TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
casteam wrote:Mi jak wyszedl pozytywny to dzialalam wieczorem po tescie, nastepnego dnia rano i wieczorem i kolejnego dnia rano. Udalo sie jak widacIn vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
Hej, Ja dziś 12dpo i wczoraj tak mnie bolały plecy, że nie wiem czy w tym miesiącu z tego będzie:( Tylko, że ten ból był cały dzień a nie jak zazwyczaj przed @ parę godzin;/ Nie wiem, czy testować czy nie, czy czekać jeszcze i się łudzić te parę dni za nim @ nie przyjdzie.
-
malinek 91 wrote:Dziewczyny, a na co te zioła Ojca Sroki są? zaraz wpadnę w taka manię ciążową, że chyba wszystko co na rynku będę brałaIn vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
Czesc dziewczyny! Nie dam rady was na razie nadrobić, jestem na długi weekend u tesciowej na Mazurach a ona mieszka w srodku lasu i zasiegu tu nie ma postaram sie po powrocie wszystko nadrobic.
Wczesniej wysylalam wam zdjecie mojego testu owu i powiedzialyscie ze to jeszcze za wczesnie, nastepnego dnia byl taki sam a potem juz tylko jedna kreska. Wiec zobaczymy, moze wcale na bedzie owu. W kazdym razie cykl mi sie nieco wydluzyl i pewnie testowac bede jednak dopiero 25 sierpnia. O ile wytrzymam i nie zatestuje tak jak jestem zapisana -
Dziewczyny do którego dnia cyklu przyjmuje się Castagnus? Mam zamiar sobie zamówić na następny cykl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 11:43
-
Necia 124 jak dobrze, że nie jestem sama.... też się strasznie denerwuje i co chwile czytam neta, a guzik dowiem się czegoś nowego. Ja narazie naturalnie chociaż mam hashimoto i duuuużo ponad norme antyTPO, w tym cyklu miałam histeroskopowe usuwanie polipa i dlatego tak świruje, bo mam cichą nadzieję, że to tylko ten polip był przyczyną braku ciąży... Do gin jadę na początku września i chyba natura pójdzie na bok... Musimy wytrzymać z testowaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 12:15
Necia124 lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Bluecat, casta bierzesz cały czas. Po 3 miesiącach zażywania miesiąc przerwy
s1985, Bluecat lubią tę wiadomość
-
Sela hej też mam Hashimoto
-
Namówiłyście mnie, zdążyłam chwilę przed zamknięciem laboratorium a jak Pani zobaczyła moje przerażenie, kazała mi przyjść wieczorem po wyniki, żebym się tak nie stresowała bo normalnie byłyby w środę bo jutro w końcu święto
Teraz tylko czekam na tą 18 a czas dłuży mi się jakbym wróciła do szkoły
Dziewczyny powodzenia w Waszych staraniach.clair lubi tę wiadomość
Pati -
Młoda_Przerażona wrote:Namówiłyście mnie, zdążyłam chwilę przed zamknięciem laboratorium a jak Pani zobaczyła moje przerażenie, kazała mi przyjść wieczorem po wyniki, żebym się tak nie stresowała bo normalnie byłyby w środę bo jutro w końcu święto
Teraz tylko czekam na tą 18 a czas dłuży mi się jakbym wróciła do szkoły
Dziewczyny powodzenia w Waszych staraniach.
Trzymamy kciuki!!Kiedyś będziemy mamami -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Mialam testować w ten piątek ale ze moj R wyprawia swoje urodziny chcę miec pewnosc czy bede mogla bawic jak wszyscy czy jednak przystopowac troszke ze wzgledu na pozytywny wynik. tylko czy wynik bedzie wiarygodny? Jutro bedzie 10dpo
-
naacia wrote:Cześć dziewczyny! Mialam testować w ten piątek ale ze moj R wyprawia swoje urodziny chcę miec pewnosc czy bede mogla bawic jak wszyscy czy jednak przystopowac troszke ze wzgledu na pozytywny wynik. tylko czy wynik bedzie wiarygodny? Jutro bedzie 10dpo
U mnie w 10dpo 2 wyrazna krechą robiłam testem o czułości 10.
-
naacia wrote:Cześć dziewczyny! Mialam testować w ten piątek ale ze moj R wyprawia swoje urodziny chcę miec pewnosc czy bede mogla bawic jak wszyscy czy jednak przystopowac troszke ze wzgledu na pozytywny wynik. tylko czy wynik bedzie wiarygodny? Jutro bedzie 10dpo
możesz zrobić, ale jak wyjdzie negat. to się nie przejmuj, jeśli chodzi o alkohol, to polecam przeczytać: https://mamaginekolog.pl/hipotetyczna-hania/s1985 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
A ja dzis mam lenia hahahah leze z kotem w sypialni skosilam trawe na ogrodzie i w sumie nic mi sie nie chce Dzis u nas tez cieplutenko Ech jutro jade do innego miasta do doktora zas ale tak mysle czy nie wrocic na plaze jak jutro tez bedzie taka super pogoda