Testujemy w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny-mała-mi- wrote:Oooo 😍 to 18nastki brata nigdy nie zapomnisz 😍🤣🤣 a przypomnij mi, kiedy Ty testujesz? 😊
Ja testowałam wczoraj , ale biel. Więc testuje we wtorek w dniu spodziewanej @. 🙈-mała-mi- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-mała-mi- wrote:Dziewczyny, a apropo testów owulacyjnych.. robicie je raz dziennie, czy dwa?———————————-
Ponad 10 lat stosowania tabletek antykoncepcyjnych
Ona 30 lat - badania ok, cykle przed ciąża 27-28
On 32 lata - badania ok
27.07.2021 CC, Aleksander 🤱🏻
( 3 cs / 11dp⏸)
01.01.2023 CC, Alicja 👨👩👧👦
( 2cs / 13dp⏸️) -
Karolka. wrote:Ja nie robię, w sumie nigdy nie robiłam. Ja mam bóle owulacyjne więc nie robię 🙈
Kiedyś tez tak miałam, a jak zaczęliśmy starania to jak na złość zero bóli i zero płodnego śluzu 😂 choć kiedyś mnie nim ,,zalewało,,Karolka. lubi tę wiadomość
———————————-
On 32 lata - badania ok
( 3 cs / 11dp⏸)
( 2cs / 13dp⏸️) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTycia88 wrote:Hej mam pytanie czy @ zawsze jest 14 dni po owulacji czy może być tak że np po 17 dniach od owulacji dostanę @ więcej z góry dziękuję za odp.
Żelka1990 lubi tę wiadomość
-
Tycia88 wrote:Hej mam pytanie czy @ zawsze jest 14 dni po owulacji czy może być tak że np po 17 dniach od owulacji dostanę @ więcej z góry dziękuję za odp.
Zawsze miałam 14 dni kilka razy zdarzyło się 15 dni a zeszły cykl trwała 16 dni… i jak sie okazuje z opinii ginekolog wszystko jak najbardziej w porządku. -
Karolka. wrote:No nie zapomnę 😅 do tego zawsze robię im jedną imprezę urodzinową 😅
Ja testowałam wczoraj , ale biel. Więc testuje we wtorek w dniu spodziewanej @. 🙈
To we wtorek trzymam mocno kciuki za ⏸ ❤❤❤9 cs (3 cykl z castagnus, 1 cykl z conceive), nie poddaję się -
Karolka. wrote:Ja nie robię, w sumie nigdy nie robiłam. Ja mam bóle owulacyjne więc nie robię 🙈9 cs (3 cykl z castagnus, 1 cykl z conceive), nie poddaję się
-
Sowa2684 wrote:W teorii powinno się rano i wieczorem. Ja robię 3 razy dziennie :p bo mam duzo testów.9 cs (3 cykl z castagnus, 1 cykl z conceive), nie poddaję się
-
Hej dziewczyny.
Ostatniego grudnia odstawiłam tabletki i staramy się o dzidzię. Moje cykle po odstawieniu tabletek trwały 33 i 34dni. Dziś mój 35dzien cyklu i @ nie przyszła .
Wiem, że po odstawieniu tabletek cykl może być nieregularny.
Biorę Ovarin od dwóch miesięcy.
Zbliżenia były w 11/13/16 i 19dc. Wczoraj rano Zrobiłam bobo test czułość 25 płytkowy i pojawił się cień cienia II kreski po dwóch minutach. Natomiast dziś zrobiłam pink czułość 20 płytkowy i wyszedł negatywnie. Od 25dc do 30dc czułam w podbrzuszu takie dziwnie kłucia w różnych porach dnia. Było to uczucie bardzo nie komfortowe. Najbardziej nieznośnie było w tym 30dc, i co jakiś czas bolą mnie piersi.. 34dc troszkę rano bolał mnie brzuch jak na okres i dziś 35dc podobnie ale nie długo.
Czy ten pink mógł wyjść błędnie negatywny?
W środę mam ginekologa wiec pewnie wszystkiego się dowiem ale zastanawia mnie czy mimo tego negatywnego testu jest jakaś szansa, żebym jednak w tej ciąży była.
-
Witam. Jestem tutaj Nowa 😁 Stworzyłam sobie konto , by prosić was o pomoc , doradzenie i radę. Moje cykle trwają 32 dni. Od połowy cyklu bola mnie piersi raz mocniej raz słabiej. Parę dni temu zauważyłam , że mam bardzo wodnisty śluz bialoprzezroczysty. Zostało mi do @ 8 dni. Robiłam test ciąży 12 dni przed @ , wyszedł negatywny. Może to zbyt za wcześnie żeby coś ukazało ? Nie wiem już sama. Staramy się o dzidziusia już 3 miesiąc. Dodam , że zawsze przed miesiączką miewałam dni suche i nawet nie mogliśmy współżyć , ponieważ nie czułam przyjemności.
-
-mała-mi- wrote:A jesli pierwszy wyjdzie Ci pozytywny, to kolejne masz juz negatywne? Bo u mnie, jak juz wyzej pisalam, potrafia byc pozytywne przez 3-4 dni, albo w tym czasie pozytyw, negatyw, pozytyw 🤷♀️
mi się pomiędzy pozytywnymi mieć negatywnego :pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2022, 13:37
———————————-
On 32 lata - badania ok
( 3 cs / 11dp⏸)
( 2cs / 13dp⏸️) -
Wikuśka wrote:Witam. Jestem tutaj Nowa 😁 Stworzyłam sobie konto , by prosić was o pomoc , doradzenie i radę. Moje cykle trwają 32 dni. Od połowy cyklu bola mnie piersi raz mocniej raz słabiej. Parę dni temu zauważyłam , że mam bardzo wodnisty śluz bialoprzezroczysty. Zostało mi do @ 8 dni. Robiłam test ciąży 12 dni przed @ , wyszedł negatywny. Może to zbyt za wcześnie żeby coś ukazało ? Nie wiem już sama. Staramy się o dzidziusia już 3 miesiąc. Dodam , że zawsze przed miesiączką miewałam dni suche i nawet nie mogliśmy współżyć , ponieważ nie czułam przyjemności.9 cs (3 cykl z castagnus, 1 cykl z conceive), nie poddaję się
-
Staraczka2022 wrote:Hej dziewczyny.
Ostatniego grudnia odstawiłam tabletki i staramy się o dzidzię. Moje cykle po odstawieniu tabletek trwały 33 i 34dni. Dziś mój 35dzien cyklu i @ nie przyszła .
Wiem, że po odstawieniu tabletek cykl może być nieregularny.
Biorę Ovarin od dwóch miesięcy.
Zbliżenia były w 11/13/16 i 19dc. Wczoraj rano Zrobiłam bobo test czułość 25 płytkowy i pojawił się cień cienia II kreski po dwóch minutach. Natomiast dziś zrobiłam pink czułość 20 płytkowy i wyszedł negatywnie. Od 25dc do 30dc czułam w podbrzuszu takie dziwnie kłucia w różnych porach dnia. Było to uczucie bardzo nie komfortowe. Najbardziej nieznośnie było w tym 30dc, i co jakiś czas bolą mnie piersi.. 34dc troszkę rano bolał mnie brzuch jak na okres i dziś 35dc podobnie ale nie długo.
Czy ten pink mógł wyjść błędnie negatywny?
W środę mam ginekologa wiec pewnie wszystkiego się dowiem ale zastanawia mnie czy mimo tego negatywnego testu jest jakaś szansa, żebym jednak w tej ciąży była.
Zdarzają się sytuacje ze testy przekłamują, skoro masz zaraz wizytę u gin to się dowiesz czy coś tam widzi ja za nim zrobiłam test miałam uczycie jak na okres tyle, ze się nie pojawił i pamietam ze właśnie bolały mnie piersi, co się nigdy nie zdarzało przed okresem i sutki miałam tak wrażliwe ze masakra 😅 a test robiłam 11dp bo nie wytrzymałam do dnia @ i robiłam pink, szybko wychwycił ciąże byl cień, a potem potwierdziłam tym blue, on jest mega czuły i na nim miałam bardzo wyraźnego plus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2022, 21:36
———————————-
On 32 lata - badania ok
( 3 cs / 11dp⏸)
( 2cs / 13dp⏸️)