test owu i ciazowy pozytywny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W takich sytuacjach zawsze przypominaja mi sie slowa moje mamy, ktora mi mowi, ze to , ze czasem wydaje sie ze jest normalne krwawienie nie musi oznaczac konca ciazy czy @. Ona tak miala z moim bratem. Ponoc miala normalną @ a nie zadne plamienia czy cos, a brat urodzil sie dorodny i zdrowy kurcze lec na bete!!! bo temperaturki to mialas wysokie !25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja teraz jak sobie pomysle po okresie mialam klucia w macicy caly dzien i w jajnikach, czasem bol nad spojeniem lonowym, sluz taka woda i grudki gdzie niegdzie co nigdy tak nie mialam, dziwne to jest wszystko... jeszcze do mojego mowie ty klulo mnie w macicy i w jajnikach caly dzien i wpisalam w doktor google i wszedzie ciaza tak samo z tym sluzem i jeszcze sie zaczelam smiac ze chyba niepokalane poczecie a tu...
ten test jest w duzo bardziej widoczny, wyrazniejszy od tamtych i tez wyszedl odrazu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Ania podobno beta czasem jest wykrywalna po poronieniu jeszcze przez jakiś czas...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2013, 15:07
-