Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
olka25 wrote:Kurczę, to faktycznie, kiepskie wieści dziś. Szczerze mówiąc, ja się trochę nie znam na tych wszystkich badaniach, bo ja tylko TSH robiłam, bo gin mi zaleciła zrobić przed staraniami jeszcze, i różyczkę i toksoplazmozę, bo się uparłam i ostatecznie gin powiedziała, że jeśli będę spokojniejsza, to mam zrobić.
No nic... Trzymam kciuki w takim razie, żeby jutro było lepiej i żebyś szybko uporała się z problemami i wystarała się o prześliczne maleństwo podobne do mamusi
Dzięki kochana a ja trzymam kciuki za Ciebie i za jutro:*olka25 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
kamicia wrote:Wiesz? szczerze Ci powiem, że szkoda mi się Ciebie zrobiło bo wiem jak ciężko jest przy PCOS ile to nerwów kosztuje.. a ja? w sumie moje 18miesieczne dziecko jest żywym dowodem na to że wszystko jest możliwe! i nawet z najgorszej sytuacji jest jakieś wyjście:) więc dziewczyny WALCZCIE! walczcie za wszelką cenę:*
CZASAMI BRAKUJE SIŁ... -
nick nieaktualny
-
olka25 wrote:idę coś zjeść i się wykąpać, a później przygotowania na jutrzejszy dzień w pracy... spaaaaać!!!
Pisz jutro co i jak! Trzymam kciuki!!!Miska0811 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Anutka wrote:
JEDNA DŁUGA KRECHA NA WYKRESIE, ALE JESTEM ZADZIWIAJĄCO SPOKOJNA CZEKAM... TEMP NIE SPAAAAADA WIĘC CZEKAM...
kochana nie za wczesnie na test ? wykres masz ładnyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 20:17
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-