Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny uwierzcie w siebie i spokojnie czekajcie na wynik. Jak teraz tak się wykańczacie to boję się Was w tych ciążach.
Obie macie fasolaki w brzuszkach!
Staraczka nie porównuj jednej ciązy do drugiej, bo to nie ma sensu, w pierwszej mogłas miec zagnieżdzenie w 7 dpo, a w tej w 10 dpo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem szczerze ze nie wiem ile minut dokladnie. Na pewno nie bylo to dlizej jak 10. Jak sie rozlewal wudawalo mi sie ze cos tam sciemnialo alenie wiedzialam. Czekam za wynikiem... Boje sie!!Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Staraczka, Susanna trzymam mocno kciuk aby te cieni pięknie ciemniały.
Agnesia a mnie test jeszcze nigdy nie oszukał. Zawsze, nawet przy cieniu beta była podwyższona. A to na różnych markach testów takie cienie Ci wychodzą?
Co do wyników to już wszystkie mam dobre prócz za niskiego progesteronuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 14:16
-
nick nieaktualny
-
staraczka24 wrote:U mnie dzis niby 12 dpo. B9je sie bardzo.. Wpierwszej ciazy 10 dpo i to wieczorem dwie kreski rozowe golym okiem frube byly..
U mnie w 1 ciąży 11dpo nic nie było widać, 12dpo cien cienia cienia cienia, beta 21.
W tej ciąży 10dpo wyraźna kreska i beta 17. 12dpo miałam prawie 90, więc widzisz jaka różnica -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny