Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chatte wrote:Susanna, Aga gratulacje!! piękne bladziochy;) ja w poniedziałek mam wizytę u ginekologa i tak sie stresuje ze nie moge spac:( schizuje ze to moze byc ciąża bliźniacza po Clo a na to nie jestem przygotowana... tym bardziej ze monitoring miałam 18 dc i było po owulacji i nie wiem ile pęcherzyków było:( we wcześniejszym cyklu był jeden który bie pękł i zamienił sie w torbiel...
-
nick nieaktualny
-
Staraczka te testy jakby mocniejsze. Ja bym powtórzyła betę, może naprawde jesteś tym małym odsetkiem, u których był błąd w labie? Przeciez ta kreska jest różowa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 15:53
Bobisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Juz robila i miala niska moze zagniezdzenie bylo???
-
nick nieaktualny
-
No w sumie te paskowe tez sa w porzadku, ja zamawiałam na Allegro i zrobiłam taki z apteki i ten paskowy to tez wyszedł ale kreska była jednak sporo słabsza. Dupka mozesz pobrać on nie zaszkodzi tylko chyba moze opóźnić miesiączkę dopóki go bierzesz.
-
Ten paskowy to nie z allegro. To pepino z auchana.
Dupka pobiore bo gin kazala brac do 17 -18 dpo. Po tym jak zrobila podglad. Nie wiem ludze sie ze moze widziala cos ze moze byc pozniej a nie chciala nic mowic..Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Chatte wrote:Susanna, Aga gratulacje!! piękne bladziochy;) ja w poniedziałek mam wizytę u ginekologa i tak sie stresuje ze nie moge spac:( schizuje ze to moze byc ciąża bliźniacza po Clo a na to nie jestem przygotowana... tym bardziej ze monitoring miałam 18 dc i było po owulacji i nie wiem ile pęcherzyków było:( we wcześniejszym cyklu był jeden który bie pękł i zamienił sie w torbiel...