Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZyzia wrote:Za dużo owoców to za dużo cukru (nie mówię o cukrze dodanym ale tym zawartym w owocach), owoców powinna być jedna porcja dziennie. Lepsze by były soki warzywne. Cukru w diecie powinno być maksymalnie 10% ogółu energii. Kiedyś piłam jeden koktajl owocowy dziennie i dosyć mocno przekraczałam to zalecenie. Teraz jem owoce tylko do owsianki*
*chyba, że jest lato i jem owoce prosto z drzewa na działce
Nie to, że piję codziennie sok+smoothie+marchewkowy 😁
Codziennie wybieram jedno z nich i jest to u mnie koniec. Także uznaję to za jedną porcję owoców na dzień.
Chciałam tylko podkreślić, że nie walę pierwszego lepszego soku z 10 łyżeczkami cukru dodanego do zawartości 😁
Zyzia, masz świetną wiedzę 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 13:54
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anulla91 wrote:A czekam jeszcze na kariotypy które mają być pod koniec miesiąca
Dobrze pamiętam, że wynik kwasu foliowego i homocysteiny miałaś dobre?01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualny
-
Awwwwww Motylku tez widze ❤️❤️ coraz ciemniejszych IIZawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
nick nieaktualny
-
Laski, ale macie wiedzę! Ja myslalam, ze to ja cos wiem, ale jednak 💩 wiem czytam w ukryciu i az wstyd cokolwiek napisać.
U mnie testowanie 10.03 ale już czuje że idzie 🐒 i nic z tego nie będzie tym razem. Z reszta tsh do unormowania, ale nadzieją zawsze jest. Znam przypadki gdsie zachodziły kobity powyżej felernej 2.
Muszę jakos zebrać w kupę te wszystkie naturalne specyfiki. Poki co u mnie maca, olej wiesiolka + lniany, siemię od czasu do czasu, a tak to suple NewMeday&night i probiotyki, żeby troche wzmocnić jelita.
Czekam na jakąś marcowa ciężarna!!OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
OdpuszczonaNona wrote:Tak, espresso i gin też nie są dobre ale cos trzeba pić. Ja pije wode, pokrzywe, roibos i zieloną.
espresso i gin to moje używki hehe
Ktoś pytał o miętę. Mięta pieprzowa jest spokoladySiSi, Minea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Jakiś czas mnie nie było bo musiałam trochę odetchnąć. Zrobiłam dzisiaj bobo test, bo od dwóch dni dziwnie się czuję i wydaje mi się, że coś tam widać. Poleciałam oczywiście na betę i czekam na wyniki. Jak wyjdzie negatywna to zaraz po @ zapisuję się na testowanie gotowa i pełna sił do działania
OdpuszczonaNona, Kitka_87, Morwa, in_co_gni_to, SzalonaOna, Koteczka82, Marti29, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
OdpuszczonaNona wrote:umówiłam sie na kolację z przyjaciołką.
W babskiej energii
ale że w tygodniu?
ja dziś tez wychodzę z przyjaciółką po pracyOdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny