test ciążowy wieczorem- co teraz?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Robiłam sobie dzisiaj test ciążowy około 20 i wyszedł pozytywny- 2 grube ciemnoczerwone krechy i jestem w szoku. Trochę ostatnio zaniedbaliśmy starania, miałam spore problemy ze zdrowiem, bardzo nieregularne cykle. W sobotę mam zamiar iść na betę, ale zastanawiam się czy nie robię sobie dużych nadziei. Mam zamiar jeszcze powtórzyć test i iść do lekarza, ale dzisiaj już sama nie wiem co mam myśleć nie wierzę, że mogło się udać ot tak, kiedy już sobie nieco odpuściliśmy. Robiła sobie któraś z Was test wieczorem i się sprawdziło? Czy pozytywny test może się okazać jednak nieprawdą?
Ulotkę mam przestudiowaną, biorę tylko parlodel- a tego co czytałam, nie powinien zaburzyć wyniku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiele testow ma napisane, ze zaleca poranny mocz zwlaszcza przed terminem @. Skoro wyszedl pozytywny, to we krwi i moczu musi byc wysoki poziom hcg.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyAgnesia wrote:Ja robiłam nie raz, jeżeli masz dwie grube krechy to raczej się nie myli gdyby to b ył cień ti inaczej. Jak potrafisz to wklej nam zdjęcie testu.
Gratulacje :* -
nick nieaktualny
-
Staraliśmy się kilka miesięcy, ale z przerwą, ponieważ miałam problemy ze zdrowiem (tokso oczna) i brałam silne leki, więc lekarz odradził nam staranie się. Niedługo kończę je brać a tu taka niespodzianka.
Zrobiłam sobie test, bo dzisiaj mija 43 d.c- pomyślałam, że znowu mi się wszystko rozregulowało, a tu proszę.
Oby to była prawda...
Na razie coś mi nie idzie wstawianie może później się uda.
-
nick nieaktualnyOlalalala wrote:Staraliśmy się kilka miesięcy, ale z przerwą, ponieważ miałam problemy ze zdrowiem (tokso oczna) i brałam silne leki, więc lekarz odradził nam staranie się. Niedługo kończę je brać a tu taka niespodzianka.
Zrobiłam sobie test, bo dzisiaj mija 43 d.c- pomyślałam, że znowu mi się wszystko rozregulowało, a tu proszę.
Oby to była prawda...
Na razie coś mi nie idzie wstawianie może później się uda.
Ja tam Ci już gratuluje bo to jest ciąża 43dc to już 6tydzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie moje drogie. Bardzo proszę o radę. Otóż już trzeci dzień testuje i wieczorem za każdym razem wychodzi blada druga kreska. Natomiast robiłam dwa innej firmy testy w ciągu dnia i z rana i jeden tej sam co wieczorem i wyszły negatywnie. Jaki może być powód że wieczorem wychodzi blada kreska po 2
-3 minutach a rano nie może ktoś miał podobnie.histero i laparo- przegroda częściowo wycieta
Jajowody drozne pcos 4 lata starań minęły i nic -
Isaura81 wrote:W takiej ej sytuacji tylko betahistero i laparo- przegroda częściowo wycieta
nick nieaktualnylucia001 wrote:Witajcie moje drogie. Bardzo proszę o radę. Otóż już trzeci dzień testuje i wieczorem za każdym razem wychodzi blada druga kreska. Natomiast robiłam dwa innej firmy testy w ciągu dnia i z rana i jeden tej sam co wieczorem i wyszły negatywnie. Jaki może być powód że wieczorem wychodzi blada kreska po 2
-3 minutach a rano nie może ktoś miał podobnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 23:16
-
Selina wrote:Może to zależy od ilości wypitych płynów u Ciebie? Może pijesz mało w ciągu dnia i nie często chadzasz do wc i wieczorem bhcg jest zagęszczone w moczu. Jak nadrabiasz płyny na noc, przed snem, albo wstajesz jeszcze do tego w nocy siku to wtedy wyjdzie negatyw. Nie mam pojęcia w sumie, ale tak na logikę idęhistero i laparo- przegroda częściowo wycieta
nick nieaktualny