Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:O kurde, czyli teraz Ana 3. Trzymam kciuki by tam już nic nie wyszło. Ale miano nie jest duża a to plus
Chyba zrobię ANA4, bo nawet są tańsze niż ANA3, a czytałam na FB, że dziewczyny polecają ANA4 zamiast ANA3.
W sumie bez sensu kasę wydałam, mogłam od razu zrobić ANA4. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kitka_87 wrote:Nie daj się namówić na żadne globułki. Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale umawiaj się na kolposkopię. Polna, Poznań polecam.
Tak,dokładnie.Ja miałam 3 grupe cytologii i poszłam od razu na kolposkopie,a że wyszedł stan zapalny to po niej na pobranie wycinków.Zanim trafisz do lekarza,dowiedz sie o wynik cytologii.Do mnie też dzwonili z laba że wyniki do konsultacji,i pojechałam od razu żeby go zobaczyć bo się martwiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 19:06
Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
Kitka_87 wrote:Nie idź byle gdzie na kolposkopię. Poczytaj o specjalistach w swojej okolicy. Daj znać jaki wynik.
Umówiłam się na konsultację do Invicty w Gdańsku. Tam też miałam cytologię robioną.
Jutro pojadę po sam wynik, bo nie wytrzymam całego tygodniaKitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zyzia wrote:Ja bym się bardziej bała goitrogenów, które blokują wchłanianie jodu niż glutenu 😉
-
Kitka_87 wrote:Chyba zrobię ANA4, bo nawet są tańsze niż ANA3, a czytałam na FB, że dziewczyny polecają ANA4 zamiast ANA3.
W sumie bez sensu kasę wydałam, mogłam od razu zrobić ANA4.
Kitka ale ANA 3 czy 4 może Ci wyjść ujemne. Tam masz tabelkę, a antygenami, nie ma typu świecenia i miana przeciwciał (u mnie przy ANA3 jest tylko tabelka). Nawet nie wiedziałam, że jest ANA4.
Kitka czytam te posty z grupy Paśnika i tam dziewczyny piszą, że w Salve Media w Warszawie zapisy są z miesiąca na miesiąc.
EDIT: na grupie doczytałam, że ANA 4 to antygeny i typ świecenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 19:16
Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Joan wrote:Warzyw będących źródłem goitrogenów jedzonych na surowo nie powinno przekraczać się ilości 500g/tydzień.
Ilość związków wolotwórczych zmniejsza się poprzez: mycie, krojenie, płukanie, moczenie, gotowanie oraz fermentacja. Gotować należy w dużej ilości wody be przykrycia przez pierwsze kilka minut – obniżenie zawartości glukozynolanów o 30-40% (łatwo przechodzą do wody i są lotne).OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Do mnie dzisiaj rano przyjechała reszta supli, już wszystko rozłożyłam do mojego pudełka z przegródkami i łykamy 😁 musi być super nie ma innej opcji 😉
Tylko jeszcze muszę męża urobić bo ma na mnie focha od końcówki tamtego cyklu za to że mi się wcale sexu nie chciało 😜
A w czwartek znowu jadę zająć się moim bratankiem 😍 może to dobry znak że teraz często się nim zajmuję może moja dzidzia zobaczy że dobra ze mnie mamusia i przyjdzie 😁 mały trochę zaspokaja mój instynkt macierzyński 😁OdpuszczonaNona, Lalia, Susanne, dmg111, TakBardzoCiebieChcę lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
OdpuszczonaNona wrote:No Joan zalecane w okolicy owu jest 3x 1000 dziennie. Dajesz
No ja staram się ostrożnie. Mam chorobę jelit, więc wolę nie ryzykować z mega dawkami Na razie biorę poł miarki. Koło owu całą ewentualnie 1,5.OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Tu obliczysz wrzuć wynik i normy w ten kalkulator. Ja Ci nie obliczałam bo na oko widać, że wyniki masz ekstra chyba ,że Cię z kimś pomyliłam:p
http://www.chorobytarczycy.eu/kalkulator
Dzięki Ci dobra kobieto
Ft4 42,31% to chyba za małe?
Ft3 85,50 %
No nic trzeba powtórzyć i zobaczyć na czym teraz stoję, dluga lista badań sie szykuje. Idę na własną rękę u lekarza sie chyba nie doczekam. -
nick nieaktualny
-
Koteczka82 wrote:A w czwartek znowu jadę zająć się moim bratankiem 😍 może to dobry znak że teraz często się nim zajmuję może moja dzidzia zobaczy że dobra ze mnie mamusia i przyjdzie 😁 mały trochę zaspokaja mój instynkt macierzyński 😁
Pogadaj ze swoją macicą ! Powiedz dziecku, że czekasz na nie Zaproś je do swojej macicy. Spraw, żeby Twoja macica była ciepła nie zimna
Kurna jak ktoś spoza nas zobaczy co my piszemy to będzie uciekał aż się będzie kurzyło. Pomyśli popier****ne babki !OdpuszczonaNona, Koteczka82, Anet.kaa, Lalia, Susanne, Zyzia, Morwa, dmg111, Nynka, TakBardzoCiebieChcę, kic83 lubią tę wiadomość