Testujemy w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zelka rozumiem, każdy robi tak żeby się w razie czego asekurować. Ja akurat lubię sikac wcześniej żeby jeszcze mieć nadzieje a w razie co przyzwyczajać się do myśli ze się nie udalo. Jak przez pierwsze 6 cykli nie sikalam na testy to jak zobaczyłam krew miesiączkowa to mi się robiło normalnie słabo i ryczalam pół dnia. 😒 trzymam kciuki bo wykres ciazowy😍
-
StaraniowaOna wrote:Dziewczyny ja dziś mam dola bo nie wytrzymałam i zatestowalam a tu cholerna biel wizira na Nordtest 😞Okres mam dostać 10teho.Ten cykl dal mi złudna nadzieję bo piersi bolały mnie tak specyficznie po bokach
Nie dołuj się. Trochę za wcześnie ten test. Poczekaj pare dni i powtórz trzymam kciuki 🤞🏻🤞🏻 -
Żelka1990 wrote:Hania nie za mały ten skok?? Jak tak oglądałam te wykresy ciążowe to zupełnie inaczej wyglądały. Boje się testować , przysięgam czegoś takiego nie miałam, że mnie strach sparaliżował, ze boje sie zrobić test ze zrobie sobie nadzieje a tam biel
Kochana rozumiem Cię ale i tak mimo wszystko sprawdzilabym to jutro rano na teście bo będziesz cały czas o tym myśleć i się nakręcać. Trzymam kciuki 🤞🏻 -
Madziekk wrote:Kochana rozumiem Cię ale i tak mimo wszystko sprawdzilabym to jutro rano na teście bo będziesz cały czas o tym myśleć i się nakręcać. Trzymam kciuki 🤞🏻
-
Zelka, To nie chodzi nawet o skok tylko temperatura ładnie się trzyma od początku w gorze i ma wysokie wartości, to nie znaczy ze niskie wykluczają ciąże ale Twój wykres ładnie rokuje. Jest taki książkowy. Jak będziesz mieć jeszcze 3-4 wysokie wartości to ciąża to pewniak.
-
No okres dostaje zawsze 14 dpo wieczorem lub 15 dpo max do godz 21.
Teraz sprawdziłam szyjkę nie wiem jak ja określić bo nie badam rano. Na pewno bym powiedziała ze twardawa może średnio otwarta ale mam tam ślisko i taki nie gesty ale kremowy śluz … dziwi mnie troszkę to 🤔🤔na 3 dni przed okresem to ja mam tak na maksa pulchna ta szyjke taka rozpulchniona nisko bardzo i szyjka już wtedy otwarta jestWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2022, 08:34
-
Ja to już tyle razy testowałam w tym cyklu, że Ho Ho 😁 ale już się nastawiłam psychicznie, że nic z tego i że startujemy od nowa i z pełnym przygotowaniem. Teraz czuję się w kropce i nie wiem co dalej. Jeśli @ przyjdzie w pełnej okrasie np za dwa dni od tego dnia liczyć nowy cykl? Czy nowy cykl powinnam liczyć od plamień?
Jeszcze spróbuję z testami innej firmy jutro rano. -
Marcysia1990 wrote:Ja to już tyle razy testowałam w tym cyklu, że Ho Ho 😁 ale już się nastawiłam psychicznie, że nic z tego i że startujemy od nowa i z pełnym przygotowaniem. Teraz czuję się w kropce i nie wiem co dalej. Jeśli @ przyjdzie w pełnej okrasie np za dwa dni od tego dnia liczyć nowy cykl? Czy nowy cykl powinnam liczyć od plamień?
Jeszcze spróbuję z testami innej firmy jutro rano. -
Dziękuję Hania za odpowiedź. Jak na razie to tylko wczoraj troszkę poplamilam i na tym koniec. Wertuje internet i jeśli to było plamienie implantacyjne to piszą żeby nawet tydzień po nim wykonać test, ponieważ na tym etapie może być jeszcze zbyt wcześnie.
Dzisiaj w drodze do domu podjadę do Rossmana 😊
-
Żelka1990 wrote:Jesteś 9 dpo? Chyba dość wcześnie zrobiłaś ten test co?
Ja po ujrzeniu już tylu bieli w tych staraniach specjalnie ustaliłam w tym miesiącu testowanie po terminie okresu. Chciałam po prostu wcześniej dostać okres by ominąć ten ból gdy widzę tą biel na teście. Dzisiaj 14 dpo skok temp ja leżę sparaliżowana. Normalna ja poszłaby nasikać nawet na ten test za 10€ bo tylko ten mam. A ja nic…. Czekam na okres . Tak się boje zobaczyć biel -
Marcysia1990 wrote:Dziękuję Hania za odpowiedź. Jak na razie to tylko wczoraj troszkę poplamilam i na tym koniec. Wertuje internet i jeśli to było plamienie implantacyjne to piszą żeby nawet tydzień po nim wykonać test, ponieważ na tym etapie może być jeszcze zbyt wcześnie.
Dzisiaj w drodze do domu podjadę do Rossmana 😊 -
StaraniowaOna wrote:Ow było 26tego potwierdzone monitoringiem.Zatestuje za parę dni ale już chyba marne szanse.A tak mnie te objawy zmyliły:(
Sabina93 lubi tę wiadomość
-
Hania a jak to u ciebie jest z tym bólem podbrzusza? Mnie tak skręca podbrzusze i pobolewa co jakiś czas lewy jajnik z którego miałam owulacje, ze czuje jakbym miała zaraz dostać okres, ale 2 testy wyszły pozytywnehttps://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5erotnsvky.png
https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3skjouf04tpy1.png
👩🏼 ’99 r.
03.07.2018 - Mikołaj 🧒🏼💙
21.09.2021 - Ignaś 👼🏼🤍
09.02.2022 - Aniołek 👼🏼🤍
03.04.2022 - ⏸🌈
13.04.2022 - 🔘 8mm 😍
25.04.2022 - 👶🏼 0,74cm i ❤️ (6+6 z om, 6+4 z usg)
16.05.2022 - 👶🏼 3,16cm (9+6) ❤️
MTHFR (hetero)
PAI-1 (homo)
💊 Euthyrox N50, acard 75, duphaston, pregna , neoparin 0,4 -
Julka99 wrote:Hania a jak to u ciebie jest z tym bólem podbrzusza? Mnie tak skręca podbrzusze i pobolewa co jakiś czas lewy jajnik z którego miałam owulacje, ze czuje jakbym miała zaraz dostać okres, ale 2 testy wyszły pozytywne
-
Hania007 wrote:Jeśli plamienie było implantacyjne to powinna beta zacząć rosnąć po max 48h, u mnie plamienie było 8dpo i już w tym dniu widziałam cień cienia, na drugi dzień wyraźniej. U mnie plamienie było tylko jedna pojedyncza czerwona kropka krwi.l na wkładce. Tak jakbym się zacięła przy goleniu😆
Mój średni cykl wynosi 25 dni, więc owu powinna być 22.03, a przytulanie było 19 i 20.04 więc niby szansa jakaś jest. Dokładnie niestety nie wiem kiedy była owulka, tak troszkę spontanicznie podeszliśmy do tematu , że działamy już w tym cyklu 😄 Dzisiaj jestem niby w 16dpo , na teście nie było nawet cienia cienia, czysta biel. Poza tym zaobserwowałam sobie dużo śluzu po owu , ale wcześniej nie zwracałam na to uwagi więc nie wiem jak jest prawidłowo przed @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2022, 13:14
-
Dziewczyny, dziś powtórka Bety, 18dpo i wynik 1159. Czyli wzrost o 175%, jestem w pozytywnym szoku 😄
lisia.kita lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶od 12.2020
Marzec 2021- puste jajo 💔
Listopad 2021- ciąża biochemiczna 💔
Mutacja MTHFR heterozygota
06.12.2022 tęczowa córeczka 💜
09/10.2024 - ciąża bliźniacza, 1 zarodek- serduszko wcale nie podjęło pracy, 2 zarodek- serduszko przestało bić ok 8 tyg, 12 TC wywołanie poronienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj mam 13 dpo, podbrzusze boli i wzrost temperatury mierzony o 6:30 wczoraj 36,8 dziś 37 w ciągu dnia utrzymuje mi się 37-37,2 gdzie w poprzednim cyklu miałam nawet 36,4. @ na razie nie ma. Teoretycznie jutro powinna być praktycznie to jest dobre pytanie (poprzedni cykl 23 dni) teraz jest wyliczona średnia. Jak myślicie będzie coś z tego?
-
Marcysia1990 wrote:Mój średni cykl wynosi 25 dni, więc owu powinna być 22.04, a przytulanie było 19 i 20.04 więc niby szansa jakaś jest. Dokładnie niestety nie wiem kiedy była owulka, tak troszkę spontanicznie podeszliśmy do tematu , że działamy już w tym cyklu 😄 Dzisiaj jestem niby w 16dpo , na teście nie było nawet cienia cienia, czysta biel. Poza tym zaobserwowałam sobie dużo śluzu po owu , ale wcześniej nie zwracałam na to uwagi więc nie wiem jak jest prawidłowo przed @.