tez tak macie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie robie testow przed @, przynajmniej nie za wczesnie albo jesli widze ze nie ma sensu. Za to z namietnoscia przegladam wykresy ciazowe na ovu. Tez tak macie? Siedze i porownuje....zle ze mna chyba.
Ania_84, celia, Veri, Anoolka, respondeca, dodinka, rybka, Sergi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytaaaaaaaak KotkaPsotka, ja też przeglądam wykresy, porównuje tempki, jakie notatki są, ale to w zasadzie jest takie bezsensu ..... przecież każda z nas jest inna.. Jak przeglądałam kiedyś wykresy to czasami te nie-ciążowe niczym nie różnią się od niektórych ciążowych...
Wariatki jestesmy i tyle
powodzenia!Ania_84, rybka lubią tę wiadomość
-
Też tak mam - to zboczenie zawodowych staraczek chyba
celia, JustyśkaG, Eweloka84, rybka lubią tę wiadomość
-
też namietnie przeglądam wykresy i czytam notatki. a i test mi się zdarzyło zrobić przed terminem @ (już z tym skonczyłam)
Ania_84, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
Ja własnie sie zastanawiam czy zrobic 12 listopada (12dc) czy 14 - bo 12 listopada wieczorem biore ostatnią luteine- i nie wiem czy ryzykowac i czekac do 14 czy isc na bete 12
Zreszta zobaczymy jak tempka bedzie sie zachowywałaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 11:24
-
nick nieaktualnyja też napatrzę się na wykresy "zapylonych" dziewczyn a później wlepiam gały w swój jak szpak w gnat i nie wiem co bym tam chciała z niego wywróżyć
jestem materialistką i na zmarnowane testy ciążowe po prostu szkoda mi kasyMajka86, Anoolka, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
No to ja też się przyznaję do tego zboczenia Zawsze gdy mam jakiś spadek tempki w którymś tam dniu po ovulce, sprawdzam czy któraś też miała podobnie w ciążowym wykresie
To odrębna jednostka chorobowa, a jedyne skuteczne leczenie to ciążaAnkaT., JustyśkaG, Veri, Anoolka, eunika lubią tę wiadomość
-
uff myslalam ze tylko ja taka skrzywiona jestem. Dobrze ze nie jestem sama w tym obledzie AnBe masz racje, te nieciazowe wygladaja w sumie tak samo prawie.
To ide dalej przegladacWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 12:02
rybka lubi tę wiadomość
-
AnkaT. wrote:ja też napatrzę się na wykresy "zapylonych" dziewczyn a później wlepiam gały w swój jak szpak w gnat i nie wiem co bym tam chciała z niego wywróżyć
jestem materialistką i na zmarnowane testy ciążowe po prostu szkoda mi kasy
Mam dokładnie tak samo, najpierw wpatruję się w wykresy zafasolkowanych, a później gapię się na swój wykres - nie mam pojęcia co chcę tam wypatrzeć, ale patrzęrybka lubi tę wiadomość
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
Ja to załuje ze nie raz nie ma takiej funkcji - kopiuj wklej zielona kropeczke
monaaa85, mała_mi, rybka lubią tę wiadomość
-
widzę, że coraz więcej jest nas tutaj ja też szczególnie po owulce przyglądam się objawom, śluzowi, szyjce, tempce, czemu tylko się da oczywiście już wielokrotnie miałam prawie identyczny wykres jak czyjś ciążowy i maleństwa z tego nie było. ale chociaż przez chwilę była nadzieja