X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torbiel a starania
Odpowiedz

Torbiel a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, szukałam podobnego wątku ale mi nie wyszło, jeśli któraś z Was posiada link to poproszę.
    W listopadzie 2016 przez przypadek, po dłuższym czasie trafiłam do gina i usłyszałam : torbiel czynnościowa 4/5 cm. Dostałam progesteron na 16 do 25 dzień cyklu. Obecnie jestem w drugim cyklu kuracji. Pierwszy przebiegł książkowo i 3 dni po zakończeniu tabletek dostałam @. Teraz jest już 8 dzień i nic. Test negatywny. Do lekarza na wizytę muszę czekać ponad tydzień. Nie mieszkam w Polsce i obowiązują trochę inne zasady. Pytanie takie : czy jest kyoś z podobnym doświadczeniem ? Ile dni po zakończeniu tabletek powinna pojawić się @ ? W ciąży na 99,99% nie jestem i chciałabym po prostu rozpocząć nowy cykl bo od kilku tygodni mam zle samopoczucie.

Pozdrawiam Was

• Karoluś81 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja w czwartek w 25dc wzięłam ostatnią tabletkę orgametrilu który dostałam żeby pozbyć się torbieli w jajniku. Dzisiaj powinnam dostać @ ale narazie cisza. Przy tym mam wysoką cały czas temperaturę. W piątek 12 dpo zrobiłam betę, wynik ujemny. Jestem ciekawa jak się sytuacja rozwinie. W 2010 też brałam oegametril na torbiel, pomógł. Nie prowadziłam wtedy dokładnie obserwacji cyklu, ale z tego co pamiętam to okres przyszedł normalnie.
    Jeśli jutro rano temperatura będzie wysoka to zrobię test. Ogólnie dobrze się czuję tylko w ostatnich kilku nocach było mi bardzo gorąco, wręcz się pociłam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ