TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
To nie może być implantacja, skoro pozytywny test. Naacia, stawiam 99%, że ciąża i że wszystko ok. Zdarza się takie plamienie i czytałam, że to nic złego. Ot, taka 'uroda'. Jest nawet taki wątek tu na forum o tytule w stylu 'znowu się nie udało... jak sobie poradzić'. Założyła go dziewczyna, która dostała okres. Na drugi dzień się okazało, że to było plamienie w ciąży, i wszystko było ok Postaram się to znaleźć.
Znalazłam - https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/i-znowu-sie-nie-udalo,35,1.html
Ellka - tak, będę zaczynać od zera. Zgłoszę się po pomoc, dziękuję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 21:11
Ellka lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
naacia wrote:Dziewczyny ratujcie, bo chyba zwariuje.. Dostałam dzis @, tylko że nie była ona taka jak zawsze pierwszego dnia. Zamiast krwistego koloru byl kolor jasno rozowy, ktory utrzymuje sie do teraz. Obfity też tak bardzo nie jest. Coś mnie podkusilo i zrobilam test. Czekalam 3 minuty az tu nagle pojawila sie druga kreska. Jasna ale dalo sie ja zauwazyc bez problemu. Nie wiem co o tym myslec...
Ellka, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakby nie brac pod uwagi tego krwawienia to dzis mniej wiecej jest 9dpo.
Po tym wszystkim co przeczytalam od was urosla nadzieja ze moze faktycznie sie udalo. Zaraz postaram się umówić do lekarza na przyszly tydzien nie czekajac juz nawet do czwartkowego testu. Cudownie by bylo gdyby sie okazalo ze ciaza jestEllka, mi88, mamaNika lubią tę wiadomość
-
Naacia, daj znać kiedy wizyta:) Kciuki:*:*
-
nick nieaktualnyWizytę mam dopiero 23.08. Wczesniej mozliwosci nie mam, chyba ze do innego lekarza. Z tym ze wole pojsc do tej kobitki co zwykle bo mimo ze to prywatnie ale przynajmniej podchodzi bardzo dobrze do pacjenta, wyslucha, odpowie na pytania, wytlumaczy a nie jak niektorzy co przyjmuja i chwila rozmowy i do domu
-
No to kciuki:)
-
Młoda_Przerażona wrote:Namówiłyście mnie, zdążyłam chwilę przed zamknięciem laboratorium a jak Pani zobaczyła moje przerażenie, kazała mi przyjść wieczorem po wyniki, żebym się tak nie stresowała bo normalnie byłyby w środę bo jutro w końcu święto
Teraz tylko czekam na tą 18 a czas dłuży mi się jakbym wróciła do szkoły
Dziewczyny powodzenia w Waszych staraniach.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
clair wrote:Necia, wiadomo, że zawsze fajnie dzielić się rozterkami z kimś, kto rozumie nasze problemy z autopsji, albo chociaż ma podobne te problemy. Dlaczego nie chcesz pokazywać mężowi rozczarowania?
-
Proszę zaznaczyć że @ przyszła...Początek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r. -
Hejka U mnie test negatywny, temp lekko w dół, raczej czekam na @.
-
Bluecat, nie lubię A taki ładny wykresik...
-
Ela, no niestety. Nie mój czas. Może się uda za miesiąc.
-
Bluecat przykro mi. Tule mocno. Ja też zrobiłam czyś test ale tylko po to by speawdzic czy Ovitrelle już nie działa. I wyszło że nie bo moim oczom ukazała się biel.
A temp bardzo delikatnie w górę ale dalej wykres nie jest typowy dla pierwszych oznak ciąży. Ovu pisze że powinien być wyraźny skok temp aż 3 razy. Ale nie musi... nadzieja umiera ostatniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 08:22
-
karo2 wrote:Dziewczyny u mnie 33 dc dwa testy negatywne @ ani widu ani słychu. Nadzieja przeplata sie ze zdenerwowaniem ...'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc