Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne test ciążowy wieczorem- co teraz?
Odpowiedz

test ciążowy wieczorem- co teraz?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • lucia001 Znajoma

Wysłany: 24 czerwca 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Domyślam się... Rozumiem, że naturalnie się staracie teraz? Kiedy miałaś histero z laparo?
    Tak naturalnie. Histero i laparo miałam w zeszłym roku plus droznosc. Wszystko niby powinno być ok ginekologiczne, a ciąży brak.

histero i laparo- przegroda częściowo wycieta
    Jajowody drozne pcos 4 lata starań minęły i nic
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucia001 wrote:
    Tak naturalnie. Histero i laparo miałam w zeszłym roku plus droznosc. Wszystko niby powinno być ok ginekologiczne, a ciąży brak.
    To życzę, aby te 2 kreski zostały z Tobą na 9 miesięcy :) Daj znac jak uda się zrobić badanie i będziesz pewna

• lucia001 Znajoma

Wysłany: 24 czerwca 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    To życzę, aby te 2 kreski zostały z Tobą na 9 miesięcy :) Daj znac jak uda się zrobić badanie i będziesz pewna
    Nie dziękuję żeby nie zapraszać choć wydaje mi się że nic z tego nie będzie w tym cyklu. Dzięki za wsparcie

histero i laparo- przegroda częściowo wycieta
    Jajowody drozne pcos 4 lata starań minęły i nic
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ