X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test z krwi beta
Odpowiedz

Test z krwi beta

Oceń ten wątek:
  • Klaudia45 Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2023, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namisa wrote:
    Hah na początku miałam nadzieję że może uda się coś wytłumaczyć, potem już udzieliłam się tylko dla zabawy 😅

Chce wiedzieć czy jest możliwości przeniesienia palcami plemników oraz ze labolatorium pomyliło się tyle razy

• Betti37 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2023, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namisa wrote:
    Hah na początku miałam nadzieję że może uda się coś wytłumaczyć, potem już udzieliłam się tylko dla zabawy 😅
    ten troll założył 2 nowe wątki

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ