tez tak macie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja tak samo jak Wy, cały czas bym siedziała przed ovu i czasami sama z siebie się śmieje , że jak by od tego wpatrywania się w te wszystkie wykresy zachodziło się w ciąże to już bym chyba z tysiąc razy w niej była
rybka lubi tę wiadomość
Izaczek -
KotkaPsotka wrote:Ja nie robie testow przed @, przynajmniej nie za wczesnie albo jesli widze ze nie ma sensu. Za to z namietnoscia przegladam wykresy ciazowe na ovu. Tez tak macie? Siedze i porownuje....zle ze mna chyba.
też tak mam przeglądam cały czas i wydaje mi się że moje temperatury wcale nie wskazują ciąży -
MOI wrote:Mam dokładnie to samo! 100 razy sprawdzam co u mnie i u dziewczyn nowego Szkoda, że nie można sobie zrobić dziecka przez neta, bo już dwno bym je miała
misia00 lubi tę wiadomość
-
to i ja sie dolacze jestem uzalezniona od owu a jak jestem po owulce to glupieje,niby luzik ale bzika dostaje na maksa wczoraj zaczelam plamic i mialam tak caly dzien i co ja zrobilam? szukalam ciazowego wykresu z plamieniem witajcie
monaaa85, misia00, dodinka lubią tę wiadomość
-
To i chyba mnie wzięło, bo w 8dc mialam mega rozciągluta i zaczęłam grzebać czy to mozliwe żeby tak szybko. Staram sie brać wszystko na chłodno, ale gdzieś z tyłu glowy zastanawiam się czy to już, czy jeszcze przed czy już po. Nie mam w tym wprawy i liczę (jako,że to dopiero mój 2 cykl starań), że po prostu wyjdzie tylko muszę przycisnąć częściej mojego J.
rybka, misia00 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:To i chyba mnie wzięło, bo w 8dc mialam mega rozciągluta i zaczęłam grzebać czy to mozliwe żeby tak szybko. Staram sie brać wszystko na chłodno, ale gdzieś z tyłu glowy zastanawiam się czy to już, czy jeszcze przed czy już po. Nie mam w tym wprawy i liczę (jako,że to dopiero mój 2 cykl starań), że po prostu wyjdzie tylko muszę przycisnąć częściej mojego J.
Saramago mam w tym cyklu dokladnie tak samo,pozytywny test owulacyjny w 7dc,a owulka w 9dc Dzis od rana przerabiam wykresy z mozliwym zagniezdzeniem bo mam spadek tempkiSaramago lubi tę wiadomość
-
U mnie chyba jeszcze nie było... stawiam, że tak za dwa dni.
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:U mnie chyba jeszcze nie było... stawiam, że tak za dwa dni.
Kochana ale widze sluz plodny jest wiec serduszkuj do owulki i bedzie dobrze Trzymam kciuki mocno,a korzystasz z testow owaulacyjnych bo na wykresie nie zauwazylam ?Saramago lubi tę wiadomość
-
misia00 wrote:Kochana ale widze sluz plodny jest wiec serduszkuj do owulki i bedzie dobrze Trzymam kciuki mocno,a korzystasz z testow owaulacyjnych bo na wykresie nie zauwazylam ?
Nie misiaczku, nie korzystam z testów, nie badam szyjki. Ogólnie to tak podchodzę do tego z dystansem i na chłodno. jedyne co robie to tempka i śluz i tym sie kieruję... no i chcicą
Jeśli mi do pół roku nie wyjdzie to będę w to wchodzic bardziej zaawansowanie. Oczywiście usiąde Św.Mikołajowi na kolanach, powiem, że byłam grzeczną dziewczynka i że w zeszłym miesiącu bocian mnie oszukał
A tak na poważnie, odstawiłam piguły więc u mnie to może być wielkie rozregulowanie, acz... co dziwne... nadal mam cykle 28dniowe.misia00, monaaa85 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
BTW... ten śluz płodny był w mega ilościach dwa dni temu, dzisiaj bardzo skąpoLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Nie misiaczku, nie korzystam z testów, nie badam szyjki. Ogólnie to tak podchodzę do tego z dystansem i na chłodno. jedyne co robie to tempka i śluz i tym sie kieruję... no i chcicą
Jeśli mi do pół roku nie wyjdzie to będę w to wchodzic bardziej zaawansowanie. Oczywiście usiąde Św.Mikołajowi na kolanach, powiem, że byłam grzeczną dziewczynka i że w zeszłym miesiącu bocian mnie oszukał
A tak na poważnie, odstawiłam piguły więc u mnie to może być wielkie rozregulowanie, acz... co dziwne... nadal mam cykle 28dniowe.
Hahahahaha,ale mi humor poprawilas i za to Chcica musi byc bez tego nie ma bata Ja temu Mikolajowi tez usiade,ale jak sie znowu nie uda to mu porzadnie po glowie napukam bo mnie juz 7 miesiscy oszukuje hahahaha.
A tak na powaznie kochana to ja tez kilka miesicy temu wyciagnelam implant antykoncepcyjny,mieszkam w Irlandii i tu takie wynalazki oferuja i o dziwo cykle tez regularne,az do tego bo w tym to cyrk na kolkach,wczesna owulka,sluz plodny wiec biegiem po testy owulacyjne a tu dwie grube krechy !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 17:23
Saramago lubi tę wiadomość
-
No widzisz! Po prostu wychodzę z założenia, że nie należy się nakręcać i choć sama jestem na tym forum i czytam wiele wypowiedzi to wiem, że można się łatwo zaindukować. Coś w głowie się dzieje i blokada gotowa. Trzeba do wszystkiego z dystansem podejsć. Poczucie humoru pomaga. Narazie jestem mądra... bo to drugi cykl
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają