Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne tez tak macie?
Odpowiedz

tez tak macie?

Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak samo jak dziesiec razy dziennie otwieram swoj wykres w ovu. Nie wiem na co ja licze? Ze go tym wpatrywaniem sie zmienie?

rybka lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...tylko dziesięć razy? haha.gif

Veri, rybka lubią tę wiadomość

1usacwa1uvvludfr.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...ja niezliczoną ilość...

rybka lubi tę wiadomość

1usacwa1uvvludfr.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dokładnie to samo! 100 razy sprawdzam co u mnie i u dziewczyn nowego ;) Szkoda, że nie można sobie zrobić dziecka przez neta, bo już dwno bym je miała :D

monaaa85, dodinka, JustyśkaG, rybka lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • misia00 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ! Myslalam,ze tylko ja jestem uzalezniona,ale na szczescie w tym klubie jest nas wiecej :)

monaaa85, MisiaMisia, rybka lubią tę wiadomość

kjmnzbmhvsv5f1xk.png

201509116847.png
  • Izaczek Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tak samo jak Wy, cały czas bym siedziała przed ovu i czasami sama z siebie się śmieje , że jak by od tego wpatrywania się w te wszystkie wykresy zachodziło się w ciąże to już bym chyba z tysiąc razy w niej była :D

rybka lubi tę wiadomość

Izaczek
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Ja nie robie testow przed @, przynajmniej nie za wczesnie albo jesli widze ze nie ma sensu. Za to z namietnoscia przegladam wykresy ciazowe na ovu. Tez tak macie? Siedze i porownuje....zle ze mna chyba.

też tak mam przeglądam cały czas i wydaje mi się że moje temperatury wcale nie wskazują ciąży :/

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Mam dokładnie to samo! 100 razy sprawdzam co u mnie i u dziewczyn nowego ;) Szkoda, że nie można sobie zrobić dziecka przez neta, bo już dwno bym je miała :D
    HAHAHA :) to tak jak ja :)

misia00 lubi tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • misia00 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:

Hhahaha,u mnie wykres wlaczony prawie 24 na dobe :)

rybka lubi tę wiadomość

kjmnzbmhvsv5f1xk.png

201509116847.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że nie jestem odosobnionym przypadkiem. Super, że jesteście dziewczyny!!! :***

rybka, monaaa85, misia00 lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja sie dolacze ;-) jestem uzalezniona od owu ;-) a jak jestem po owulce to glupieje,niby luzik ale bzika dostaje na maksa ;-) wczoraj zaczelam plamic i mialam tak caly dzien i co ja zrobilam? szukalam ciazowego wykresu z plamieniem ;-) witajcie ;-)

monaaa85, misia00, dodinka lubią tę wiadomość

• Saramago Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i chyba mnie wzięło, bo w 8dc mialam mega rozciągluta i zaczęłam grzebać czy to mozliwe żeby tak szybko. Staram sie brać wszystko na chłodno, ale gdzieś z tyłu glowy zastanawiam się czy to już, czy jeszcze przed czy już po. Nie mam w tym wprawy i liczę (jako,że to dopiero mój 2 cykl starań), że po prostu wyjdzie tylko muszę przycisnąć częściej mojego J. ;)

rybka, misia00 lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...znów to robię...cały dzień wgapiam się i analizuję wykresy ciążowe zwłaszcza..wiem że każdy organizm jest inny...ale usilnie szukam podobnego wykresu do mojego obecnego dziwnego wykresiku.. rotfl.gif

1usacwa1uvvludfr.png
  • misia00 Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    To i chyba mnie wzięło, bo w 8dc mialam mega rozciągluta i zaczęłam grzebać czy to mozliwe żeby tak szybko. Staram sie brać wszystko na chłodno, ale gdzieś z tyłu glowy zastanawiam się czy to już, czy jeszcze przed czy już po. Nie mam w tym wprawy i liczę (jako,że to dopiero mój 2 cykl starań), że po prostu wyjdzie tylko muszę przycisnąć częściej mojego J. ;)

Saramago mam w tym cyklu dokladnie tak samo,pozytywny test owulacyjny w 7dc,a owulka w 9dc :) Dzis od rana przerabiam wykresy z mozliwym zagniezdzeniem bo mam spadek tempki :)

Saramago lubi tę wiadomość

kjmnzbmhvsv5f1xk.png

201509116847.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba jeszcze nie było... stawiam, że tak za dwa dni.

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • misia00 Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    U mnie chyba jeszcze nie było... stawiam, że tak za dwa dni.

Kochana ale widze sluz plodny jest wiec serduszkuj do owulki i bedzie dobrze :) Trzymam kciuki mocno,a korzystasz z testow owaulacyjnych bo na wykresie nie zauwazylam ?

kjmnzbmhvsv5f1xk.png

201509116847.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia00 wrote:
    Kochana ale widze sluz plodny jest wiec serduszkuj do owulki i bedzie dobrze :) Trzymam kciuki mocno,a korzystasz z testow owaulacyjnych bo na wykresie nie zauwazylam ?

Nie misiaczku, nie korzystam z testów, nie badam szyjki. Ogólnie to tak podchodzę do tego z dystansem i na chłodno. jedyne co robie to tempka i śluz i tym sie kieruję... no i chcicą :D
    Jeśli mi do pół roku nie wyjdzie to będę w to wchodzic bardziej zaawansowanie. Oczywiście usiąde Św.Mikołajowi na kolanach, powiem, że byłam grzeczną dziewczynka i że w zeszłym miesiącu bocian mnie oszukał :)

A tak na poważnie, odstawiłam piguły więc u mnie to może być wielkie rozregulowanie, acz... co dziwne... nadal mam cykle 28dniowe.

misia00, monaaa85 lubią tę wiadomość

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BTW... ten śluz płodny był w mega ilościach dwa dni temu, dzisiaj bardzo skąpo

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • misia00 Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    Nie misiaczku, nie korzystam z testów, nie badam szyjki. Ogólnie to tak podchodzę do tego z dystansem i na chłodno. jedyne co robie to tempka i śluz i tym sie kieruję... no i chcicą :D
    Jeśli mi do pół roku nie wyjdzie to będę w to wchodzic bardziej zaawansowanie. Oczywiście usiąde Św.Mikołajowi na kolanach, powiem, że byłam grzeczną dziewczynka i że w zeszłym miesiącu bocian mnie oszukał :)

A tak na poważnie, odstawiłam piguły więc u mnie to może być wielkie rozregulowanie, acz... co dziwne... nadal mam cykle 28dniowe.

Hahahahaha,ale mi humor poprawilas i za to <3 Chcica musi byc bez tego nie ma bata :) Ja temu Mikolajowi tez usiade,ale jak sie znowu nie uda to mu porzadnie po glowie napukam bo mnie juz 7 miesiscy oszukuje hahahaha.

A tak na powaznie kochana to ja tez kilka miesicy temu wyciagnelam implant antykoncepcyjny,mieszkam w Irlandii i tu takie wynalazki oferuja i o dziwo cykle tez regularne,az do tego bo w tym to cyrk na kolkach,wczesna owulka,sluz plodny wiec biegiem po testy owulacyjne a tu dwie grube krechy !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 17:23

kjmnzbmhvsv5f1xk.png

201509116847.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz! Po prostu wychodzę z założenia, że nie należy się nakręcać i choć sama jestem na tym forum i czytam wiele wypowiedzi to wiem, że można się łatwo zaindukować. Coś w głowie się dzieje i blokada gotowa. Trzeba do wszystkiego z dystansem podejsć. Poczucie humoru pomaga. Narazie jestem mądra... bo to drugi cykl :)

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ