TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Przerażona, powodzenia!
Sońka, trzymam kciuki! Nas badania czekają pewnie w tym miesiącu, też będę się bała.
Bluecat, może jeszcze za wcześnie A może dzidziuś daje Ci ten cykl jeszcze na beztroską zabawę na weselu i przyjdzie za miesiąc!
Ja dziś urlop - planowaliśmy gdzieś pojechać, ale mężowi się posypało w pracy i muszę siedzieć sama. Plan na dzisiaj - zakupy
Obudziłam się z bólem pleców na wysokości żołądka, chyba krzywo spałam, choć mózg każe brać to za kolejny objaw . Piersi nadal bolą - na pewno nigdy nie bolały tak długo. Ale to pierwszy cykl z ziołami i inofolikiem, więc może to ich sprawka. Ale ile bym dała, żeby to była sprawka Kropka Termin @ na czwartek...Sońkaa lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi88, ja wesela nie robię no dziś 12 dpo, może i za wcześniej. Oby u Ciebie to był Kropek
Sońkaa lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja. Temperatura szybuje w dół więc pewno powoli się trzeba przyzwyczajać na wrześniowe testowanie. Założenie mam takie że wtedy nie będę mierzyć temperatury bo to nie na moje nerwy.
Trzymam kciuki za traktujące i oczekujące.
Dziś mamy wolne z M i obiecałam zrobić super obiad i upiec jego ulubionego placka. Zatem będę siedzieć w kuchni. Plan jest taki dla męża filet z kurczaka zasmazany że szpinakiem i serem. Dla mnie pstrąg panierowany. A co na pierwsze? Nie mam pomysłu? -
Ja właśnie w pracy siedze jestem sama, taki dyżur, więc siedzę i czytam wszystkie możliwe fora Ja mam dzisiaj 17 dzień cyklu, testy owu wychodziły ok 14 dnia pozytywne, ale jajnik boli mnie do tej pory.... ehh niech ten czas szybciej leci!!Kiedyś będziemy mamami
-
Aife, a bolą Cię jajniki na owulację? Po pozytywnym teście owu może wystąpić do 2 (albo i nawet 3) dni. Komórka jajowa jest zdolna do zapłodnienia do 12-24h po owu. Myślę, że wieczorem będzie akurat.
Ja dokładny moment owulacji poznaję po bólu jajnika (a przynajmniej wierzę, że to dokładny moment)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 09:38
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Necia, to Twój 9 dpo? Ja tez miałam w tym dniu spadek temp. Nie poddawaj się
-
Dzien Doberek:-)
Blucat 12dpo to moglo byc faktycznie jeszcze wczesnie, dopoki nie ma @ zawsze jest nadzieja:-)
Sońka gratulacje z okazji rocznicy:*
Malinek ja tez odloczam dni w kazdym cyklu:) dzis @ powinna sie skonczyc, czekam na dnj plodne i do dziela. Chyba wyprobuje ten olejek z wiesiolka, skoro go tak chwalicie
Bluecat, Sońkaa lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Witam Was serdecznie
to i ja się chyba dołącze na sierpniowe testowanie, chociaż moja temp tworzy jakieś dziwne zygzaki na wykresie heh. Dzisiaj o dziwo było 36,77. @ ma przyjść w okolicach 22 sierpnia, także czekam cierpliwie (chociaż mnie strasznie korci) ale dzisiaj dopiero 9 dpo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 09:40
W końcu się udało...
-
A ja wzięłam za sprzątanie szafy. Mam mnóstwo ciuchów w które się nie mieszcze i jeszcze długo nie wejdę, więc idą do kartonu i na strych
-
mi88 wrote:Aife, a bolą Cię jajniki na owulację? Po pozytywnym teście owu może wystąpić do 2 (albo i nawet 3) dni. Komórka jajowa jest zdolna do zapłodnienia do 12-24h po owu. Myślę, że wieczorem będzie akurat.
Ja dokładny moment owulacji poznaję po bólu jajnika (a przynajmniej wierzę, że to dokładny moment)In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
Bluecat wrote:Necia, to Twój 9 dpo? Ja tez miałam w tym dniu spadek temp. Nie poddawaj się
-
Sela wrote:Witam Was serdecznie
to i ja się chyba dołącze na sierpniowe testowanie, chociaż moja temp tworzy jakieś dziwne zygzaki na wykresie heh. Dzisiaj o dziwo było 36,77. @ ma przyjść w okolicach 22 sierpnia, także czekam cierpliwie (chociaż mnie strasznie korci) ale dzisiaj dopiero 9 dpo.... -
nick nieaktualny