TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja ja jestem przed gabinetem to się dowiem za jakieś 10 min czy mój wynik estradiolu jest ok czy wręcz przeciwnie. Także jeszcze chwila niepokoju mnie czeka i później mam nadzieję że tylko romantyczne starania z mężem bo jedziemy na weekend nad wodę do domków
-
nick nieaktualnyNecia124 wrote:Nadzieja ja jestem przed gabinetem to się dowiem za jakieś 10 min czy mój wynik estradiolu jest ok czy wręcz przeciwnie. Także jeszcze chwila niepokoju mnie czeka i później mam nadzieję że tylko romantyczne starania z mężem bo jedziemy na weekend nad wodę do domków
-
Necia124 wrote:Nadzieja ja jestem przed gabinetem to się dowiem za jakieś 10 min czy mój wynik estradiolu jest ok czy wręcz przeciwnie. Także jeszcze chwila niepokoju mnie czeka i później mam nadzieję że tylko romantyczne starania z mężem bo jedziemy na weekend nad wodę do domków
-
nick nieaktualny
-
To tak. Jutro idę na zastrzyk Ovitrelle czy jakoś tak. Później biorę duphaston. Jedziemy nad wodę i się relaksujemy i staramy.
Mam dwa pęcherzyki na lewym jajniku. Jeden piękny okrągły, drugi z tego co mówił gin owalny i jakoś taki sobie. Endometrium mówił że jest bardzo dobre.
Wytłumaczył że estradiol jest wysoki bo mam dwa pęcherzyki. Jak to stwierdził na jeden przypada ok 200 pn/mg. I zanim zrobił usg powiedział że powinny być dwa. Nie pomylił się.
Britty, Enii, Rene, Aga26, justysbp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBritty wrote:Akwarela jestem wlasnie na etapie ogarniania wyników. Nie powtórz mojego bledu i nie wspolzyj dzien przed badaniem bo prl moze wyjść zawyżone.u mnie przynajmniej tak wyszlo
Britty, lekarka mnie ostrzegła przed tym ale dzięki za info! podobno nie można:
a) współżyć dzień przed
b) ćwiczyć dzień przed
c) być chorymBritty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNecia124 wrote:To tak. Jutro idę na zastrzyk Ovitrelle czy jakoś tak. Później biorę duphaston. Jedziemy nad wodę i się relaksujemy i staramy.
Mam dwa pęcherzyki na lewym jajniku. Jeden piękny okrągły, drugi z tego co mówił gin owalny i jakoś taki sobie. Endometrium mówił że jest bardzo dobre.
Wytłumaczył że estradiol jest wysoki bo mam dwa pęcherzyki. Jak to stwierdził na jeden przypada ok 200 pn/mg. I zanim zrobił usg powiedział że powinny być dwa. Nie pomylił się.