X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne torbiele
Odpowiedz

torbiele

Oceń ten wątek:
  • Nailew Koleżanka

Wysłany: 9 października 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysss wszystkie jesteśmy tutaj w podobnej sytuacji.. dlatego fajnie jest podzielić się z kimś kto Cię zrozumie. Wierzę, że i na nas przyjdzie odpowiednia pora, głowa do góry :)

styczeń 2015 - laparoskopia
    maj 2015 - 1 IUI - :(
  • justysss Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie...najważniejsze jest zrozumienie:) Mam nadzieje ze kiedyś i nas "TO" spotka:)

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, trafiłam ponownie na stary wątek :) od tamtego czasu byłam już u dwóch innych lekarzy i żaden z nich nie potwierdził PCOS - co więcej, na lewym jajniku nie mam już ani śladu po torbielach, w międzyczasie wchłonęły się same, a na prawym z czterech zostały mi dwie. Może i one znikną :)

Teraz oby tylko było dobrze... :)

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ