Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kochane, czy mogłabym się wpisać na 22.06 na testowanie?
plamień ciąg dalszy, 4 dzień już. do @ wg P.C. 9 dni. Mąż wczoraj złapał za cycka i stwierdził, że jak jesteśmy razem tyle lat pierwszy raz są TAKIE DUŻE :o nawet przed @ takie nie są mam maleńką nadzieję na dwie kreski
ściskam!Aga26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartoem wrote:kochane, czy mogłabym się wpisać na 22.06 na testowanie?
plamień ciąg dalszy, 4 dzień już. do @ wg P.C. 9 dni. Mąż wczoraj złapał za cycka i stwierdził, że jak jesteśmy razem tyle lat pierwszy raz są TAKIE DUŻE :o nawet przed @ takie nie są mam maleńką nadzieję na dwie kreski
ściskam! -
SusannaDean wrote:Nie zaszkodzi wziąć już, nie chce żałować, że czekałam do piątku, dziś serio nie mam gdzie zrobić....o 22 kończę pracę... męża nie ma bo nocki...nie ma szans2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Tylko u Susanny jest problem taki, że o ile pamietam jej ciąze nie dożywały 12 tc prawda? Dlatego ja też bym brała od razu. Kreska ciemnieje, ciąża jest.
dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobuska wrote:Tylko u Susanny jest problem taki, że o ile pamietam jej ciąze nie dożywały 12 tc prawda? Dlatego ja też bym brała od razu. Kreska ciemnieje, ciąża jest.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
SusannaDean wrote:o 23 gdzie mi betę zrobią? nie da rady .Gadałam z hematolog na wizycie powiedziała że przy teście już mam brać clexane to dla mnie ogromna szansa, bo widzę cień już i jest 11 dpo wcześniej cienie miałam 13 dpo a teraz mam clexane nie będę czekać do piatku tylko dziś zrobię zastrzyk bo to może nas uratować... zdjecia są słabej jakości, szczególnie, ze to serio cień jest
Nie ma sie co zastanawiać. Skoro masz takie zalecenia a na teście widzisz kreske bierz i już.dobuska lubi tę wiadomość
-
zastrzyki już mi kazali od pocatku cyklu od owulacji od poytwnego testu ciazowego, i co i nic to ie dało, henatolog kazał nie robic w ogole, a pierwsze dwie ciaze bez niczego donoszone, teraz tylko acard , i dzidzia jest zywa serduszko pieknie bije i wszystko jest ok2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:u mnie tez ciąże nie dozywały do 10 tc wiec chyba problem ten sam
dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnys1985 wrote:zastrzyki już mi kazali od pocatku cyklu od owulacji od poytwnego testu ciazowego, i co i nic to ie dało, henatolog kazał nie robic w ogole, a pierwsze dwie ciaze bez niczego donoszone, teraz tylko acard , i dzidzia jest zywa serduszko pieknie bije i wszystko jest ok
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No to może u Ciebie coś innego było, ja nie zaryzykuję tak czekałam teraz mam światełko w tunelu tylu dziewczynom udało się na clexane2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:Susanne to bierz ten lek! Nie zaszkodzi a duzo pomoze.
U jas robia cala d9be w szpitalu. Jedziesz normalnie na ip i mowisz ze chcesz bete. Zrobia ci -
Każda z nas ma swoich lekarzy i często różni lekarze mają różne podejścia do podobnych schorzeń. Kluczem jest ufanie swojemu lekarzowi, a nie robienie niczego, bo ktoś usłyszał inaczej. Susanna normalnie rób zastrzyk jak tak Tobie zalecono i już.
Uda się!SusannaDean lubi tę wiadomość