X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
Odpowiedz

TESTOWANIE- SIERPIEN 2017

Oceń ten wątek:
  • Aife Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam wrote:
    Mi jak wyszedl pozytywny to dzialalam wieczorem po tescie, nastepnego dnia rano i wieczorem i kolejnego dnia rano. Udalo sie jak widac :)
    Mam nadzieję że mi w końcu też się uda...na czwartek mam umówioną wizytę w klinice...oby mi się udało, bo jak pomyślę o tych wszystkich badaniach jakie mnie tam czekają to mi słabo

In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
    ganns65ge86jk8bk.png
    Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui)
  • malinek 91 Przyjaciółka

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie :) ja ide w piatek, zrobie sobie progesteron, prolaktyne i TSH. Dziewczyny, musi nam sie udać w końcu :)

Kiedyś będziemy mamami :)

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a na co te zioła Ojca Sroki są? zaraz wpadnę w taka manię ciążową, że chyba wszystko co na rynku będę brała :D

• justacz Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Ja dziś 12dpo i wczoraj tak mnie bolały plecy, że nie wiem czy w tym miesiącu z tego będzie:( Tylko, że ten ból był cały dzień a nie jak zazwyczaj przed @ parę godzin;/ Nie wiem, czy testować czy nie, czy czekać jeszcze i się łudzić te parę dni za nim @ nie przyjdzie.

• Aife Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinek 91 wrote:
    Dziewczyny, a na co te zioła Ojca Sroki są? zaraz wpadnę w taka manię ciążową, że chyba wszystko co na rynku będę brała :D
    Ponoć pobudzają do pracy jajniki i obniżają prolaktynę.. ogólnie są pomocne w zajściu w ciążę...mieszanka numer 3 oczywiście

In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
    ganns65ge86jk8bk.png
    Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui)

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aife wrote:
    Ponoć pobudzają do pracy jajniki i obniżają prolaktynę.. ogólnie są pomocne w zajściu w ciążę...mieszanka numer 3 oczywiście

Dzięki za informacje :)

• Sanka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny! Nie dam rady was na razie nadrobić, jestem na długi weekend u tesciowej na Mazurach a ona mieszka w srodku lasu i zasiegu tu nie ma ;) postaram sie po powrocie wszystko nadrobic.

Wczesniej wysylalam wam zdjecie mojego testu owu i powiedzialyscie ze to jeszcze za wczesnie, nastepnego dnia byl taki sam a potem juz tylko jedna kreska. Wiec zobaczymy, moze wcale na bedzie owu. W kazdym razie cykl mi sie nieco wydluzyl i pewnie testowac bede jednak dopiero 25 sierpnia. O ile wytrzymam i nie zatestuje tak jak jestem zapisana ;)

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • Bluecat Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny do którego dnia cyklu przyjmuje się Castagnus? Mam zamiar sobie zamówić na następny cykl ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 11:43

https://ovufriend.pl/graph/57e739b00683b84812df3506191a8272
  • Sela Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necia 124 jak dobrze, że nie jestem sama.... też się strasznie denerwuje i co chwile czytam neta, a guzik dowiem się czegoś nowego. Ja narazie naturalnie chociaż mam hashimoto i duuuużo ponad norme antyTPO, w tym cyklu miałam histeroskopowe usuwanie polipa i dlatego tak świruje, bo mam cichą nadzieję, że to tylko ten polip był przyczyną braku ciąży... Do gin jadę na początku września i chyba natura pójdzie na bok... Musimy wytrzymać z testowaniem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 12:15

Necia124 lubi tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluecat, casta bierzesz cały czas. Po 3 miesiącach zażywania miesiąc przerwy

s1985, Bluecat lubią tę wiadomość

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sela hej :-) też mam Hashimoto ;-)

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Młoda_Przerażona Nowa

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namówiłyście mnie, zdążyłam chwilę przed zamknięciem laboratorium a jak Pani zobaczyła moje przerażenie, kazała mi przyjść wieczorem po wyniki, żebym się tak nie stresowała bo normalnie byłyby w środę bo jutro w końcu święto :P
    Teraz tylko czekam na tą 18 a czas dłuży mi się jakbym wróciła do szkoły :D :D
    Dziewczyny powodzenia w Waszych staraniach.

clair lubi tę wiadomość

Pati

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda_Przerażona wrote:
    Namówiłyście mnie, zdążyłam chwilę przed zamknięciem laboratorium a jak Pani zobaczyła moje przerażenie, kazała mi przyjść wieczorem po wyniki, żebym się tak nie stresowała bo normalnie byłyby w środę bo jutro w końcu święto :P
    Teraz tylko czekam na tą 18 a czas dłuży mi się jakbym wróciła do szkoły :D :D
    Dziewczyny powodzenia w Waszych staraniach.

Trzymamy kciuki!! :)

• Rene Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam witam trochę mnie nie było ale jakoś nie miałam siły pisać cały dzień prawie przeleżany:-)
    dziś jest już lepiej:-)
    witam nowe dziewczyny:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Mialam testować w ten piątek ale ze moj R wyprawia swoje urodziny chcę miec pewnosc czy bede mogla bawic jak wszyscy czy jednak przystopowac troszke ze wzgledu na pozytywny wynik. :) tylko czy wynik bedzie wiarygodny? Jutro bedzie 10dpo

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naacia wrote:
    Cześć dziewczyny! Mialam testować w ten piątek ale ze moj R wyprawia swoje urodziny chcę miec pewnosc czy bede mogla bawic jak wszyscy czy jednak przystopowac troszke ze wzgledu na pozytywny wynik. :) tylko czy wynik bedzie wiarygodny? Jutro bedzie 10dpo

U mnie w 10dpo 2 wyrazna krechą :) robiłam testem o czułości 10.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naacia wrote:

możesz zrobić, ale jak wyjdzie negat. to się nie przejmuj, jeśli chodzi o alkohol, to polecam przeczytać: https://mamaginekolog.pl/hipotetyczna-hania/

s1985 lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    U mnie w 10dpo 2 wyrazna krechą :) robiłam testem o czułości 10.
    Ja mam test przygotowany na jutro o czulosci 25, ale mam nadzieje ze na tym tescie dojrze druga kreche ;)

• Sela Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    Sela hej :-) też mam Hashimoto ;-)
    Och witaj w gronie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 14:10

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis mam lenia hahahah leze z kotem w sypialni skosilam trawe na ogrodzie i w sumie nic mi sie nie chce ;) Dzis u nas tez cieplutenko :) Ech jutro jade do innego miasta do doktora zas ale tak mysle czy nie wrocic na plaze jak jutro tez bedzie taka super pogoda ;)

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
‹‹ 105 106 107 108 109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ