TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysia, no to tylko się cieszyć Jutro zatestuje. Bo @ ma być za 3 dni.
Jagódka, hej Jaka u Ciebie temperatura dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 08:36
-
Jagoda, jutro jutro Oby u Ciebie też była wysoko cały czas I zielono na końcu
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Bluecat wrote:Jagoda, jutro jutro Oby u Ciebie też była wysoko cały czas I zielono na końcu
Bluecat lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Izcia, no to kciuki
Jagoda, nie dziękuję -
Dzień dobry! Melduję że temp zmierzona, leki zjedzone. Jagodowa i bluecat ładne wykresy nie ma co gadać ja chce zatestowac żeby się przekonać że już Ovitrelle nie falszuje ale jakoś się wstrzymuje bo jak zobaczę dwie kreski to będę świrowac.
Ps: czy u z Was też tak paskudnie pochmurno i zimno? Mnie głowa boli ale to chyba przez pogodę i tak mi mówcie bo zacznę sobie wmawiać że to kropek. -
Hej hej
Na początek muszę Wam powiedzieć że od piątkowej mega burzy, do dzisiaj byliśmy bez prądu i wody teraz prąd wrócił ale podobno mają jeszcze go wyłączać w związku z naprawami.
Beta mi przyrosła, ale nadal się martwię że jest taka malutka, a licząc od daty ostatniej miesiączki to powinien być 4 tydzień.
Beta w czwartek : 140.5
Beta w sobotę : 337.9
MysiaMarysia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
Założyłam wątek dla wrześniowych testowaczekpilik, Ewi28, Rene lubią tę wiadomość
-
Clair a kiedy masz wizytę u gina? Może on coś poradzi na niska betę! I nie martw się proszę bo szkodzisz maluszkowi. Ważne że rośnie.
Elka zaraz zobaczę na wątek ale mam nadzieję że nie będę tam musiała ładowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 10:00
Ellka lubi tę wiadomość
-
Necia124 wrote:Dzień dobry! Melduję że temp zmierzona, leki zjedzone. Jagodowa i bluecat ładne wykresy nie ma co gadać ja chce zatestowac żeby się przekonać że już Ovitrelle nie falszuje ale jakoś się wstrzymuje bo jak zobaczę dwie kreski to będę świrowac.
Ps: czy u z Was też tak paskudnie pochmurno i zimno? Mnie głowa boli ale to chyba przez pogodę i tak mi mówcie bo zacznę sobie wmawiać że to kropek.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Necia, jutro będę dzwonić do gine to może coś poradzi i powie kiedy przyjść. Nie mogłam nawet wcześniej dzwonić bo z braku prądu i wody, straciliśmy rownież zasieg sieci komórkowych, normalnie średniowiecze
Staram się nie martwić ale wiadomo jak jest -
Sonkaa, najlepszego :-* dużo miłości i dzieciow
O coś dużego szykuje?Sońkaa lubi tę wiadomość
-
No z tym piciem to też śmiesznie, ja sobie ten cykl odpuściłam jeśli chodzi o starania, a niecałe dwa tygodnie temu dosyć popłynęłam, nie zachęcam do picia ale też myślę że drink nie zaszkodzi Jednak żeby Cie potem sumienie nie gryzło, to może faktycznie lepiej sobie odpuścić :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 10:30