Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie w pracy kitram z forum bo na open space pracuje ha ha i widac co robie tak czy inaczej jak ma byc vos to mi wyjdzie jutro bo to bedzie 48 h po ttm tescie co go wrzucilam...trzymajcie kciuki inaczej wyjdzie ze mamy omamy wzrokowe i do paychiatry hahah
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja córka miała dodatnie testy a ciąży nie było po długich zmianach lekarzy okazało się ze ma pęknięty jajowod brała zastrzyki żeby się zrosło. Teraz niestety okazało się ze ma torbiel na jajniku i musiała mieć usunięty jajnik.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna moje hormony sa ok. Jestem pod stala opiela lekarza. To juz kolejna stymulacja od lisyopada 2016! Mialam 3 kiechy przerwy teraz przez torbiele. Naprawde wole odpiscic i pogodzic sie ze mam 1 zdrowe dziecko cieszyc sie. Organizm moj juz nie dake rady brac tylu lekow. Ja niebiore po 1czy 2 tabletki clostylbegytu na stymulacje ja misze brac 4 potem zastrzyki podwojne dawki. Nicna mnie nie dziala juz.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Cześć dziewczyny
Gratuluję zafasolkowanym!!!
Staraczka nie wiem jak Cię pocieszyć słowami, że się nie udaje, ale ciesz się jedną pociechą, bo to zawsze lepsze niż bezdzietność.
Niestety ja w tym miesiącu zmieniłam nastawienie.
Przestaję się już nakręcać z tym dzieckiem. Obejrzałam na youtube film jednej dziewczyny, która opisywała swoje problemy z brakiem potomstwa. I mądre tam słowa padły. Lekarka youtuberki zapytała ją, ile dziś widziała na ulicy wózków.- Dużo. A ile osób niepełnosprawnych? - Nie wiem, chyba żadnej.
Lekarka stwierdziła, że to swego rodzaju "fiksakcja", w którą popadamy w zwiazku z chęcią posiadania dziecka.
Trzeba się cieszyć pięknym dniem, ulubioną piosenką w radio, słońcem.
Już chyba czara goryczy się u mnie przelała i stąd ten wpis.
Będziemy robić remont korytarza, taras, kostkę fachowcy pod domem kończą układać.
Cóż, w pracy też zapierd(**) nie ma czasu załadować
I dobrze, nie ma czasu myśleć.niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
nick nieaktualny
-
Hej nie znacie mnie ale sledze czasem wasz watek.
Staraczka z tego co czytałam po pregnylu najlepiej wstrzymać sie z testem do 14dpo bo hcg moze sie tyle utrzymywać i falszowac testy.. -
nick nieaktualny