X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testujemy w Lutym - wątek dla starych i tych nowych w każdej chwili można dołączyć! Wątek dla każdego :) o każdej porze dnia czy nocy :)
Odpowiedz

Testujemy w Lutym - wątek dla starych i tych nowych w każdej chwili można dołączyć! Wątek dla każdego :) o każdej porze dnia czy nocy :)

Oceń ten wątek:
  • Pinezka Znajoma

Wysłany: 12 lutego 2021, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, maciejka i szczesciara30, jak się czujecie? Ja mam straszne mdłości 🤢

2 c.s.
    Niedoczynność tarczycy
    Niewydolność jajników typu II
    II w 10 dpo
    Beta 10 dpo 11
    Beta 12 dpo 61

3jgxdqk3zg64wa8k.png
  • szczesciara30 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2021, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezka wrote:
    w miare ok . Osttanio co smi slabo bylo i taka zmeczona jestem i cycki bola :P
    a jak reszta dziewczyn co z Wami co tu taka cisza :P kiedy testujecie ?

w57vrjjgs1ia7rw6.png
  • maciejka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2021, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezka wrote:
    Ja Czuje sie bardzo dobrze,czasem ciagniecie w Krzyżu I ból piersi ale ja dopiero jestem w 4 tyg. Mam nadzieje że wymioty mnie omina😊 a u was juz który tydzień?

02.2021 ⏸
    03.2021 7 tydz 💔
    15.06.2021⏸ 12 dpo
    21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
    24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64

w57vs65gi8metzy8.png
‹‹ 6 7 8 9 10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ