tez tak macie?
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja tez jeszcze poki co to bez wielkiego stresu,bo wiem ze dziewczyny sie tu staraja o wiele dluzej czasami,wiec nie ma co narzekac,a szczerze mowiac to tak naprawde solidnie to staramy sie od dwoch miesiecy,przedtem to tak rekreacyjnie bylo hahahahaha :)Najwazniejsze ze sie tu wszystkie wpieramy bo w kupie razniej
Saramago lubi tę wiadomość
-
monaaa85 wrote:...jeszcze tydzień i się wyjaśni.. Dziś mam gorszy dzień, nie oglądam wykresów ciążowych...bo jestem zazdrosna...i płaczliwa...
Buziaki Kochane Staraczki. Trzymam kciuki żeby spełniły się marzenia nas wszystkich.
Monaaa glowka do gory,widzialam twoj wykres,wyglada obiecujaco a stres nie wyplywa na nas dobrze wiec nie wolno kochana Ja tez mam od kilku dni spadek formy,obencnie 10dpo wiec rozwniez wkrotce sie okaze. -
Hej Dorotucha i tu masz racje,ja tez w poprzednich cyklach robilam testy juz od 12 dpo,niepotrzebny stres,nadzieja a pozniej rozczarowanie,dlatego podobnie jak ty tym razem staram sie czekac jak najdluzej,wiadomo ze to nie latwe ale co ma byc i tak bedzie
-