TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellka wrote:Mi, ja tu zapuściłam juz korzenie;p nie macie nic przeciwko,że zostanę?...
Ja dziś spędziłam samotny, ale miły dzień na zakupach, tylko mój portfel ucierpiał. Do pracy dopiero w środę
Przepraszam, że Wam tu codziennie opowiadam o moich "objawach ciąży", ale nie mam komu Ten ból piersi zaczęłam traktować jako zwiastun ciąży, tak jak Wy wysoką temperaturę - budzę się rano, sprawdzam, czy bolą i czuję ulgę Najgorsze, że to równie dobrze może być spowodowane ziołami czy Inofolikiem, ale robią mi ogromną nadzieję.
No i cera mi się mocno popsuła ostatnio. Nigdy nie było idealnie, ale z reguły mogłam bez makijażu wyjść np. do sklepu. Teraz bym nie wyszła.
Dzisiaj pól dnia wymyślałam, w jaki sposób mogę powiedzieć mężowi, jeśli się okaże, że jestem w ciąży. Wymyślałam różne scenariusze - co, jeśli będzie padać, co, jeśli będzie musiał zostać na noc w pracy. Głupia ja! Jeszcze 4-6 dni czekania i pewnie będziecie mnie musiały mocno pocieszać
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Sela, 20 lat?? To ile masz?
Mi :* czyli niedługo;)
Ojej, nie mów o zakupach, wydałam dziś 220 złotych...
Mi,po to jest forum;)
Przypomnissz ile dpo jesteś?
mi88 lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Przypomnissz ile dpo jesteś?
Rene, Ty też masz czekać na resztę
Rene, Ellka lubią tę wiadomość
mi88 wrote:11 dpo, @ ma być w czwartek, ale obiecałam sobie testować w sobotę
Zgadzam się z Mi88 musicie czekać i nas wspierać to nam naprawdę dodaje otuchy
Mi88 zobaczysz jeszcze chwilkę i też się pochwalimyEllka lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Ja za to mam niemal 30, a wciąż czasem mi nie chcą sprzedać alkoholu w sklepie bez dowodu!
Weszłam sobie przed chwilą na wątek wrześniowy, a tam same znajome twarze - dobrze wiedzieć, że jeśli się nie uda, będzie gdzie pójść topić smutki
mi88 wrote:11 dpo, @ ma być w czwartek, ale obiecałam sobie testować w sobotę
jestem też z Ellką na wrześniowym testowaniu,żeby dalej rozsiewać ciążowe wirusy:-)
Sela Mi88 pewnie niedługo pochwalicie się pozytywnymi testami/betami,ten wątek ma wyjątkowo zaraźliwe wirusy;-PSela, Ellka, mi88 lubią tę wiadomość
-
mi88 wrote:Ja za to mam niemal 30, a wciąż czasem mi nie chcą sprzedać alkoholu w sklepie bez dowodu!
Weszłam sobie przed chwilą na wątek wrześniowy, a tam same znajome twarze - dobrze wiedzieć, że jeśli się nie uda, będzie gdzie pójść topić smutkiEllka, mi88 lubią tę wiadomość
-
Widzę że tutaj tak aktywnie dosyć, to może Was zapytam bo kwietniowe mamusie chyba przysneły a ja dosłownie schizuje..
Ja dzisiaj przegięłam chyba, zabrałam sie za te porządki w szafach i nie tylko i później miałam lekkie brązowe upławy, zauważyłam na papierze toaletowym. To trwało tylko chwilkę, teraz leżę i wszystko jest w porządku.
Moja gine mówi, że mam obserwować i w razie gdyby się powtórzyło to jechać na IP.
Przy czym cały czas mam temperaturę 37,38 a teraz już mnie mdli, a to chyba za wcześnie na mdłości. Strasznie się martwię. -
clair wrote:Widzę że tutaj tak aktywnie dosyć, to może Was zapytam bo kwietniowe mamusie chyba przysneły a ja dosłownie schizuje..
Ja dzisiaj przegięłam chyba, zabrałam sie za te porządki w szafach i nie tylko i później miałam lekkie brązowe upławy, zauważyłam na papierze toaletowym. To trwało tylko chwilkę, teraz leżę i wszystko jest w porządku.
Moja gine mówi, że mam obserwować i w razie gdyby się powtórzyło to jechać na IP.
Przy czym cały czas mam temperaturę 37,38 a teraz już mnie mdli, a to chyba za wcześnie na mdłości. Strasznie się martwię. -
Sela wrote:to nad TSH jeszcze popracuję. Choruję już jakieś 20 lat heh
Ale ja nawet nie zauważyłam, że jesteś w ciąży. Dopiero teraz zobaczyłam wpis Mi88.... GRATULUJĘ i trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli :*
Sela, też mam 28 lat, i też w rodzinie ciągną się problemy tarczycowe...
Napisałaś że chorujesz jakieś 20 lat to się zastanowiłam ile masz;pSela lubi tę wiadomość
-
Mi, dopiero w sobotę?? Podziwiam;)
-
Mlode dupy z was
heheheh
Ja dla odmiany oszczedzam sama jestem w domu, nie mam auta to i do sklepow nie jezdze Raz w tygodniu male zakupy cos tam w zamrazalnik i jest ok
Jutro za to jade do mojego starego miasta na wizyte w szpitalu u mojej gin mam jutro 5dc i pierwsza wizyte monitoringu ale mysle ze to jakies badania tylko beda robic.