Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopisane
Susanne miałam zrobione:
- p/c antyfosfolipidowe IgG i IgM
- p/c antykardiolipnowe IgG i IgM
- p/c przeciw B2-glikoproyeinie IgG i IgM
- p/c przeciwjądrowe (ANA)
- p/c plemnikowe w surowicy
- p/c przeciw tkankom łożyska
- TSH, T4, progesteron, prolaktyna
- AntyTPO, antykoagulant tocznia
- posiew z szyki macicy urea, myco, chlamydia
- tokso, cytomegalia, różyczka
- cały panel genetyczny z układu krzepnięcia
do tego mąż też badania krwi, komputerowe badanie nasienia, posiew urea, myco, chlamydia, fragmentacja DNA plemników.
Może miałaś coś czego mi nie zbadali i podpowiesz.
Został jedynie kariotyp i komórki NK.
Co do kwasu foliowego syntetycznego wiem, że często zalecają branie wysokich dawek przy tej mutacji, ale ja naprawdę fatalnie się czułam już przy 5 mg i nie chcę wiedzieć co byłoby przy 15 mg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2017, 13:00
-
nick nieaktualny
-
Co do budowy macicy to miałam robione usg 3d i było wszystko ok. Chociaż widomo, że możliwe, że na usg czegoś nie było widać.
Chciałabym od następnego cyklu brać dong quai. Owu mam zazwyczaj 18-20 dc. Okres trwa u mnie 5 dni. W jakim okresie brać i jaką formę najlepiej?; -
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Co do budowy macicy to miałam robione usg 3d i było wszystko ok. Chociaż widomo, że możliwe, że na usg czegoś nie było widać.
Chciałabym od następnego cyklu brać dong quai. Owu mam zazwyczaj 18-20 dc. Okres trwa u mnie 5 dni. W jakim okresie brać i jaką formę najlepiej?;
Donga? Najlepiej swanson w tabletkach/kapsułkach i brać ok5-6 dni zaraz po zakonczonym krwawieniu, zeby juz nie plamiło nic to jest ważne! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobuska gdzie Ty?
-
Ja już testowania się doczekać nie mogę, ja już po ovu ale jutro jeszcze lecę na szybkie usg sprawdzić czy napewno pęcherzyk pękł... Starania były w sama owulacje i dzień po także może może coś z tego wyjdzie... Najdłuższe moje 12 dni oczekiwania....
W sumie 2CS dopiero ale liczę że będzie dobrze.SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny