X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choc to bardziej taka dorba znajoma niz przyjaciolka-bo ja w przyjazn nie wierze...nawet nie wie o naszyh staraniach:) ale wspieramy sie jak cos trzeba

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    A u mnie @ nie ma, ale co chwilę chodzę sprawdzać. Zmierzyłam temperaturę przed chwilą i było 37, więc w ciągu dnia podniosła się o 2 kreski. Jakieś beżowe skąpe plamienie mi tylko trochę wątpliwości daje. Kupiłam 2 testy i czekam niecierpliwie na jutrzejszy ranek.

czekamy!

olka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten stary huj nic mi nie powiedzial a bylam u niego chyba z 4 razy

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja uciekam pod prysznic i jak najpredzej spac.
    Buziaki i do jutra <3

Miska0811, Sylvka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    zmeczona juz jestem staraniami

Witaj, podczytuje was od miesięcy :) i zdecydowałam się wypowiedzieć a konkretnie to, też mam PCOS i moim zdaniem to jest Twoim największym powodem tak długich starań. Ja juz mam dziecko, ale też swoje przeszłam. Wiesz co mi pomogło? CLOSTYLBEGYT od 2dc do 7dc w 13-14dc monitoring u Ginekologa czy pęcherzyk urósł i wtedy dostałam zastrzyk PREGNYL 10000j i wiedziałam że w ciagu 12-24h wystapi owulacja, od 16dc do 25dc brałam duphaston 2x1 a w 28dc test i wiesz? wyszedł pozytywny w 1cs, gdzie lekarz ostrzegł mnie, że mam małe szanse powodzenia! Wiec nie trać nadziei a swojemu lekarzowi wprost zapowiedz, ze chcialabys spróbowac z CLO. POZDRAWIAM wszystkie staraczki, mega wam dopinguje:*

Miska0811, natasza82, Sylvka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzcie na co sie natknelam...
    az sie zagotowalam.

,,Agata Luśnia Czila boże jak czytam te komentarze to płakać się chce .... ciąża test na mocz (płytkowy) wychodzi po 6 dniach a w badaniach krwi już nawet na 4 dzień po , bo wydziela się odpowiedni hormon który to odpowiada za ciąże to jedno a ginekolog tez ci powie jeśli minęło 6 dni od stosunku nawet przy zwykłym badaniu cytologicznym pobierając śluz lub wymaz z pochwy ."

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    czekamy!
    czekamy czekamy:)

Miska0811, olka25 lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Kochane ja uciekam pod prysznic i jak najpredzej spac.
    Buziaki i do jutra <3
    do zobaczenie o 6 pod kołdrą hehe:)

Miska0811 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    patrzcie na co sie natknelam...
    az sie zagotowalam.

,,Agata Luśnia Czila boże jak czytam te komentarze to płakać się chce .... ciąża test na mocz (płytkowy) wychodzi po 6 dniach a w badaniach krwi już nawet na 4 dzień po , bo wydziela się odpowiedni hormon który to odpowiada za ciąże to jedno a ginekolog tez ci powie jeśli minęło 6 dni od stosunku nawet przy zwykłym badaniu cytologicznym pobierając śluz lub wymaz z pochwy ."

o co chodzi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    do zobaczenie o 6 pod kołdrą hehe:)

dokladnie:) ja po 6.30 zerkne. Buziaki:)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamicia wrote:
    Witaj, podczytuje was od miesięcy :) i zdecydowałam się wypowiedzieć a konkretnie to, też mam PCOS i moim zdaniem to jest Twoim największym powodem tak długich starań. Ja juz mam dziecko, ale też swoje przeszłam. Wiesz co mi pomogło? CLOSTYLBEGYT od 2dc do 7dc w 13-14dc monitoring u Ginekologa czy pęcherzyk urósł i wtedy dostałam zastrzyk PREGNYL 10000j i wiedziałam że w ciagu 12-24h wystapi owulacja, od 16dc do 25dc brałam duphaston 2x1 a w 28dc test i wiesz? wyszedł pozytywny w 1cs, gdzie lekarz ostrzegł mnie, że mam małe szanse powodzenia! Wiec nie trać nadziei a swojemu lekarzowi wprost zapowiedz, ze chcialabys spróbowac z CLO. POZDRAWIAM wszystkie staraczki, mega wam dopinguje:*

dzieki Serduszkowa moja nadziejko , pojawilas sie skads tam ale sprawilas usmiech na mojej twarzy caluje <3

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    o co chodzi?

widzialam w necie jak laska opisuje to ze juz po 6 dniach mozna zrobic test a po 4 bete od stosunku ;d

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dalam 2 komentarze odswierzylam a tu juz tyle napisalyscie :)

• Sylvka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    Sylvka, a co z Twoim dniem? Coś jest nie tak?
    Bardzo się cieszę szczęściem stardust, jak bym chciała, żebyśmy wszystkie ujrzały niedługo ten piękny widok, serduszka naszych kruszynek :)

a okazalo sie dzis, ze mam podwyzszona prolaktyne. Myslalam, ze wszytko jest ok. No, ale jednak nie. Troche to potrwa zanim wszystko wroci do normy. Musze sie jakos pogodzic z ta mysla, jutro bedzie lepiej moze.

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a ten stary huj nic mi nie powiedzial a bylam u niego chyba z 4 razy

dzieki Ewelinko i tule

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    widzialam w necie jak laska opisuje to ze juz po 6 dniach mozna zrobic test a po 4 bete od stosunku ;d

aaaaaaaaa... czytac chyba nie umiem:)
    oj Kochana ja tez sie tyle glupot naczytalam,ze szok:) hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    a okazalo sie dzis, ze mam podwyzszona prolaktyne. Myslalam, ze wszytko jest ok. No, ale jednak nie. Troche to potrwa zanim wszystko wroci do normy. Musze sie jakos pogodzic z ta mysla, jutro bedzie lepiej moze.

<przytulam>

Sylvka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie jest nasza Ania ????

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    a ty brałaś tabletki?

iv09hdgenu0skffm.png
  • Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)
    ale napisałyście duuuzo :)
    Jackie ciekawe czy tak po 6 dniach jej wyszedł ten test, widze ze dziewczyna kompletnie sie nie zna na rzeczy

Jackie lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 622 623 624 625 626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ