Test z krwi beta
-
WIADOMOŚĆ
-
Betti37 wrote:Przepraszam że zapytam...
Ile masz lat?
Nie wiesz jak się zachodzi w ciążę?
Na pewno nie od niedomytego ze spermy palca.
Poza drogami rodnymi kobiety plemniki praktycznie natychmiast giną.
Zajść w ciążę można tylko w owulacje.
Ok.2 tyg po owulacji jak nie ma ciąży przychodzi okres.
Miałaś okres, beta negatywna więc...
Myślisz że plemniki zadziałały po 2 miesiącach?.
Sytuacja miała miejsce 28 grudnia 8 stycznia dostałam okres i musiał być to okres bo robiła po nim betę i wyszła negatywna
Ale teraz powinien kolejny okres przyjść i nie przyszedł spóźnia się w dniu wczorajszym zrobiłam betę i wyszła <0.1
Od grudnia strasznie się stresuje i schudłam bardzo czy to mogło się przyczynić do zaburzeń jakiś hormonalnych ? -
Namisa wrote:Napiszę to jeszcze raz i postaram się wyraźnie: NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI. Rozumiem stres, młody wiek, brak wiedzy z zakresu fizjologii, biorąc pod uwagę stan polskiej edukacji seksualnej to wcale mnie specjalnie nie dziwi. Ale nie ma fizycznej możliwości żeby beta nie wykazała ciąży po takim czasie od stosunku, gdyby do tej ciąży doszło, więc po prostu w niej nie jesteś. Schudłas, stresujesz się, stąd zapewne zaburzenia w cyklu i spóźniający się okres. Spróbuj się uspokoić i uwierzyć że ciąża nie bierze się z umytych rąk które magicznie przenoszą plemniki do pochwy, a jeśli okres dalej będzie się spóźniał to zapisz się do ginekologa żeby zweryfikował czy wszystko jest ok z twoim zdrowiem.
Chodzi mi o to czy nie jest to możliwe ze beta wychodzi negatwna a jest coś ? Nie ma takiej możliwości ? -
Betti37 wrote:Przepraszam że zapytam...
Ile masz lat?
Nie wiesz jak się zachodzi w ciążę?
Na pewno nie od niedomytego ze spermy palca.
Poza drogami rodnymi kobiety plemniki praktycznie natychmiast giną.
Zajść w ciążę można tylko w owulacje.
Ok.2 tyg po owulacji jak nie ma ciąży przychodzi okres.
Miałaś okres, beta negatywna więc...
Myślisz że plemniki zadziałały po 2 miesiącach?. -
Klaudia45 wrote:Chodzi mi o to czy nie jest to możliwe ze beta wychodzi negatwna a jest coś ? Nie ma takiej możliwości ?
Borze Szumiący 😅 Nie, nie ma takiej możliwości.Betti37, MerryCherry lubią tę wiadomość
-
O matko🤦🏽♀️
W ciąży nie jesteś, to na pewno. Jeśli w ostatnim czasie dużo schudłaś, bardzo możliwe, że przyczyniło się to do wstrzymania miesiączki.
Niski poziom tkanki tłuszczowej prowadzi do zaburzenia miesiączkowania.
Jeśli twoja waga będzie za niska możesz wpędzić się w poważne zaburzenia hormonalne.
Polecam udać się do ginekologa oraz dedukować się z zakresu edukacji seksualnej!
Uprawianie seksu zostaw sobie na później, jak już trochę się dowieszZo_śka, Betti37 lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Bialeekk wrote:O matko🤦🏽♀️
W ciąży nie jesteś, to na pewno. Jeśli w ostatnim czasie dużo schudłaś, bardzo możliwe, że przyczyniło się to do wstrzymania miesiączki.
Jeśli twoja waga będzie za niska możesz wpędzić się w poważne zaburzenia hormonalne.
Polecam udać się do ginekologa oraz dedukować się z zakresu edukacji seksualnej!
Uprawianie seksu zostaw sobie na później, jak już trochę się dowiesz
Czyli nie ma możliwości aby doszło do czegoś jak wsadzilam sobie do pochwy niedomyty palec ? Oraz nie ma możliwości aby beta nie wykryła ? Np niska masa ciała nie wpływa na betę mimo tego ze mam niska mase to i tak powinna wykryć ?
Ogólnie to bardzo mocno stresuje się od listopada już i jest to ciągły stres i silny oraz mało jej i schudłam z 53 do 48 kg
Boje się ze mogłam po prostu sobie przenieść te plemniki bo okresu nie mam spóźnia mi się i w dniu planowanej miediackzia zrobiłam betę i wyszła <0.1
-
Betti37 wrote:Dziewczyny to zwykły trol.
Nie wierzę że można być tak tępym i po tylu komentarzach że nie ma takiej opcji piłować temat i w kółko się powtarzać
Po prostu się boje bo spóźnia mi się okres dlatego zadałam pytanie na forum czy jest taka możliwość żeby doszło do czegoś . Po prostu się boje -
Klaudia45 wrote:Po prostu się boje bo spóźnia mi się okres dlatego zadałam pytanie na forum czy jest taka możliwość żeby doszło do czegoś . Po prostu się boje
tak jesteś w ciąży.
Z trojaczkami.
Zrobionymi palcem😜Bialeekk, Niemampomyslunanick, MalaEw, Sara30, emdar, agentka93 lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:Klaudia,czy jak tam się naprawdę nazywasz, napiszę krótko: ogarnij się.
Proszę zrozumcie mnie boje się ze mogłam sobie przenieść z palcami plemniki jak miałam na nich prejakulat boje się tego bo okres mi się spóźnia i panikuje
Chodzi mi ze nie ma takiej możliwości ze beta nie wykaże ciąży ? -
Namisa wrote:Napiszę to jeszcze raz i postaram się wyraźnie: NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI. Rozumiem stres, młody wiek, brak wiedzy z zakresu fizjologii, biorąc pod uwagę stan polskiej edukacji seksualnej to wcale mnie specjalnie nie dziwi. Ale nie ma fizycznej możliwości żeby beta nie wykazała ciąży po takim czasie od stosunku, gdyby do tej ciąży doszło, więc po prostu w niej nie jesteś. Schudłas, stresujesz się, stąd zapewne zaburzenia w cyklu i spóźniający się okres. Spróbuj się uspokoić i uwierzyć że ciąża nie bierze się z umytych rąk które magicznie przenoszą plemniki do pochwy, a jeśli okres dalej będzie się spóźniał to zapisz się do ginekologa żeby zweryfikował czy wszystko jest ok z twoim zdrowiem.
Po prostu była taka sytuacja ze miałam na palcach prejakulat poszłam umyć ręce ale nie wiem czy zmylam je dokładnie i później jak wyłączyłam wodę lekko przetarłam te ręce bo były nadal mokre lekko i włożyłam sobie jeden palec do pochwy aby zbadać śluz jaki mam i chodzi mi o to czy jest możliwość przez takie coś jak sobie przeniosłam ze doszło do czegoś -
Namisa wrote:Nie. Minął ponad miesiąc od stosunku, jeśli dochodzi do zapłodnienia to beta wychodzi pozytywna 8-12 dni po stosunku. Skoro przez cały ten czas była negatywna a od tamtego czasu nie doszlo już do żadnych zbliżeń to nie ma nawet ułamka procenta szansy że jesteś w ciąży.
Ja wiem że w młodym statystycznie łatwiej o ciążę ale ona nie robi się z powietrza. Rozważ antykoncepcje, szkoda nerwów na takie sytuacje w przyszłości.
Nie jest to możliwe ze labolatorium tyle razy się pomyliło czy coś ze pokazuje taki wynik a jest inny ?
Czy jak pójdę jutro na badania 4 dni spóźnionej miesiączki do innego labolatorium -
Bialeekk wrote:O matko🤦🏽♀️
Uprawianie seksu zostaw sobie na później, jak już trochę się dowiesz
Czy jest możliwość ze labolatorium tyle razy się pomyliło ? -
MalaEw wrote:Po co Wy się wkrecacie dziewczyny i marnujecie swój czas?
Hah na początku miałam nadzieję że może uda się coś wytłumaczyć, potem już udzieliłam się tylko dla zabawy 😅MalaEw lubi tę wiadomość