Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Megina gratulacje! Jak mnie strasznie cieszą takie ciąże, faktycznie dajesz nadzieję!
Meggi toż to kreska!! Ciąża jak byk! :D:D:D
Witaj Aga!
Mnie bola piersiaki coraz mocniej, ale to zapewne wina dupka. Po wczoraj jestem taka szczęśliwa.... mimo, że w pracy kicha. Ale uwierzcie mi, ta owulacja mnie tak ucieszyła jak ciaża :D:D
meggi90, Meginka lubią tę wiadomość
-
Dziękuję ale dopóki lekarz nie potwierdzi to jakoś tak się trzęsę...
strasznie mnie bolą sutki, no dotknąć nie mogę, zaczęlo się 2 dni przed terminem @ i już coś czułam, że jest na rzeczy a to moje testy zrobiłam aż 3 bo nie mogłam uwierzyć,
http://www.fotosik.pl/zdjecie/f289e193b5930d87
Meggi u Ciebie widać kreskę a nie żaden cień superWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 08:55
meggi90, SylwiaLu, dobuska lubią tę wiadomość
-
Hej!
Takie wieści z rana to ja lubię!
Meginka gratulacje! Meggi90 piękne kreseczki! Rośnijcie zdrowo! Wpisuję czereśnie
Susanna ale, że jakie zwidy? Jakaś druga kreseczka na teście majaczy?!
Dobuska super, że wreszcie owu się pojawiła. Teraz trzymam kciuki żeby była owocna.
Wczoraj straszny dzień miałam. Głowa mnie strasznie bolała, prawie wymiotowałam.
A mój wykres chyba nigdy wcześniej nie był taki pokręcony.
Miłego dnia! -
Dobuska a dla Ciebie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ce15fff614c.jpg
kwiat czereśni w związku z piękną owu ;P I żeby przeistoczył się w dorodną czereśnię!dobuska, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny Już się nie mogę doczekać wizyty, mam za tydzień w środę, pewnie nie będzie jeszcze widać serduszka, ale muszę po prostu muszę iść sprawdzić czy wszystko gra. Chociaż w 6 tygodniu być może już będzie?
Leczyłam się kilka miesięcy u gina, który jest specjalistą od niepłodności i on co miesiąc dawał mi pregnyl a teraz nie poszłam do niego, poszłam jedynie do gina na NFZ kilka dni po owu sprawdzić czy pęcherzyk pękł bo pomyślałam że może bez sensu brać ten pregnyl. No i nie myliłam się, pęcherzyk pękł, owulacja była. I teraz idę do tego gina na NFZ bo jakiś taki konkretny i sympatyczny się wydaje. I myślę że też trochę pomógł Acard, zaszłam w drugim cyklu brania. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny