ja juz mam dziecko, ale też swoje przeszłam. Wiesz co mi pomogło? CLOSTYLBEGYT od 2dc do 7dc w 13-14dc monitoring u Ginekologa czy pęcherzyk urósł i wtedy dostałam zastrzyk PREGNYL 10000j i wiedziałam że w ciagu 12-24h wystapi owulacja, od 16dc do 25dc brałam duphaston 2x1 a w 28dc test i wiesz? wyszedł pozytywny w 1cs, gdzie lekarz ostrzegł mnie, że mam małe szanse powodzenia! Wiec nie trać nadziei a swojemu lekarzowi wprost zapowiedz, ze chcialabys spróbowac z CLO. POZDRAWIAM wszystkie staraczki, mega wam dopinguje:*Miska0811, natasza82, Sylvka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrzcie na co sie natknelam...
az sie zagotowalam.
,,Agata Luśnia Czila boże jak czytam te komentarze to płakać się chce .... ciąża test na mocz (płytkowy) wychodzi po 6 dniach a w badaniach krwi już nawet na 4 dzień po , bo wydziela się odpowiedni hormon który to odpowiada za ciąże to jedno a ginekolog tez ci powie jeśli minęło 6 dni od stosunku nawet przy zwykłym badaniu cytologicznym pobierając śluz lub wymaz z pochwy ." -
nick nieaktualnyJackie wrote:patrzcie na co sie natknelam...
az sie zagotowalam.
,,Agata Luśnia Czila boże jak czytam te komentarze to płakać się chce .... ciąża test na mocz (płytkowy) wychodzi po 6 dniach a w badaniach krwi już nawet na 4 dzień po , bo wydziela się odpowiedni hormon który to odpowiada za ciąże to jedno a ginekolog tez ci powie jeśli minęło 6 dni od stosunku nawet przy zwykłym badaniu cytologicznym pobierając śluz lub wymaz z pochwy ."
o co chodzi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamicia wrote:Witaj, podczytuje was od miesięcy i zdecydowałam się wypowiedzieć a konkretnie to, też mam PCOS i moim zdaniem to jest Twoim największym powodem tak długich starań. Ja juz mam dziecko, ale też swoje przeszłam. Wiesz co mi pomogło? CLOSTYLBEGYT od 2dc do 7dc w 13-14dc monitoring u Ginekologa czy pęcherzyk urósł i wtedy dostałam zastrzyk PREGNYL 10000j i wiedziałam że w ciagu 12-24h wystapi owulacja, od 16dc do 25dc brałam duphaston 2x1 a w 28dc test i wiesz? wyszedł pozytywny w 1cs, gdzie lekarz ostrzegł mnie, że mam małe szanse powodzenia! Wiec nie trać nadziei a swojemu lekarzowi wprost zapowiedz, ze chcialabys spróbowac z CLO. POZDRAWIAM wszystkie staraczki, mega wam dopinguje:*
dzieki Serduszkowa moja nadziejko , pojawilas sie skads tam ale sprawilas usmiech na mojej twarzy calujeMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olka25 wrote:Sylvka, a co z Twoim dniem? Coś jest nie tak?
Bardzo się cieszę szczęściem stardust, jak bym chciała, żebyśmy wszystkie ujrzały niedługo ten piękny widok, serduszka naszych kruszynek
a okazalo sie dzis, ze mam podwyzszona prolaktyne. Myslalam, ze wszytko jest ok. No, ale jednak nie. Troche to potrwa zanim wszystko wroci do normy. Musze sie jakos pogodzic z ta mysla, jutro bedzie lepiej moze.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylvka wrote:a okazalo sie dzis, ze mam podwyzszona prolaktyne. Myslalam, ze wszytko jest ok. No, ale jednak nie. Troche to potrwa zanim wszystko wroci do normy. Musze sie jakos pogodzic z ta mysla, jutro bedzie lepiej moze.
<przytulam>Sylvka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylvka wrote:a okazalo sie dzis, ze mam podwyzszona prolaktyne. Myslalam, ze wszytko jest ok. No, ale jednak nie. Troche to potrwa zanim wszystko wroci do normy. Musze sie jakos pogodzic z ta mysla, jutro bedzie lepiej moze.