Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
Odpowiedz

TESTOWANIE- SIERPIEN 2017

Oceń ten wątek:
  • MysiaMarysia Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clair bardzo dobry przyrost! Moim zdaniem beta idealna! Który to dzień po owulacji?

Jagna <3 15.04.2018
  • malinek 91 Przyjaciółka

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!! JEstem Ewka, i planuję testować 25 sierpień, o ile @ nie bedzie pierwsza :( Kończą się dni płodne, zaczyna się stresik... przytulaliśmy się co 2 dzień w okresie dni płodnych, ale ja niestety mam problem ze śluzem :( Wpiszecie mnie na listę?

Szczere gratulacje dla tych, którym się udało!! oby i dla mnie sierpień był owocny :)

justysbp lubi tę wiadomość

Kiedyś będziemy mamami :)
  • mi88 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinek, polecam olej z wiesiołka na śluz :) Siemię lniane podobno też robi robotę, ale nie przepadam.

Pysia, śliczna kreska, też chcę!

Clair, idealnie rośnie, pewnie zagnieżdżenie było późno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 11:51

Pysia89 lubi tę wiadomość

qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie zamierzam od przyszłego cyklu stosować, ale jeszcze liczę na cud że jednak w tym cyklu wraz z narzeczonym stanęliśmy na wysokości zadania :D to nasz 3 cykl a mam mięsniaka :( więc utrudnione

• Ellka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wpiszesz koleżankę? :-*

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinek 91 wrote:
    no właśnie zamierzam od przyszłego cyklu stosować, ale jeszcze liczę na cud że jednak w tym cyklu wraz z narzeczonym stanęliśmy na wysokości zadania :D to nasz 3 cykl a mam mięsniaka :( więc utrudnione

Ja mialam ten sam problem - sluzu jak na lekarstwo, bralam wiesiolka ale lekka poprawa byla i mimo to po tescie owu ktory byl pozytywny wspomoglam sie zelem :) w Polsce kupisz Conceive a ja uzylam Kinderwunsch.

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Castean - chciałabym narazie bez żelu, boje sie, że zgubimy gdzieś zabawę, i popadniemy w myślenie tylko o zapłodnieniu....

nadzieja73 lubi tę wiadomość

• mi88 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    Mi wpiszesz koleżankę? :-*
    Wcześniej byłam na komórce, ale teraz dorwałam się do kompa i wpisałam :)

malinek, ja jeszcze kiedy nie starałam się o dziecko, często używałam różnych lubrykantów, żeby było ślisko. Potem zmieniłam je na Conceive (taki w tubce, bo chodziło mi właśnie o poślizg, nie kupowałam tych aplikatorów).
    Od pierwszego cyklu z wiesiołkiem żel stał się zbędny - kiedyś wzięłam z przyzwyczajenia, to było za ślisko.

edwarda20, Ellka lubią tę wiadomość

qb3c2n0a4q2qbkcb.png
  • Necia124 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ja chyba też muszę się przerzucić na ten olej z wiesiołka bo wydaje mi się że po tym żelu Conceive teraz mam ta infekcje. Ale z drugiej strony jak to ma pomóc plemnikowi w drodze do celu... sama już nie wiem

ty0qs6r.png
  • mi88 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necia, czemu myślisz, że to po żelu? Nigdy wcześniej nie miewałaś infekcji, i odkąd zaczęłaś stosować żel, to się pojawiła?
    Przyczyn może być dużo, rzeczywiście żel również może mieć na to wpływ.
    Ja kiedyś miałam infekcję prawie na pewno spowodowaną złym siodełkiem rowerowym - jeździliśmy cały dzień, było mi niewygodnie, a wieczorem już było źle. Potem kupiłam takie specjalnie profilowane siodełko z dziurą w środku i jest super :D

qb3c2n0a4q2qbkcb.png
  • clair Ekspertka

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za miłe słowa dziewczyny :* Nie mam pojęcia który to dpo bo tak jak mówiłam w tym cyklu w ogóle nic się nie przejmowałam i nie interesowałam :D Ale od ponad 2 tygodni utrzymuje się u mnie wysoka temperatura tzn ok.37.

Sońkaa lubi tę wiadomość

f2w33e3kvrxi2e75.png

4apfdcimz0vm65th.png

Clair

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no więc właśnie jeśli jednak będzie @ to kupie tego wiesiołka :) wiecie może, czy daje efekt już w pierwszym cyklu?

• Necia124 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś tam miałam infekcje. Ale już długa chwilę temu. I w pierwszy dzień jak użylismy tego żelu coś mnie tam delikatnie piekło siedziało ale myślałam że to po stosunku. Drugi dzień to samo a trzeci to już była delikatna masakra. Nie wiem na 100% bo to równie dobrze może być od tego że byliśmy na plaży i załapałam jakiegoś syfa.

ty0qs6r.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez używaliśmy z mezem przed staraniami roznuch zelikow a przy staraniach Conceive. A swojego sluzu tez mialam niewiele. I udalo się za 2 razem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 15:07

casteam lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Pysia89 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Duszyczka z tego forum poprawiła mojego linka,więc wklejam poprawnego:

https://images84.fotosik.pl/745/6f2adec0a4583b74med.jpg

Co to wilgotności, stosowałam wiesiołka oeparol i faktycznie było lepiej.
    Czytałam tylko że trzeba brać kilka dziennie, ja brałam dwie kapsułki do owulacji.

MałaMi90, MamaNl lubią tę wiadomość

• Aife Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosuję żel concieve drugi cykl ale na razie bez rezultatów...nie mam szyjki macicy więc problemy ze śluzem ogromne ...

In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
    ganns65ge86jk8bk.png
    Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie powiem bo mega dziwne uczucie bylo od tego zelu ale pomoglo ;) albo tak mysle ze pomoglo hehe ;)

• mi88 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinek 91 wrote:
    no więc właśnie jeśli jednak będzie @ to kupie tego wiesiołka :) wiecie może, czy daje efekt już w pierwszym cyklu?
    U mnie zadziałał w pierwszym cyklu (na razie brałam dwa cykle i jest super. To na pewno wiesiołek, bo w pierwszym cyklu brałam tylko jego, w kolejnym dodałam zioła Sroki i Inofolic.
    Niektórym pomaga po kilku cyklach, innym nie - ale myślę, że warto.
    Bierze się tego dużo, bo 2x3 tabletki dziennie przez połowę cyklu (do owulacji, bo potem może przeszkadzać w zagnieżdżeniu, a i śluz już niepotrzebny). Ja jem jak cukierki, całkiem lubię ten smak :)

qb3c2n0a4q2qbkcb.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór;)
    Wreszcie w domu:) co tam jak tam?:D

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Bluecat Ekspertka

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam Dziewczynki? :)

https://ovufriend.pl/graph/57e739b00683b84812df3506191a8272
‹‹ 101 102 103 104 105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ