Testujemy w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę, ja dzisiaj zrobił test, ale wiem ze za wcześnie, znaczy nie do końca to wiem, bo ostatecznie nie mam pojęcia czy ta owulacja była czy jej nie było a tym bardziej kiedy
niby dzisiaj 26dc , zrobię jeszcze drugi 30 kwietnia tak jak pierwotnie planowałam 😅 ale coś czuje ze w tym cyklu dupa i owulacji nie było 🙃 niby coś tam kuło około 13dc a potem 18dc, ale to chyba tylko moja głowa…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2022, 22:25
———————————-
Ponad 10 lat stosowania tabletek antykoncepcyjnych
Ona 30 lat - badania ok, cykle przed ciąża 27-28
On 32 lata - badania ok
27.07.2021 CC, Aleksander 🤱🏻
( 3 cs / 11dp⏸)
01.01.2023 CC, Alicja 👨👩👧👦
( 2cs / 13dp⏸️) -
Sowa2684 wrote:Kurczę, ja dzisiaj zrobił test, ale wiem ze za wcześnie, znaczy nie do końca to wiem, bo ostatecznie nie mam pojęcia czy ta owulacja była czy jej nie było a tym bardziej kiedy
niby dzisiaj 26dc , zrobię jeszcze drugi 30 kwietnia tak jak pierwotnie planowałam 😅 ale coś czuje ze w tym cyklu dupa i owulacji nie było 🙃 niby coś tam kuło około 13dc a potem 18dc, ale to chyba tylko moja głowa…
Ariela w dalszym ciągu ... chodź wiem ze okresu mam jeszcze pare dni ... i u mnie owu była potwierdzona monitoringiem i progiem ( chodź tylko 15) No ale tez czuje ze pora nastawiać się na kolejny cykl ... -
Kol87 wrote:Ja tez dziś test i 26 dc - biel
Ariela w dalszym ciągu ... chodź wiem ze okresu mam jeszcze pare dni ... i u mnie owu była potwierdzona monitoringiem i progiem ( chodź tylko 15) No ale tez czuje ze pora nastawiać się na kolejny cykl ...
Ja się właśnie obawiam, ze te pierwsze cykle po ciąży mogą być bez owulacjii wszystko mi się rozreguluje a kiedyś miałam jak w zegarku… miałam taka piękne wizje, ze jak mąż skończy rodzicielski to nie będę musiała młodego do żłobka puszczać 😅
———————————-
On 32 lata - badania ok
( 3 cs / 11dp⏸)
( 2cs / 13dp⏸️) -
Mały update , zrobiłam dzisiaj test i pozytywny 🙈
jakoś nie mogę w to uwierzyć, pozostaje czekać czy to nie jakiś biochem. Jestem w szoku 😂 bo ten cykl nic takiego nie wróżył.
gabi5443 lubi tę wiadomość
———————————-
On 32 lata - badania ok
( 3 cs / 11dp⏸)
( 2cs / 13dp⏸️) -
Sowa2684 wrote:Mały update , zrobiłam dzisiaj test i pozytywny 🙈
jakoś nie mogę w to uwierzyć, pozostaje czekać czy to nie jakiś biochem. Jestem w szoku 😂 bo ten cykl nic takiego nie wróżył.
Pokaz zdjęcie testu -
Żelka1990 wrote:Gratulacje!!! Czyli dzisiaj ile dpo??
Pokaz zdjęcie testu
Wychodziłoby ze owu była jednak tyle ze 17/18dc :p wiec test pokazał już 11dp w sumie to tak samo jak przy pierwszym bobasie 😅 niestety test już dawno w śmietniku wiec nie zrobię zdjęcia 😂 ale jutro zamierzam zrobić jeszcze raz żeby zobaczyć czy kreska dużo bardziej ściemnieje 😃 bo dzisiaj /wczoraj to już jest w sumie termin okresu, zakładając długość cykli sprzed pierwszej ciąży. Na 13 maja mam usg umówione żeby potwierdzić, ze wszystko git, wiec trzymajcie kciuki za bijące serducho 🥺❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2022, 12:05
———————————-
On 32 lata - badania ok
( 3 cs / 11dp⏸)
( 2cs / 13dp⏸️) -