Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka24 wrote:Dzis kupilam dwa testy w rossmanie facelle jeden paskowy jeden strumieniowy. Oba czulosc 25. Nie ma sensu jutro robic nie?
-
Staraczka o cholerka..... taki cien i beta ujemna... czyli faktycznie Tobie cos te torbiele oszukują.... wydaje mi się, że chyba nie ma sensu jutro robić, chyba, że była pomyłka w laboratorium, ale to taaakie rzadkie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 16:03
-
Polecam na infekcje lactacyd plus, ma niskie pH, fajnie jest ejszcze poprosic gina o gynoflor- oprócz pałeczek kwasu mlekowego ma estrogeny, ktore pozytecznie wpływają na śluzówkę. No i dużo nabiału- kefiry, mniej słodyczy. Ale jeśli infekcja jest nasilona to trzeba wziąc nystatynę. Przepraszam, że tak sie wymądrzam, ale może jakoś pomogę
Powodzenia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja wam napisze jak sie rozczarowałam.cyklu mam od 27 do 29 dni...piersi tzn sutki zawsze mnie po owu bolały.teraz tez tak było wiec przypuszczam ze owu byla 17 dc lub 18 dc wiec mialam szanse sie wstrzelić...pozniej jest 28dc a mnie nagle zaczynają sutki boleć...bolą 29dc ja szok dalej.zylki na piersiach jak nigdy są...dalej 30 dc dalej suty bolą..ja juz pelna nadzieji ze sie moze udało...no nic czekam dalej.sobota 31 dc trzba wstawać bo jechaliśmy do wrocławia na wesele i co o godz 12 przyszedł okres.rano juz sutki nie bolały.poplakalam sie pod prysznicem żeby mąż nie widzial...w tym miesiącu jakoś moja psychika upadla...nie mam juz sil...poprostu ten miesiąc mnie wykończył
-
nick nieaktualnyplkasia wrote:Nie masz problemów z nadciśnieniem? Jakis uraz nosa? Częste przebywanie na słońcu/ przegranie organizmu, stres? Robiłaś jakieś badania w tym kierunku? Czy to sie nasiliło jak zaczęłaś sie odchudzać?(widzę po stopce)
-
nick nieaktualny
-
Makowa_panno poczekajmy z moja czereśnią do czwartku, wtedy będzie już lepiej widać jeśli to ciąża. Jestem w szoku, bo moje dziecko ma 6 miesięcy, myślałam, że te starania dłużej potrwają. Cieszę się po cichu,ale już się boję jak o tym powiem w pracy.. Że nie wrócę tak jak myślą.
Susanna jak się długo przyglądam to też mi coś na Twoim swita, ale mam doświadczenie w szukaniu cieni cienia cienia. Jutro powinna być kreska ciemniejsza, musisz wytrzymać do ranaSusannaDean lubi tę wiadomość