TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
naacia wrote:Dziewczyny ratujcie, bo chyba zwariuje.. Dostałam dzis @, tylko że nie była ona taka jak zawsze pierwszego dnia. Zamiast krwistego koloru byl kolor jasno rozowy, ktory utrzymuje sie do teraz. Obfity też tak bardzo nie jest. Coś mnie podkusilo i zrobilam test. Czekalam 3 minuty az tu nagle pojawila sie druga kreska. Jasna ale dalo sie ja zauwazyc bez problemu. Nie wiem co o tym myslec...
-
casteam wrote:A ja siedze i wyje bo zaczelam plamic na brunatno poki co. Boje sie isc do wc jutro wizyta w Niemczech u polskiego lekarza. Wcisnal mnie miedzy pacjentki zebym tylko przyjechala.
Trzymam kciuki za Ciebie i fasolkę -
Mini89 wrote:Rene teoretycznie 10 dpo w czwartek wtedy spróbuję chyba rano a następny w razie wu w poniedziałek,żeby wiedzieć kiedy leki odstawić.
A dziś zdobywalam z córa górkę w okolicy- jej pierwsza
Dziecko wymeczone ale ja jeszcze bardziej. ...
Oby były dwie kreseczki kciuki zaciśnięte&& -
Rene wrote:Gratulujemy zdobycia górki:-)
Oby były dwie kreseczki kciuki zaciśnięte&&
Nie dziękuję na razie brak odczuć ze to trafiony cykl, ale może dlatego że to pierwszy z naturalną owulacja i boję się że szybko juz taka nie trafi... wiec stres i chyba presja podświadomie jest... -
cześć dziewczyny,
przykro mi, z powodu negatywnych testów i @... .wierzę, że w końcu na każdą przyjdzie czas
Tincia, najlepiej testować w dniu spodziewanej miesiączki, ale 80% dziewczyn na tym forum testuje już od 10 dnia po owulacji W tym ja oczywiście
Casteam - rozumiem, jak bardzo się denerwujesz.... przechodziłam to samo w pierwszej ciąży. Plamienie, a według mnie krwawienie, pojawiło się w dużej ilości, musiałam użyć podpaski. Byłam przerażona, a to było jeszcze przed usg serduszkowym. Pojechałam na IP i wtedy okazało się, że maleństwo ma się dobrze, a krwawienie było najprawdopodobniej wynikiem podróży i braku snu. Dostałam duphaston i nakaz odpoczywania, córeczka ma dziś 4 lata Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!
Palusia171 trzymam kciuki i po cichutku dopinguję, oby te dziwne plamienia były implantacją!palusia171, Magdzia85F lubią tę wiadomość
Jagna 15.04.2018 -
casteam wrote:A ja siedze i wyje bo zaczelam plamic na brunatno poki co. Boje sie isc do wc jutro wizyta w Niemczech u polskiego lekarza. Wcisnal mnie miedzy pacjentki zebym tylko przyjechala.
Trzymam kciuki kochana zeby wszystko bylo dobrze, daj znac co powie lekarz ... -
A ja bylam dzis na 1 monitoringu, Pani doktor oblookala dokladnie endo i jajniki, lewy cvaniak sie schowal ale dorwala i jego
Endo prawidlowe jak na 5dc, jajniki wielkoscia ok na obu widac jakies tam jajeczka.
W sobote mam nastepny monitoring, zobaczymy co wykarzajustysbp, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniśka... wrote:daj znac czy robilas kolejny test i jak tam sprawa z @
moniśka... lubi tę wiadomość
-
karo2 wrote:Mnie wieczorem zaczal okropnie bolec brzuch wiec raczej szykuje sie mega @ czyli gorszy scenariusz
Dziewczyny powiedzcie mi na czym polega ten monitoring?
Sorrki niechcacy dalam lubie to zamiast cytuj
Monitoring polega na sprawdzeniu czy twoje endo jest prawidlowe i czy jajeczka rosna i pozniej pekaja tak w skrocie -
Ellka wrote:Sońkaa, staram się, ale nie zawsze się da.
Co u Ciebie?
Ale dziś było miło, grill, leżak i lampka wina oczywiście na endoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 22:32
s1985, Ellka lubią tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Casteam trzymam mocno kciuki, napewno wszystko bedzie dobrze. W pierwszej ciazy tez mialam plamienia, raz byly dosc obfite i wszytsko sie dobrze skonczylo! Glowa do gory i dawaj znac co powoedzial lekarz:**
Moniśka trzymam kciuki za testowanie:-) mam nadzieje ze sie skutecznie zaraze wiruskami i we wrzesniu zonacze II kreseczki:-)
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Dzień dobry moje drogie
Niepokoje się o casteam... Mam nadzieję, że szybko się odezwie i będziemy mogły odetchnąć z ulgą.
Czy myślicie, że jest sens zrobić dziś, w 16 dc LH,FSH i PRL? Mam wyniki z 4 dc, a wizytę 18, może dopełni to ginkowi obrazu sytuacji? Czy wstrzymać się do 7 dni po owu? Co radzicie???
Miłego dnia kochane!10 cs szczęśliwy
-
Hejka U mnie temp w dół, brzuch nie boli @. Piersi dalej ciężkie i bolesne. Czekam