Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Aga26, Susanna aaaaaaaaaa!!! Dziś 13 a taki dla nas szczęśliwy! To kiedy Wam wpisać czereśnię? Oby tak dobra passa trwała już do końca czerwca!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 12:01
-
Dobuska ee u mnie temp zupełnie nieciążowa, ale zobaczymy. Tak sobie postanowiłam, że w tym miesiącu nie będziemy polować na owu tylko kiedy najdzie ochota i jak się nie wstrzelimy to trudno. O tu niespodzianka owulacja była kilka dni wcześniej i idealnie wpasowane
dobuska, meggi90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Dobuska ee u mnie temp zupełnie nieciążowa, ale zobaczymy. Tak sobie postanowiłam, że w tym miesiącu nie będziemy polować na owu tylko kiedy najdzie ochota i jak się nie wstrzelimy to trudno. O tu niespodzianka owuHalacja była kilka dni wcześniej i idealnie wpasowane
hahah ale numer
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Susanna widzę, a ka jestem mistrzynią wypatrywania cieni Nigdy gdy nie była w ciąży nie było choćby śladu kreski zupełna biel vizira.
Makowa aaaaa! Jeśli to prawda ! Są szanse bo mam clexane ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Wiesz w 9dpo to i tak super, że widać nawet taki cień cienia. Powtórzysz jutro czy w czwartek test?
A tam obok taki paproszek różowy mam nadzieje, że nie jego za kreskę uznałyście kreska na prawo bardziej ja coś na tym zdjęciu też widzę u siebie, nigdy nie miałam 9 dpo nic, takie blade coś 11-12 dpo dopiero może zbiłam homocysteinę? Kurde kto wie dopiero kazali zbadać jakoś teraz..... i stąd byłyby zmiany na lepsze...
Mam ogromną nadzieję, że to prawda!!! A nie zwidy nas wszystkich -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka, Susanna trzymam mocno kciuk aby te cieni pięknie ciemniały.
Agnesia a mnie test jeszcze nigdy nie oszukał. Zawsze, nawet przy cieniu beta była podwyższona. A to na różnych markach testów takie cienie Ci wychodzą?SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Staraczka, Susanna trzymam mocno kciuk aby te cieni pięknie ciemniały.
Agnesia a mnie test jeszcze nigdy nie oszukał. Zawsze, nawet przy cieniu beta była podwyższona. A to na różnych markach testów takie cienie Ci wychodzą?
Staraczka to jest kreska na ciążę weź nie gadaj o torbielach bo to by było niewiarygodne..... Spokojnie do bety poczekaj musi być dobrze
Zgredek, u staraczki widać jak byk, moze masz słabszy monitor -
Ja Cię dziewczyny co sie tutaj dzieje!
Staraczka ja miałam mnóstwo torbieli i małych i takich przez, które byłam w szpitalu. Nigdy nie było drugiej kreski. Myślę, że ten mimo, że kiedyś tak miałaś to tym razem to jest ciąża. Tyle jajeczek pękło! Musiało się udać! który dzień po owu?
-
Agnesia wrote:Ja co miesiąc mam cienie, do tego one są różowe. Cien na teście jest a beta zerowa zawsze.
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Ja Cię dziewczyny co sie tutaj dzieje!
Staraczka ja miałam mnóstwo torbieli i małych i takich przez, które byłam w szpitalu. Nigdy nie było drugiej kreski. Myślę, że ten mimo, że kiedyś tak miałaś to tym razem to jest ciąża. Tyle jajeczek pękło! Musiało się udać! który dzień po owu?
Kurde a ja zaczynam mieć wątpliwości -
nick nieaktualny