Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nadrobiłam was ale już nie pamiętam co której miałam odpisać 😜
Morwa uwielbiam twoje posty o uwierzeniu podnoszą mnie na duchu 😉
Nona nie martw się zwykle jeden lub dwa pęcherzyki pękają 😉 a zawsze jak masz ich więcej to większa szansa że się uda ✊
Któraś pisała że potrzebuje kciuków więc trzymam mocno ✊✊✊
Zyzia fajnie że będzie wątek przepisowy ty zawsze takie dobre jedzonko robisz 😁
OdpuszczonaNona, Morwa lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Co do tej pasty to ja sama robie hummus. Uwielbiam!
Ja omijałam hummus, bo nie lubię ciecierzycy. Raz zrobiłam zupę z ciecierzycą i byłam zrażona.
Odważyłam się zaryzykować z tą pastą i nawet mąż podjadł. Małymi kroczkami, a będzie więcej zdrowych dodatków. Może i ja zrobię hummus, choć nie ukrywam... Lubię gotowce, ale z dobrym składem!OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tez jedlismy dzis halloumi z pitą ze sałatką. ale ja jestem człowiek ser. kocham wszystkie sery a im bardziej śmierdzą tym lepiej 😀
wczoraj była bagietka z gorngonzola i gruszka. mega połączenie, polecam dla smakoszy 😛Kitka_87 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Morwa kochana wpisz mnie proszę tak wstępnie na 27.03 😉
11.03 idę podejrzeć co u mnie rośnie to będzie 11dc łatwo mi się liczy w tym cyklu 😁
Byłam dzisiaj u ortopedy z moją ręką i na razie zostaje na encorton 10mg czyli mam dwa w jednym i na rękę i na ANA 😊 cześć supli już przyszła a następne zaraz będą i będzie super 😁 czekam jeszcze jak @ sobie pójdzie i trochę sobie poćwiczę w domu a co 😊OdpuszczonaNona, Morwa, SzalonaOna, Joan lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
koktajlowa wrote:Staram się tak myśleć ale ponarzekać też czasem trzeba. Tak dla oczyszczenia 🙂
SzalonaOna, Lalia, Koteczka82, koktajlowa, Minea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Kitko super przemiana u Ciebie! Pamiętam fastfoody hihi.
Ja kiedyś jadłam zdrowo na maxa. Zero słodyczy, zero fastfoodów 😁 Później zluzowałam gacie i raz na jakiś czas coś wpadło. Jednak odkąd jestem z mężem to mi trudniej się tego trzymać, we dwoje pokusy lepiej smakują 🤣 Mąż też lubi zjeść, także gotowałam pod niego 🙈 Ale teraz go przekabacam na zdrowsze. Wie, że to po to, zeby się dzidziolek pojawił więc je co każę 😁Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:Morwa podoba mi się ten damski pierwiastek w Tobie
Codziennie coś o dobrej energii i kobiecej mocy będziemy tu wrzucać. Zaraz dzien kobiet.
Ja szykuje wazon. Mąż wtedy wie że ma zapełnić /zapłodnić bo owu w ten sam dzien co dzien kobiet.OdpuszczonaNona, Koteczka82, Anet.kaa, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
Marzenia wrote:Nie to żebym życzyła Ci takich dwóch kolosów😄mój ważył prawie 4200g😱
-
Kitka_87 wrote:Dziewczyny, mi się życie nie układało. W wieku 30. poznałam dopiero męża. U nas szybko. Zaręczyny po kilku miesiącach, potem ślub też po kilku. Był plan na rozpoczęcie starań już przed ślubem, ale było leczenie. Jak już dziś wiem zbędne, bo na HPV globułki to jak dropsy. Pół roku w plecy. Chciałam nadrobić czas zaczynając od razu po ślubie, bo wówczas miałam rzekomo dobrą cyto. I jak widać do dziś mi się nie udało. Mąż mówił o dwójce, dziś mam nadzieję, że uda się mieć choć jedno.
Będziesz mamusią 😘Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam te moc 😎 w grudniu mój mąż powiedział, że to pewnie ostatnie Boże Narodzenie w rozjazdach, bo następne z małym dzieckiem już nie będziemy jeździć tam i z powrotem. I wiecie co?? Ja coś czuję, że święta będą z baby.
Z tego cyklu termin porodu mam na 1 grudnia, a ewentualny plan B to następny cykl i termin porodu 29 grudnia. Urodzę tydzień przed i będą święta we tróje!!
Morwa, Twoja pozytywna wirtualna energia działa 🧘♀️Joan, Koteczka82, Sylwucha, Morwa, Kitka_87, Nynka, Zulugula, Evelle28, Marti29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalia widzę, że bacik pomógł
Tak trzymaj !
Morwa chyba zacznę sobie robić screeny z Twoich motywacyjnych wypowiedzi
Nona, kupiłam dzisiaj kubeczek menstruacyjny z rossmanna. Będę testować. W tym cyklu mam nadzieję lżejsza @ bo nie brałam kilka dni acardu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 23:03
Morwa, Lalia, OdpuszczonaNona, Kitka_87 lubią tę wiadomość