Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mika85 wrote:Jackie dzięki
Mój mąż mówi, że za dużo się nakręcam na ciążę. Nie jest to moja obsesja, ale jak tu o tym nie myśleć. Nie da się 
Mój też tak mówi, no ale co zrobić...3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Cześć Olka!olka25 wrote:co tam u Was dziewczyny? jak minął dzień? ja niedawno wróciłam z pracy, nie chce mi się nadrabiać, to może jakieś streszczenie całego dnia?

to ja streszczając powiem, ze u mnie do dupy dzien.
Krótko i na temat.
A u ciebie?
olka25 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:co tam u Was dziewczyny? jak minął dzień? ja niedawno wróciłam z pracy, nie chce mi się nadrabiać, to może jakieś streszczenie całego dnia?

Olu jutro Twoj wielki dzien czekalam az nam cos napiszesz

czekamy czekamy,
nic ciekawego Stardust ma dzidziula juz widziala bijace serduszko a tak poza tym to chyba zadnych nowinek
olka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:przyjacilka zadzwonila:) musialam wysluchac i pocieszyc:)
jak przyjaciółka no to wiadomo, trzeba:) wybaczamy:*3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybylam u niego 2 razy . Za pierwszym razem jak poszlam powiedzialam ze staramy sie juz rok i nic . Zrobil mi usg i powiedzial odrazu o tych pecherzykach torbielowych . pobral wszystko do badan pow ze narazie mi nic nie przepisze ale jak beda tylko wyniki to bedzie wszystko wiedzial . Na drugiej wizycie zrobil usg pow ze owulacja byla ale mala nie pekl pęcherzyk 22mm czy tam 24 mm tylko mniej . I wtedy powiedzial ze da mi leki no i tez po tych wynikach powiedzial ze nie mam regularnych cykli wiec clo mi cykl skroci . A teraz na monitoringu nie bylam bo od do 3 stycznia mial urlop umowilam sie bylam w 14dc qale musialam isc do pracy jesli sie nie udalo ide po @ odrazu na wizyte .i przed owulaJackie wrote:tak tak .