X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne test ciążowy wieczorem- co teraz?
Odpowiedz

test ciążowy wieczorem- co teraz?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • lucia001 Znajoma

Wysłany: 24 czerwca 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Domyślam się... Rozumiem, że naturalnie się staracie teraz? Kiedy miałaś histero z laparo?
    Tak naturalnie. Histero i laparo miałam w zeszłym roku plus droznosc. Wszystko niby powinno być ok ginekologiczne, a ciąży brak.

histero i laparo- przegroda częściowo wycieta
    Jajowody drozne pcos 4 lata starań minęły i nic
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucia001 wrote:
    Tak naturalnie. Histero i laparo miałam w zeszłym roku plus droznosc. Wszystko niby powinno być ok ginekologiczne, a ciąży brak.
    To życzę, aby te 2 kreski zostały z Tobą na 9 miesięcy :) Daj znac jak uda się zrobić badanie i będziesz pewna

• lucia001 Znajoma

Wysłany: 24 czerwca 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    To życzę, aby te 2 kreski zostały z Tobą na 9 miesięcy :) Daj znac jak uda się zrobić badanie i będziesz pewna
    Nie dziękuję żeby nie zapraszać choć wydaje mi się że nic z tego nie będzie w tym cyklu. Dzięki za wsparcie

histero i laparo- przegroda częściowo wycieta
    Jajowody drozne pcos 4 lata starań minęły i nic
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ