Forum Starając się - ogólne TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
Odpowiedz

TESTOWANIE- SIERPIEN 2017

Oceń ten wątek:
  • MamaNl Autorytet
    Postów: 467 116

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 10:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie czasem robie jak mnie jajniki bola i ciagle zastanawialam sie kiedy znika podwyzszone lh z organizmu ot poprostu ciagle sie obserwuje a potem jak ide do lekarza to mam milion pytan ;)

    Asia....

    7b8eefdd2f5c20c7acf0507837e09f43.png
  • optymistkaaa Autorytet
    Postów: 367 177

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 10:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluecat wrote:
    Optymistka, tak i pozytywny tylko we wtorek.

    Ela, no ale jak dziś będzie przytulanie to będzie ok? Ostatnie było we wtorek.


    no to idealnie się zgadza :) Od pozytywnego testu 24-36 h następuje ovu (czyli środa) a dzień później tempka skoczyła - idealnie :)
    Czyli kochana działajcie dzisiaj ;P Będzie walka o syna ;D

  • optymistkaaa Autorytet
    Postów: 367 177

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 10:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-yoko wrote:
    Miałam testować jutro, w dniu miesiączki, ale obudziłam się o 4 rano i nie umiałam spać, no to poszłam siknąć... :)

    https://zapodaj.net/6323c46d99edd.jpg.html

    gratulacje!!!!! :D;D
    Będziesz robić betę na potwierdzenie?? :)

  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 10:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    K91, witaj:)
    Już wpisana jesteś ;) Kciuki za II :)

    k91 lubi tę wiadomość

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • s1985 Autorytet
    Postów: 6110 5585

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 11:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-yoko wrote:
    Miałam testować jutro, w dniu miesiączki, ale obudziłam się o 4 rano i nie umiałam spać, no to poszłam siknąć... :)

    https://zapodaj.net/6323c46d99edd.jpg.html
    Super gratuluję

    2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Truskaweczka250 Autorytet
    Postów: 1573 1225

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 11:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczyny:) wczoraj mnie od nocy do południa bolał prawy jajnik takie mocny ból owu i zrobiłam test wyszedł pozytywny, ale to dopiero 10dc czy to możliwe że już owu tak szybko by była? W środę pęcherzyk domunujący miał 14,5mm w prawym jajniku a jutro idę powtórzyć monitoring.

    uf37xfhtg667_t.jpg

    25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 11:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczko, jutro się dowiesz wszystkiego:) Czytałam że możliwe są takie wczesne owulki

    Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Sanka Autorytet
    Postów: 973 1507

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 11:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje wszystkim dziewczynom zafasolkowanym! Idziecie jak burza, pięknie się ten miesiąc zaczął, oby dobra passa trwała :)

    jagodowa91 lubi tę wiadomość

    16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • staraczka24 Autorytet
    Postów: 2435 939

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 11:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje!!!
    Ja juziestem w donku. Rano zrobilam test ale pilam w nocy. Odczytala. Wynik po 5 min tak jak bylo napisane maz zauwazyl cien ja nich ie widzualam ale zrobilam bete. Dzis 14dpo wiec wynik bedzie wiarygodny

    Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 11:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, o której wyniki?

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • staraczka24 Autorytet
    Postów: 2435 939

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 11:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolo15-16

    Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 11:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki:*

    staraczka24 lubi tę wiadomość

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2191 732

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 11:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    To czekamy z niecierpliwością na Twój wynik ;)

    staraczka24 lubi tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina Do 2000, nać, colostrum

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • Sanka Autorytet
    Postów: 973 1507

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 11:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja bym już chciała testować a to dopiero 9dc

    16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • staraczka24 Autorytet
    Postów: 2435 939

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 11:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze beta ujemna..

    Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • M-yoko Koleżanka
    Postów: 54 41

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 11:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    K91, witaj:)
    Już wpisana jesteś ;) Kciuki za II :)
    cześć K91 :) fajnie że jesteś z nami!

    w57vrjjg0c55ux7v.png
  • M-yoko Koleżanka
    Postów: 54 41

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 11:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    optymistkaaa wrote:
    gratulacje!!!!! :D;D
    Będziesz robić betę na potwierdzenie?? :)

    optymistka, tak będę, żeby być super pewnym :) ale dopiero w poniedziałek i wtedy zadzwonie do gina, żeby umówić sie na wizyte pod koniec sierpnia

    dziewczyny bardzo dziękuję za gratulacje :)
    trzymam kciuki za pozostałe!! uda się Wam też :*

    przez to ze wstałam już o 4 (i już z nadmiaru emocji nie zasnęłam) to teraz mam mega spadek i umieram, najchętniej w pracy bym się położyła na biurku i zasnęła :))

    w57vrjjg0c55ux7v.png
  • moniśka... Autorytet
    Postów: 950 1084

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 11:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka trzymam kciuki

  • moniśka... Autorytet
    Postów: 950 1084

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 12:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluecat wrote:
    To mnie tak jajnik we wtorek bolał...chyba bardziej lewy.

    Moniśka, oby nam się udało :)

    Wszystkim nam się musi udać :)
    oby, teraz czas wyczekiwania na testowanie

  • Nadia83 Ekspertka
    Postów: 288 62

    Wysłany: 3 sierpnia 2017, 12:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spojrzałam właśnie na naszą listę :-) Ale pozytywów :-) super miesiąc :-) Gratulacje ogromne, już nie mogę się doczekać swojego testu

    uwo9csqvc1ok3msb.png
    relgj48aldbo20dr.png
    01.2017 - ciąża biochemiczna
‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego