Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Każda z nas ma swoich lekarzy i często różni lekarze mają różne podejścia do podobnych schorzeń. Kluczem jest ufanie swojemu lekarzowi, a nie robienie niczego, bo ktoś usłyszał inaczej. Susanna normalnie rób zastrzyk jak tak Tobie zalecono i już.
Uda się!
dobuska lubi tę wiadomość
-
Martoem wpisana! Trzymam kciuki.
Susanna ja bym wzięła clexane już dziś na Twoim miejscu. Ja robię tak, że acard rano a clexane na wieczór przed snem.
Hopeless ściska mocno :* Wiem co musisz czuć. K&*#@%&*^ Czemu to musi się nam przydarzać... Czemu pozytywny test nie oznacza zdrowego bobasa za 9 miesięcy?! Cholerny świat!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 11:55
martoem lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Martoem wpisana! Trzymam kciuki.
Susanna ja bym wzięła clexane już dziś na Twoim miejscu. Ja robię tak, że acard rano a clexane na wieczór przed snem.
Hopeless ściska mocno :* Wiem co musisz czuć. K&*#@%&*^ Czemu to musi się nam przydarzać... Czemu pozytywny test nie oznacza zdrowego bobasa za 9 miesięcy?! Cholerny świat!!!
Eh widzisz makowa droga długa jest do upragnionego szcześcia, i bolesna czasem, ale trzeba wierzyć
U mnie 2c po poronieniu, wyobrażacie sobie?
Czyli da się i życzę tego kazdej z was -
Susanna ja też dostrzegłam cień ! Miałam pytać jakiej firmy masz te testy, bo wyglądały identycznie jak moje, ale ja mam inne, bo vitam. Zrobiłam dzisiaj test i też wyszedł taki cień słaby. Wyśle męża po jakiś inny.
Coś mnie dziś bierze ból miesiączkowy. Zobaczę jutroSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ludze sie dzis po tescie ze moze jednak. ..koze wczorai bylo zagniezdzanie.. Zludne nadzieje ale coz.
Nadzieje trzeba miec.
Jesli sie nie udalo trudno nastepny cykl odpuszczamy bo gin na urlopie a potem chce inseminacje. Nie bede ryzykowac wole tak i zw8ekszyc szanse.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna, Aga gratulacje!! piękne bladziochy;) ja w poniedziałek mam wizytę u ginekologa i tak sie stresuje ze nie moge spac:( schizuje ze to moze byc ciąża bliźniacza po Clo a na to nie jestem przygotowana... tym bardziej ze monitoring miałam 18 dc i było po owulacji i nie wiem ile pęcherzyków było:( we wcześniejszym cyklu był jeden który bie pękł i zamienił sie w torbiel...
-
nick nieaktualny