Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykazał mi zaraz po pozytywnym teście, ten uznam za pozytyw ja widze ! A wy na którymś ze zdj też powinnyście dostrzec hehe sciemniał lekko od poniedziałku.....czyli zastrzyk brrrr aż mnie cycki bolą hahhaha niesamowite z owu 20 dc!
dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:SusannaDean ja tam widzę na tym drugim zdjęciu kreskę, także jak dla mnie pozytyw i bierz clexane i tyle. Chyba że leć na betę to popołudniu wyniki będziesz miała i pewność 100%
-
kochane, czy mogłabym się wpisać na 22.06 na testowanie?
plamień ciąg dalszy, 4 dzień już. do @ wg P.C. 9 dni. Mąż wczoraj złapał za cycka i stwierdził, że jak jesteśmy razem tyle lat pierwszy raz są TAKIE DUŻE :o nawet przed @ takie nie są mam maleńką nadzieję na dwie kreski
ściskam! -
Mama-Ali wrote:Ja niestety nic nie widzę ale trzymam kciuki! Btw- kup sobie żółty bobo test , jest najlepszy na sprawdzanie wczesnej ciąży.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo 23 gdzie mi betę zrobią? nie da rady .Gadałam z hematolog na wizycie powiedziała że przy teście już mam brać clexane to dla mnie ogromna szansa, bo widzę cień już i jest 11 dpo wcześniej cienie miałam 13 dpo a teraz mam clexane nie będę czekać do piatku tylko dziś zrobię zastrzyk bo to może nas uratować... zdjecia są słabej jakości, szczególnie, ze to serio cień jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 11:04
dobuska lubi tę wiadomość