TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Młoda_Przerażona wrote:Namówiłyście mnie, zdążyłam chwilę przed zamknięciem laboratorium a jak Pani zobaczyła moje przerażenie, kazała mi przyjść wieczorem po wyniki, żebym się tak nie stresowała bo normalnie byłyby w środę bo jutro w końcu święto
Teraz tylko czekam na tą 18 a czas dłuży mi się jakbym wróciła do szkoły
Dziewczyny powodzenia w Waszych staraniach. -
nick nieaktualny
-
Sela, jakieś 2,3 miesiące temu badalam i było >1000.
-
Mini89 wrote:Mam wyniki 7dpo prog 22,5ng/ml i teraz nie wiem czy to nie za mało...
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mi88 wrote:Mini, czytam, że powyżej 14 jest nieźle, a powyżej 20 super To, czy 14-20 jest w porządku zależy od ginekologa (niektórzy mówią, że ok, inni wtedy zapisują leki), ale powyżej 20 jest na 100% bardzo dobrze
Tylko ja to mam na luteinie 2x dziennie setka i zastanawiam bo podobno dupek nie falszuje wyników a lutka chyba tak.. no nic jeszcze parę dni do testowania i okaże się czy starczyło -
nick nieaktualny
-
Sanka wrote:Wczesniej wysylalam wam zdjecie mojego testu owu i powiedzialyscie ze to jeszcze za wczesnie, nastepnego dnia byl taki sam a potem juz tylko jedna kreska. Wiec zobaczymy, moze wcale na bedzie owu. W kazdym razie cykl mi sie nieco wydluzyl i pewnie testowac bede jednak dopiero 25 sierpnia. O ile wytrzymam i nie zatestuje tak jak jestem zapisana
Widocznie masz podobnie, jak ja Aż się dogrzebałam do wiadomości, którą Ci wtedy napisałam - zobacz:
mi88 wrote:Z tymi testami owu, to też zależy od jakości testu. Mi na przykład te z internetu nigdy się nie wybarwiały do końca i jako owulację traktowałam dzień, w którym druga kreska była najmocniejsza, ale wcale nie mocniejsza niż kontrolna (wtedy też z dodatkowo bolały mnie jajniki).
Zobaczysz po czasie, jak jest u Ciebie.
Ale oczywiście zasada jest taka, że druga kreska musi być taka sama lub mocniejsza niż kontrolna.
Ważne, że już wiesz, jak te testy działają w Twoim przypadku. Ja się na nie wkurzyłam i równolegle(dla porównania) robiłam testy Facelle z Rossmanna, i na nich wychodziła mi faktycznie ładna mocna kreska. W kolejnym cyklu przerzucę się już całkiem na nie.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi, ja tu zapuściłam juz korzenie;p nie macie nic przeciwko,że zostanę?...
Rene lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Sela, jakieś 2,3 miesiące temu badalam i było >1000.W końcu się udało...
-
Sela, od żadnego lekarza nie słyszałam, że przy takim wyniku nie zajdę.
Tsh mogłabyś mieć troszkę niższe, 1,5 ale przy hashi to niezłe;)
Od dawna chorujesz?