Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Odebralam wyniki i nie wiem sama.. prosze pomozcie. Robione dzisiaj w 4/5dc.
Tsh 1,4 (nie robilam pelnego badania)
LH 6,32
Fsh 5,16
Estradiol 55
Progesteron 0,2
Prolaktyna 25,16
Mam wysoka prolaktyne i zastanawiam sie czy powodem moze byc to ze jeszcze mam @. W piatek ide do gina i juz nie powinnam miec @. Martwi mnie poziom estradiolu - niby mieszcze sie w normie laboratoryjnej ale chyba jest za niski?
Do piatku oszaleje -
nick nieaktualny
-
casteams wrote:Dziewczyny! Odebralam wyniki i nie wiem sama.. prosze pomozcie. Robione dzisiaj w 4/5dc.
Tsh 1,4 (nie robilam pelnego badania)
LH 6,32
Fsh 5,16
Estradiol 55
Progesteron 0,2
Prolaktyna 25,16
Mam wysoka prolaktyne i zastanawiam sie czy powodem moze byc to ze jeszcze mam @. W piatek ide do gina i juz nie powinnam miec @. Martwi mnie poziom estradiolu - niby mieszcze sie w normie laboratoryjnej ale chyba jest za niski?
Do piatku oszaleje -
nick nieaktualnyplkasia wrote:Polecam na infekcje lactacyd plus, ma niskie pH, fajnie jest ejszcze poprosic gina o gynoflor- oprócz pałeczek kwasu mlekowego ma estrogeny, ktore pozytecznie wpływają na śluzówkę. No i dużo nabiału- kefiry, mniej słodyczy. Ale jeśli infekcja jest nasilona to trzeba wziąc nystatynę. Przepraszam, że tak sie wymądrzam, ale może jakoś pomogę
Powodzenia!
Otóż nabiał przy infekcjach jest nie wskazany. Powiedziała mi to już wiele lekarzy i też sporo nt.temat czytałam. Jogurty i kefiry mają znikomy % pożytecznych bakterii który może nam pomóc. Najlepiej więc łykać probiotyki w kapsułkach j jeść naturalne kiszonki (kapusta, ogórki, buraki), które są bogate w pożyteczne bakterie a unikać serków, serow, twarogów itd. U mnie samo odstawienie słodyczy nie pomagało, musiałam faktycznie ograniczyć nabiał i teraz jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 22:52
-
Staraczka myślę co by ci tu napisać.. I nie potrafie nic wymyśleć sensownego. Może dlatego, że nie wiem co bym chciała sama usłyszeć na Twoim miejscu. Jedno mogę powiedzieć, że wierzę w Twoje 2 kreseczki w bardzo bliskim czasie. Wtedy będziesz się bardzo cieszyć i zaczniesz się martwić sprawami związanymi z ciążą. A o tym co czujesz w takich momentach jak ten dzisiaj szybko zapomnisz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Hm mówię jak nie słabsza od wczorajszej o ile jest tam wogóle.....cieżko jak o 21 sikałam a miałam rano testować to nie zwracałam uwagi...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/680cfc805484.jpg -
nick nieaktualnyDokladnie bo niby widze a za chwile kurde juz nie ha ha taka prawda i sama nie wiem czy zwidy ale ten wczoraj z rana bardziej wyrazny no mialam dopiero rano testowac jutro Ale podkusilo mnie a wypilam w pracy ok 1.5 l wody i to o 20 jeszcze pilam wiec cudow nie wymagam ... To ide spac a rano wysle wam oby cos bylo dobranoc...no krwia soe zalewam z nosa leci to moze to jakis objaw takze czekamy