X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne testy owu,owulacja kiedy?
Odpowiedz

testy owu,owulacja kiedy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jak w tytule dziewczyny. ;) dwa osattnie to są z dzisiaj, jeden robiłam o 11, a ostatni przed chwilką. :) dalej mam rwanie jajnika. :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3746e28c72ad4a4b.html

• Myszka-Minnie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie powielaj tego samego tematu w 3 roznych dzislach.

f2wl9vvj16detq98.png

w57vlbetiy8u8flo.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie wydaje ze 4 i 5 od lewej mogly swiadczyc o ovulce ale tak cciezko zobaczyc po zdjeciach ale ten ostatni to juz po ovulce moim zdaniem ale tez musisz brac poprawke na to ze testy sa zawodne ...i od pozytywnego testu ovu owulacja moze wystopic przeciagu 36 h:D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ