SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testujemy w lutym 2022 ✨❤️
Odpowiedz

Testujemy w lutym 2022 ✨❤️

Oceń ten wątek:
  • mrsmiki Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2022, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka997 wrote:
    Trzymam! Do jutra! 😍
    Nie uznaję tej wizyty jako wiarygodnej. Ktosiek nie będzie wyglądał na 5/6 tygodni, bo tyle temu to ja jeszcze okres miałam 🤷🏼‍♀️
    U mnie jest straszny rozjazd w „tym” cyklu przez chorobę na początku.. Owulacja była 19.01 a to 3 tydzień cyklu, więc 6-3=3, no za nic w świecie nie będzie miał więcej 😂🤷🏼‍♀️
    Dodatkowo cykle normalnie miały 30/31 dni, więc ten cykl kończyłby się dużo, dużo później.
    Uspokoiłam się tez bo objawy dalej są intensywne jak były albo nawet bardziej, brzuszek mi się zmienia (!!! 😳) i porównałam pierwsze badania z moimi przyjaciółkami i Ktosiek nie odbiega niczym… Pęcherzyk miał 5,8mm, a mojej psiapsi w 4tc miał 4,2mm.
    Także coś tu się nie klei…. Czekam na jutro 🥰

Lolka serce moje!
    Jestem dumna z Twojego podejścia i spokoju jaki w Tobie zapanował. Cieszę się 😍❤️

Mocne kciuki za jutrzejszą wizytę i czekam na wieści ✊🏽🥰

Lolka997 lubi tę wiadomość

Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
    Hubert 💙
    Sara 🩷
  • mrsmiki Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2022, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    Właśnie przypomniał mi się mój jeden jedyny cykl który trwał aż 50 dni 😱 pisałam o tym na innym forum.Dwóch ginekologów mnie badało i nie wierzyli że nie ma ciąży...To było straszne tyle czekać..tyle testów urlop cały do dupy bo się martwiłam.Dzisiaj jak jechaliśmy z obiadu z mężem to zapytał mnie czy jestem w ciąży ni stąd ni zowąd mówię nie czekam na okres a on a ja myślałem że już miałaś 😂😂😂 chyba się pogubił 🤣

Ja tak miałam zanim zaczęłam brać leki na tarczyca. Kurła. Musi się coś zadziac. ✊🏽

Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
    Hubert 💙
    Sara 🩷
  • Lolka997 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2022, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mrsmiki wrote:
    Trzymajcie mnie w swojej opiece.. wpadłam na pomysł żeby zbyt pikantne chińskie zalagdzodzuc jogurtem naturalnym.. oby ta ceramika to wytrzymała 🤦🏽‍♀️
    Wpadłam na podobny pomysł- kabanosa poprawiłam Bakusiem i właśnie oglądając Toy Boya (btw- staraczki, oglądnijcie 😎😈😈) walczę z pawiem 🥴🙊

Starania o pierwszy cud od 04.2021
    Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO :(
    On- 30, okaz zdrowia...

28.01.2022 II
    14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
    24.02.2022 Ktosie... 💔😭

05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
    13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
    Maj zakończony 8 cm torbielą..

06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
    +Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
    Czerwiec zakończony betą o wyniku 1

07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
    Lipiec zakończony bielą na teście.

08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️

Leki:
    3-7 dc- Letrozol, NAC
    do owulacji- dzięgiel chiński
    Ovitrelle
    stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina
  • paulka Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2022, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka997 wrote:
    Wpadłam na podobny pomysł- kabanosa poprawiłam Bakusiem i właśnie oglądając Toy Boya (btw- staraczki, oglądnijcie 😎😈😈) walczę z pawiem 🥴🙊

to ja milke mleczna poprawiłam serem pleśniowym 🤣 zrzucam na Ovi, w końcu to hormon ciazowy hahaha :D
    ogólnie humor mam dziś dramatyczny, chce mi się wyc i ciągnie mnie całe podbrzusze, kuje, wiem, ze to nie ma nic wspólnego z ciąża bo to jakies 3dpo, 4 wg apki niby ale no paskudnie się czuje a w dodatku jutro poniedziałek i trzeba maszerować do roboty 🤦‍♀️ jedyna nadzieja w tym, ze mnie od nadmiernego myślenia odciągnie nadmiar pracy bo jestem w trakcie awansu no ale psychicznie dziś padaka niestety

AgulaM lubi tę wiadomość

568aa81e4c.png

01.2021 - początek starań
    04.2021 - 2 kreski
    05.2021 - poronienie
    01.2022 - 1szy cykl stymulowany

19.02.2022 - 2 kreski!
    21.02.2022 - beta 128
    24.02.2022 - beta 687
    28.02.2022 - beta 4804
    02.03.2022 - beta 13389
    03.03.2022 - 1sze usg
    26.04.2022 - prenatalne
    12.11.2022 - Krzyś 🥰 (42+0)

Letrozol + Ovitrelle
    witaminy ciążowe
    PCOS
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2022, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć 🌷🌷 kochane koleżanki mam pytanie, Ja się w sumie nie staram mam córkę 1,5 roku i synka 2 miesiące (pisze posty na innych tematach ☺️) ale tutaj widzę Was dużo to może odpowiecie, tylko tak po ludzku, najłatwiej jak to możliwe bo to co pisze w Google nie rozumiem 😅
    W dni płodne, nie płodne, przed @ jaka powinna być ta szyjka..!?
    wkładam palucha i co ja powinnam czuć? Czy któraś z Was ma doświadczenie ☺️☺️ I mi to łatwo wytłumaczy 😁

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2022, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w skrócie dodam jestem po prostu 2 miesiące po porodzie, miałam pierwsza @, chce teraz wszystko obserwować z swoim organizmem i czekam na wyniki cytologii i zakładam spirale :) ale 25 stycznia w ostatni dzień @ (7 dzień cyklu) poniosło nas z mężem i było dosłownie kilka włożeń... Robiłam testy owulacyjne, testy ciążowe (wychodzą negatywne) ale chciała bym jeszcze wiedzieć jak to jest z szyjka ☺️

Za każdą trzymam kciuki która się stara o dzidziusia ❤️

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2022, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nazywam się Marta, jestem szczęśliwą mężatką ☺️ Wiem że macie swoje tematy odnośnie testowania ale powiedzmy że ja też testuje ale w drugą stronę 🙈 mam bardzo mała różnice wieku u moich dzieci no i stąd moja lekka panika
    Więc tylko bym chciała wiedzieć jak to jest z tą szyjka ☺️
    Bardzo dziękuję ☺️

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2022, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wiecie co jestem tak zła, zniesmaczona pewnym tematem że szlak mnie trafia.....
    Jak można być (sorry że tak napiszę ale..)tak głupim i nie wiedzieć czy są szanse zajścia czy nie, bo się wysikalam....aaaaa, czy my mamy 5lat???
    Ja rozumiem że może ktoś sobie haha robi ale hello, w głupiej podpowiedzi na google znajdziesz banalna odpowiedź na tak głupie pytanie.

Sorry moje wkurzenie ale mamy tu poważne problemy a nie pytania jakby jakaś 11latka pisała....
    I niby ma ciaze jakies za sobą. Albo ktoś sobie jaja robi albo nie ma do nas szacunku...

Wybaczcie za wybuch ale nie lubię durnych (dziecięcych) pytań jak z filmu galerianki (sorrki ale z tego zburzenia nie przytoczę kto już o tym wspomniał)... Tu piszą mamy/przyszłe mamy ktore maja problem z zajściem w ciążę lub szukają wspqrcia a nie....dziecinadę..
    Ależ mam cisnienie na noc podniesione 😒😒😒

Wybaczcie ni, ale.... Szlak mnie trafił

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2022, 22:49

AgulaM, Jo88 lubią tę wiadomość

Nadzieja umiera ostatnia...<3
  • paulka Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2022, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipan wrote:
    Hej wiecie co jestem tak zła, zniesmaczona pewnym tematem że szlak mnie trafia.....
    Jak można być (sorry że tak napiszę ale..)tak głupim i nie wiedzieć czy są szanse zajścia czy nie, bo się wysikalam....aaaaa, czy my mamy 5lat???
    Ja rozumiem że może ktoś sobie haha robi ale hello, w głupiej podpowiedzi na google znajdziesz banalna odpowiedź na tak głupie pytanie.

Sorry moje wkurzenie ale mamy tu poważne problemy a nie pytania jakby jakaś 11latka pisała....
    I niby ma ciaze jakies za sobą. Albo ktoś sobie jaja robi albo nie ma do nas szacunku...

Wybaczcie za wybuch ale nie lubię durnych (dziecięcych) pytań jak z filmu galerianki (sorrki ale z tego zburzenia nie przytoczę kto już o tym wspomniał)... Tu piszą mamy/przyszłe mamy ktore maja problem z zajściem w ciążę lub szukają wspqrcia a nie....dziecinadę..
    Ależ mam cisnienie na nic podniesione 😒😒😒

miałam to samo odczucie. ale ogólnie tego typu posty zawsze nasuwają mi na mysl jedno - na jak niskim poziomie jest edukacja seksualna w naszym kraju niestety… inna sprawa to to, ze w dobie internetu niegoglowanie procesu chociażby zapłodnienia to moim zdaniem ignorancja ;p

AgulaM, Jo88 lubią tę wiadomość

568aa81e4c.png

04.2021 - 2 kreski
    05.2021 - poronienie

19.02.2022 - 2 kreski!
    21.02.2022 - beta 128
    24.02.2022 - beta 687
    28.02.2022 - beta 4804
    02.03.2022 - beta 13389
    03.03.2022 - 1sze usg
    26.04.2022 - prenatalne

Letrozol + Ovitrelle
    witaminy ciążowe
    PCOS
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2022, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra trzymam kciuuuuki 🥰🥰

Lolka, miło ci widzieć, myslalm że od nas odpoczywasz ;) ;)
    Ktosinski niech rośnie, czekamy na pierwsze zdjęcia 🥰🥰

Sorrki ale nie skomentuje reszty bo mam głowę zacniona przez.."nieznajoma"...

Jutro przeczytam was jeszcze raz ale trzymam kciuki za wszystkie badania/testy itp... !!!!!

Ja nie jestem osobą cierpliwa ale na moje nieszczęście szczera i jak coś/ktoś mnie wkur**zy to mówie (pisze), wybaczcie jak kogoś uraziłam ale taka jestem ,🙄😤

Nadzieja umiera ostatnia...<3
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2022, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipan wrote:

Ależ mam cisnienie na nic podniesione 😒😒😒

Kurcze myślałam że to do mojego tematu 😳😳 ja tylko zapytałam o szyjke, jak można samodzielnie ją badać, jeśli mój temat jest nie na miejscu i w jakiś sposób Was obraziłam to przepraszam 🤷‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2022, 22:49

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • paulka Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2022, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    Kurcze myślałam że to do mojego tematu 😳😳 ja tylko zapytałam o szyjke, jak można samodzielnie ją badać, jeśli mój temat jest nie na miejscu i w jakiś sposób Was obraziłam to przepraszam 🤷‍♀️

nie, spokojnie, temat się tyczy dziewczyny która tu wpadła i ani dzień dobry ani pocałuj mnie w de i zadaje pytania no nie skłamie jak powiem, ze na poziomie 3-4 klasy szkoły podstawowej :D

także Maliina chyba chwile poczekasz na odpowiedz aż wszystkie ostygniemy 🤣

edit: z mojej strony jeśli chodzi o szyjkę to tez jest czarna magia wiec niestety nie pomogę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2022, 22:54

Maliina, Lolka997 lubią tę wiadomość

568aa81e4c.png

04.2021 - 2 kreski
    05.2021 - poronienie

19.02.2022 - 2 kreski!
    21.02.2022 - beta 128
    24.02.2022 - beta 687
    28.02.2022 - beta 4804
    02.03.2022 - beta 13389
    03.03.2022 - 1sze usg
    26.04.2022 - prenatalne

Letrozol + Ovitrelle
    witaminy ciążowe
    PCOS
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2022, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulka wrote:
    nie, spokojnie, temat się tyczy dziewczyny która tu wpadła i ani dzień dobry ani pocałuj mnie w de i zadaje pytania no nie skłamie jak powiem, ze na poziomie 3-4 klasy szkoły podstawowej :D

Właśnie widziałam bo aż byłam ciekawa 🙈🙈
    I chyba nie chce tego komentować 😁 bo nie wiem co powiedzieć 🙈

AgulaM lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • AgulaM Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2022, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulka wrote:
    to ja milke mleczna poprawiłam serem pleśniowym 🤣 zrzucam na Ovi, w końcu to hormon ciazowy hahaha :D
    ogólnie humor mam dziś dramatyczny, chce mi się wyc i ciągnie mnie całe podbrzusze, kuje, wiem, ze to nie ma nic wspólnego z ciąża bo to jakies 3dpo, 4 wg apki niby ale no paskudnie się czuje a w dodatku jutro poniedziałek i trzeba maszerować do roboty 🤦‍♀️ jedyna nadzieja w tym, ze mnie od nadmiernego myślenia odciągnie nadmiar pracy bo jestem w trakcie awansu no ale psychicznie dziś padaka niestety

A myślałam że ja mam w dzień owu dziwne zachcianki 😉 ogórka konserwowego popychalam duplo 🙊🙊🙊🙊🙉🙉🙉

paulka lubi tę wiadomość

👩‍🦰36👦41
    Starania od 10lat.... 💔💔
    Kariotypy prawidłowe
    KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
    PAI-heterozygotyczny, C1,C1

1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
    Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
    ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵‍💫

2️⃣06.01 Menopur 300IU
    ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️

I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
    III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb

3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
    5.10 Scratching endo
    8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
    Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
    Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
    Cb ❌️
    Cała immunologia przebadana...
    Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium-wynik ok.
    🏳🏳🏳🏳
  • AgulaM Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2022, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    Właśnie widziałam bo aż byłam ciekawa 🙈🙈
    I chyba nie chce tego komentować 😁 bo nie wiem co powiedzieć 🙈

No pojechała dziewczyną po bandzie 😂😂😂

Z szyjka też ci nie pomogę, bo nigdy jej nie badalam sama, pewnie nawet nie umialabym jej znaleźć 😉😉

👩‍🦰36👦41
    Starania od 10lat.... 💔💔
    Kariotypy prawidłowe

2️⃣06.01 Menopur 300IU

5.10 Scratching endo
    Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
    Cb ❌️
    🏳🏳🏳🏳
  • verliebtindich Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2022, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, dziewczyny!

Dla mnie oscypek z żurawiną to już awangarda i skrajne połączenie smaków 🤣🤣

Dla mnie szyjka to też czarna magia. W ogóle czarną magią były dla mnie wykresy, kiedy robiłam to bez aplikacji, na takich gotowych arkuszach, NA PAPIERZE! Thanks God, że ściągnęłam apkę 🥰

Ale podobnie miałam ze śluzem, za cholerę nie wiedziałam, jaki to jest ten śluz płodny. Aż do poprzedniego cyklu, kiedy go zobaczyłam i stwierdziłam, że no tak, łatwo go rozpoznać, a ja nie wiedziałam, bo nie przypominam sobie, żebym taki wcześniej kiedykolwiek miała... a też już wariowałam, że nawet tego nie potrafię załapać...

Maliina lubi tę wiadomość

24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
    28.04.2025: Tadzio, 2900g, 49 cm 👶🏻😍🐣
  • AgulaM Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2022, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verliebtindich wrote:
    Matko, dziewczyny!

Dla mnie oscypek z żurawiną to już awangarda i skrajne połączenie smaków 🤣🤣

Dla mnie szyjka to też czarna magia. W ogóle czarną magią były dla mnie wykresy, kiedy robiłam to bez aplikacji, na takich gotowych arkuszach, NA PAPIERZE! Thanks God, że ściągnęłam apkę 🥰

Ale podobnie miałam ze śluzem, za cholerę nie wiedziałam, jaki to jest ten śluz płodny. Aż do poprzedniego cyklu, kiedy go zobaczyłam i stwierdziłam, że no tak, łatwo go rozpoznać, a ja nie wiedziałam, bo nie przypominam sobie, żebym taki wcześniej kiedykolwiek miała... a też już wariowałam, że nawet tego nie potrafię załapać...

Też nie miałam w ogóle sluzu przez cały cykl. Okazało się, że mam baaaardzo niski poziom estradiolu w początkowej fazie cyklu, od 3 miesięcy biorę leki dopochwowe od 5 dc do 13 dc i jest ok. Wcześniej nie wiedziałam że mam tak duży problem z suchoscia podczas całego cyklu :(

👩‍🦰36👦41
    Starania od 10lat.... 💔💔
    Kariotypy prawidłowe

2️⃣06.01 Menopur 300IU

5.10 Scratching endo
    Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
    Cb ❌️
    🏳🏳🏳🏳
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2022, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgulaM wrote:
    No pojechała dziewczyną po bandzie 😂😂😂

Z szyjka też ci nie pomogę, bo nigdy jej nie badalam sama, pewnie nawet nie umialabym jej znaleźć 😉😉
    Ale dziękuję za odpowiedź 🌷 pójdę do ginekologa tak będzie chyba najłatwiej 🤷‍♀️
    Bo te testy to stresują człowieka i w tą stronę która się chce i w tą drugą ☺️

AgulaM lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2022, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja tak tylko informacyjnie, dzis mam 10 dpo, zrobilam test i negatywny:( od dwoch dno bolo mnie brzuch typowo @ (no mozr troche bardziej rozpiera, a nie ciagnie do dolu, jak zazwyczaj miałam) :(
    @ powinna byc piatek/sobota, takze poczekam jeszcze do tego czasu z kolejnym testowaniem, ale moje nadzieje maleja. :(

• Kori Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2022, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _klaudia to z cyklem idziemy razem :) ja dzisiaj tez na teście biało, wybieram się na betę 😋

3xIUI wszystkie CB 💔

Kariotyp Ok
    APS

09.2022 rozpoczęcie stymulacji do in vitro
    ❄️❄️❄️❄️🥰
    10. 2022 Transfer 4aa❤️❄️🤞 6dpt beta<0,200 😭😫
    11.2022 Transfer 4BB🙏 8dpt beta <0,200 😔
    12.2022 transfer 3BB 4dpt ||
    8dpt 66,667
    10dpt 173,300
    16dpt 2853
    21dpt 7362?
    6tc pęcherzyk w macicy z bijącym serduszkiem, w tym samym dniu dochodzi do 🩸🩸i silnego bólu 💔😭
    04.2023 transfer 3cc ♥️6dpt beta 7,6 💔😞😭
    KONIEC ❄️😭
‹‹ 119 120 121 122 123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ