X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test z krwi beta
Odpowiedz

Test z krwi beta

Oceń ten wątek:
  • Klaudia45 Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2023, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namisa wrote:
    Hah na początku miałam nadzieję że może uda się coś wytłumaczyć, potem już udzieliłam się tylko dla zabawy 😅

Chce wiedzieć czy jest możliwości przeniesienia palcami plemników oraz ze labolatorium pomyliło się tyle razy

• Betti37 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2023, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namisa wrote:
    Hah na początku miałam nadzieję że może uda się coś wytłumaczyć, potem już udzieliłam się tylko dla zabawy 😅
    ten troll założył 2 nowe wątki

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ