TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie obiadek juz dochodzi maz nastawil i zaraz bedziemy jesc.w roli głownej ziemniaki i surówka koperkowa ze sklepu plus dla nas wstyd sie przyznan cordon blue z biedronki a dla córki udka pieczone z kurczaka.taki luz bluz w swieto.a potem zobaczymy co bedziemy robic.pewnie troche sciemy i zabawy z córka
-
Dam znac dziewczyny:-) Nie nastawiam sie jakos pozytywnie, bo to 1 cykl starań, a nie chce sie rozczarować. choc nie ukrywam nadzieja zawsze jest. U mnie cykle przedluzaja sie od czasu do czasu o kilka dni.
Rene lubi tę wiadomość
2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
Tincia wrote:Dam znac dziewczyny:-) Nie nastawiam sie jakos pozytywnie, bo to 1 cykl starań, a nie chce sie rozczarować. choc nie ukrywam nadzieja zawsze jest. U mnie cykle przedluzaja sie od czasu do czasu o kilka dni.
No to trzymamy kciuki -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
ja też zapisywałam się na sierpniowe testowanie, ale... w piątek wieczorem i w sobotę rano miałam plamienie. W piątek była to raczej czerwona krew, a w sobotę już brunatna i tyle... Zrobiłam test w niedzielę, ale negatywny. Wczoraj miałam mega wrażliwe piersi, dzisiaj już nie tak bardzo. Ponadto dwa dni mega źle się czuję. Nie wiem też czy to nie z powodu stresów, które ostatnio mam. Myślicie żeby powtórzyć test ? -
Myślę że powinnaś powtórzyć. niczemu to nie zaszkodziPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Rene wrote:A Ty kiedy testujesz?
Rene teoretycznie 10 dpo w czwartek wtedy spróbuję chyba rano a następny w razie wu w poniedziałek,żeby wiedzieć kiedy leki odstawić.
A dziś zdobywalam z córa górkę w okolicy- jej pierwsza
Dziecko wymeczone ale ja jeszcze bardziej. ...Rene lubi tę wiadomość
-
Cześć
Z tej strony Monika
Pierwszy cykl starań, jestem 2,5ms od odstawienia antykoncepcji. Zawsze cykle regualrne teraz jestem w 51 dniu cyklu bez @... Późna owulacja ok 11 dni temu kiedy to z mężem staraliśmy się zrobić co w naszej mocy Dzisiaj test negatywny... Brałam przez 7 dni luteine dopochwowo, jesli do tygodnia nie dostane @ albo nie zobacze dwoch kresek...
Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 18:12
Nikusiia -
Hej. My wróciliśmy od rodziców. Padam na twarz. Jednak bez drzemki nie da rady
-
Nikusiia wrote:Cześć
Z tej strony Monika
Pierwszy cykl starań, jestem 2,5ms od odstawienia antykoncepcji. Zawsze cykle regualrne teraz jestem w 51 dniu cyklu bez @... Późna owulacja ok 11 dni temu kiedy to z mężem staraliśmy się zrobić co w naszej mocy Dzisiaj test negatywny... Brałam przez 7 dni luteine dopochwowo, jesli do tygodnia nie dostane @ albo nie zobacze dwoch kresek...
Pozdrawiam
Czyli owulacja potwierdzona monitoringiem?
11 dpo test z krwi powinien już raczej być wiarygodny -
Witam się leniwie U mnie bóle które trwały 2 dni ustały (łudzę się, że to było bolesne zagnieżdżanie zarodka). Aktualnie odczuwam większą senność i większe rozdrażnienie, o wiele łatwiej wyprowadzić mnie z równowagi. To pierwszy cykl starań, ale cały czas się łudzę, że może się udało ... Zwłaszcza, że siostra dwa dni temu zobaczyła na swoim teście dwie kreski
Nikusiia lubi tę wiadomość
-
casteam wrote:A ja siedze i wyje bo zaczelam plamic na brunatno poki co. Boje sie isc do wc jutro wizyta w Niemczech u polskiego lekarza. Wcisnal mnie miedzy pacjentki zebym tylko przyjechala.
Ellka, Rene, wypoczywajcie ile wlezie!Ellka, Rene lubią tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Sońkaa, staram się, ale nie zawsze się da.
Co u Ciebie? -
casteam wrote:A ja siedze i wyje bo zaczelam plamic na brunatno poki co. Boje sie isc do wc jutro wizyta w Niemczech u polskiego lekarza. Wcisnal mnie miedzy pacjentki zebym tylko przyjechala.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo