TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniśka, jutro zrobię, a @ ma być 16 sierpnia.
-
Przywitam się jeszcze raz bo nie widzę mojego wcześniejszego posta
Mam 32 lata i dwie wspaniałe córeczki. Aktualnie staramy się o trzecie dziecko - pierwszy cykl starać i jestem dobrej myśli Testuje 22 sierpnia i juz nie moge się doczekać -
Ha witaj:)
Już Cię wpiszę do naszej listy:)
Kciuki za piękne II :*
O córeczki długo się starałaś? -
key_b wrote:
Hej, co to znaczy, że szyjka ciążowa? Że zamknięta pewnie, ale co poza tym??? -
mi88 wrote:U mnie zadziałał w pierwszym cyklu (na razie brałam dwa cykle i jest super. To na pewno wiesiołek, bo w pierwszym cyklu brałam tylko jego, w kolejnym dodałam zioła Sroki i Inofolic.
Niektórym pomaga po kilku cyklach, innym nie - ale myślę, że warto.
Bierze się tego dużo, bo 2x3 tabletki dziennie przez połowę cyklu (do owulacji, bo potem może przeszkadzać w zagnieżdżeniu, a i śluz już niepotrzebny). Ja jem jak cukierki, całkiem lubię ten smak
Dziękuję!!! ale jednak mam nadzieję, że to tym razem szczególnie, że widziałam, jak mój facet ogląda pierścionki zaręczynowe odkąd podjęliśmy decyzję o dzidzi Ale jestem nakreconaaaa )mi88 lubi tę wiadomość
Kiedyś będziemy mamami -
Bluecat wrote:Moniśka, jutro zrobię, a @ ma być 16 sierpnia.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
A ja już po świętowaniu rocznicy, było kameralnie, a pod koniec rodzinnie, miło spędzony czas i na dziś zawiesiłam moją dietę (pewnie te -2 kg mi po dzisiejszym fetowaniu wrócą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 23:25
10 cs szczęśliwy
-
Hej. Nie pamiętam kiedy miałam ostatnią miesiączkę zazwyczaj przychodziła około 9-14 ale jak było miesiąc temu nie mam pojęcia. Cykle miałam ostatnio w miarę regularne ale odłożyliśmy myśl o dziecku i przestałam zapisać daty od jakiegoś czerwca Ogólnie czuje się inaczej, dziwnie... Nawet nie wiem jak to opisać. Test 10 dni temu ( ten wrażliwszy od 10ml) wyszedł negatywny, dziś zrobiłam zwykły od 25 i wyszła druga kreska po jakiś 5 minutach ale jest dziwnie krzywa, choć bardzo wyraźna. Tak jakby przechylona o 30 stopni. Jest sens jutro robić betę hcg?
Dziewczyny które miały miesiączki około 10 lipca, plus minus kilka dni - wiecie już co i jak?Pati -
Hejka U mnie test negatywny. 16 zrobię kolejny, jak nie będzie @ do tego czasu.
-
Hej Patrycja, pewnie, że jest sens, leć na betę i przynoś dobre wieści
Bluecat, a jak samopoczucie?
A tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki :*
Jade do pracy - to straszne! A po niej do kliniki po odbiór wyników męża i mam nadzieję, że to straszne już nie będzie... :-*10 cs szczęśliwy
-
A tak w ogóle to mi z tel czasem ucina wiadomości, więc piszę na raty.
Wydaje mi się, że jednak w tym cyklu - spisanym przez gina na straty będzie jednak owu i to nawet wcześniej niż zwykle, bo jak nic mam wszystkie objawy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 06:52
10 cs szczęśliwy
-
Sonkaa :-* kciuki kochana
Przerażona, hej ja miałam pierwszy dzień@ 9 lipca i jestem kilka dni po pozytywnej becie i testachSońkaa lubi tę wiadomość
-
Bluecat wrote:Hejka U mnie test negatywny. 16 zrobię kolejny, jak nie będzie @ do tego czasu.
Bluecat lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Sońka, czuje się jakoś chyba normalnie. Jak będzie owu to możliwe, że będzie dzidziuś