Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się skusiłam na test i jak się bardzo skupie to coś tam widzę, ale czekam do czwartku. Jak się okaże, że to ciąża to będę w szoku... Miałam nadzieję na jakieś erotico sny, ale sny są tylko pojechane na maksa. Wczoraj śniło mi się, że mój mąż zmarł, a dzisiaj że był taki pijany, że wymiotował przed garażem.
-
nick nieaktualny
-
Spróbuję dodać, ale nigdy tego nie robiłam więc może to potrwać. Co do tych plamień kilka dni po owulacji. Jak się starałam o pierwsze dziecko 17 miesięcy to w większości cykli miałam plamienia tak ok. 4-6 dni po owulacji,a nigdy w ciąży nie byłam. Lekarze uznali, że taki mój urok, bo hormony ok. Dlatego jak się zdarzył cykl bez plamieńto też miałam nadzieję.. A w tym cyklu w którym zaszłam pojawiło się.
-
nick nieaktualnyAga26 wrote:Spróbuję dodać, ale nigdy tego nie robiłam więc może to potrwać. Co do tych plamień kilka dni po owulacji. Jak się starałam o pierwsze dziecko 17 miesięcy to w większości cykli miałam plamienia tak ok. 4-6 dni po owulacji,a nigdy w ciąży nie byłam. Lekarze uznali, że taki mój urok, bo hormony ok. Dlatego jak się zdarzył cykl bez plamieńto też miałam nadzieję.. A w tym cyklu w którym zaszłam pojawiło się.
A możesz na mój zerknąć? -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No wstawię wam, ok, ale to jest 9 dpo a ja nie mam okularów ha ha ha
mi majaczy pod katem coś ale mogę się mylić używam zawsze pink testów jak w zeszłym mies testowałam to nie było nic
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d933b476c1d.jpg
Ja tutaj widzę cień drugiej kreski, pamiętam że na początku też tak miałam i z każdym dniem coraz ciemniejsza się robiła. To jest z rana? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Rano robisz a wynik popołudniu koło 14-15 powinnaś mieć ja bym już poszła bo jak coś na teście wychodzi to pewnie koło 50 już masz
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Rano robisz a wynik popołudniu koło 14-15 powinnaś mieć ja bym już poszła bo jak coś na teście wychodzi to pewnie koło 50 już masz
-
SusannaDean wrote:Nie mniej koło 5-7 jak już coś bo to test 10tka Ostatnio miałam przy 38 kreskę ale nie super mocną wiem jak działają te pink to świeża sprawa
No ja miałam coś koło 35 przy minimalnie większej kresce niż u ciebie ale ja chyba miałam czułość 25, nie pamiętam kurcze już -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny