Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
Odpowiedz

Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2020, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikii wrote:
    Przykro mi, daj mu może parę dni i spróbujcie jeszcze porozmawiać...

Nie, odpuszczam naprawdę. W ciazy z corka zostalam ze wszystkim sama, nie potrafil mnie wspierac w ogole. Pozniej po porodzie tez bylam sama, sama wstawalam w nocy a on spal w drugim pokoju bo musi sie wyspac. Pampersy i kapiel weszly u niego jak corka miala prawie rok. Nie chcę powtorki z rozrywki. Wtedy o malo sie nie rozstalismy i pozniej juz nigdy nie bylo do konca dobrze.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ,

Lecę Was nadrabiać tydzień miałam wyjęty z życiorysu młody chory ja też grypa która przeszła w zapalenie zatok i oskrzeli .. i drugi tydzień na L4 ... cudownie .. - niestety w tym cyklu odpadliśmy , ale będę do Was zaglądać żeby kibicować.
    Kic gratulacje :) co do wysokiej bety - zobacz jakie ja miałam a Antoś jest jednym z trojaczków ..za to faktycznie progesteron miałam wysoki :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 11:59

Morwa, Pszczolka36l lubią tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2020, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem z Wami, podczytuje co u Was, ale moj cykl w mordę strzelił z powodu wyjazdu męża. Ostatnie 3 cykle po tabletkach trwały 27,28,30 dni a dziś seks 12 dc i to by było na tyle.. :(

• Morwa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Dzień dobry ,

Lecę Was nadrabiać tydzień miałam wyjęty z życiorysu młody chory ja też grypa która przeszła w zapalenie zatok i oskrzeli .. i drugi tydzień na L4 ... cudownie .. - niestety w tym cyklu odpadliśmy , ale będę do Was zaglądać żeby kibicować.
    Kic gratulacje :) co do wysokiej bety - zobacz jakie ja miałam a Antoś jest jednym z trojaczków ..za to faktycznie progesteron miałam wysoki :)
    Czyli kiedy teraz wracasz do starań? Robisz tak pisałaś? Czy w przyszłym miesiącu będziecie jeszcze próbować?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Czyli kiedy teraz wracasz do starań? Robisz tak pisałaś? Czy w przyszłym miesiącu będziecie jeszcze próbować?
    myślę że się umówimy w klinice jak doleczę :) i spróbujemy :)

Lalia lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unicornskreślę Cie z listy pod tym nickiem, ale liczę na to ,że jakoś dogadacie się ze swoim i podejmiecie wspólną decyzję co dalej. My będziemy tu na Ciebie czekać:*

Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    myślę że się umówimy w klinice jak doleczę :) i spróbujemy :)
    Dużo zdrówka zatem wam życzę:*

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Dzień dobry ,

Nie czytałam ale zimna woda poprawia ukrwienie u facetow. Może pomoże 🙈

A u mnie dziś tak
    Czyli jak wczoraj były takie same a dziś testowa ciemniejsza to owu od wczoraj czy dzisiaj?
    1bc79b288f10.jpg

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jaki dzisiaj durny sen miałam ?! Śniło mi się, że jestem w 7tc i nawet nie mam pojęcia, że jestem w ciąży. Informuje mnie o tym mój lekarz gdy spotykam go w sklepie. Ginekolog mówi , że nie może mnie przyjąć aby sprawdzić czy serce bije, ale może mi kogoś polecić kto dzisiaj przyjmuje. Idę zatem na wizytę wchodzę do gabinetu a tam kto ? MACIEREWICZ W kitlu 😂 obudziłam się natychmiast 😂

Anet.kaa, Pszczolka36l, Kitka_87, MałaMi90, ladySiSi, dmg111, Klaudia9212, Minea lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Nie czytałam ale zimna woda poprawia ukrwienie u facetow. Może pomoże 🙈

A u mnie dziś tak
    Czyli jak wczoraj były takie same a dziś testowa ciemniejsza to owu od wczoraj czy dzisiaj?
    1bc79b288f10.jpg
    U mnie była by dzisiaj ;)

Pszczolka36l lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2020, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    U mnie była by dzisiaj ;)
    U mnie tak samo

Pszczolka36l lubi tę wiadomość

• Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 11:59

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:
    Ahahhahahahahahhahahah! Piękny sen połączony z koszmarem.
    Dokładnie. Tak fajnie zapowiadał się ten sen a później to nastraszniejszy horror jaki można sobie wyobrazić 😂

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, motylek ale to znaczy, że owulacja dzisiaj czy w ciągu 24h? Kurde ja mam suszę totalna. Jedynie przy sexie "bulgocze". Dopytuje się bo tak sobie myślę, że przy iui będę wspomagać się testami owu. Tak na wszelki wypadek. Zawsze miałam test owu pozytywny, do tego śluz jak Białko i ból owulacyjny to miałam pewność. A teraz po tej cb poprzestawiało się coś i w tamtym cyklu plamiłam a w tym brak oznak.

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Morwa, motylek ale to znaczy, że owulacja dzisiaj czy w ciągu 24h? Kurde ja mam suszę totalna. Jedynie przy sexie "bulgocze". Dopytuje się bo tak sobie myślę, że przy iui będę wspomagać się testami owu. Tak na wszelki wypadek. Zawsze miałam test owu pozytywny, do tego śluz jak Białko i ból owulacyjny to miałam pewność. A teraz po tej cb poprzestawiało się coś i w tamtym cyklu plamiłam a w tym brak oznak.
    U mnie była by dzisiaj owulacja. Tak jak pisałam w pierwszy dzień mam dwie kreski tego samego koloru a na drugi dzień kreska testowa jest mocniejsza od kontrolnej i w tym dniu mam owu. A jak jest u Ciebie to nie wiem. No i nie przejmuj się, że nie masz sluzu na zewnątrz, ważne, że jest wewnątrz:) działaj dzisiaj a jutro popraw :)

Pszczolka36l, Kitka_87 lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jutra ruszam z testami owu a na piątek ustawiam wizytę. Pod warunkiem ,że mój gin będzie przyjmował 😂

Pszczolka36l, nikii, motylek1909, Lalia, dmg111, Klaudia9212, Minea lubią tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    U mnie była by dzisiaj owulacja. Tak jak pisałam w pierwszy dzień mam dwie kreski tego samego koloru a na drugi dzień kreska testowa jest mocniejsza od kontrolnej i w tym dniu mam owu. A jak jest u Ciebie to nie wiem. No i nie przejmuj się, że nie masz sluzu na zewnątrz, ważne, że jest wewnątrz:) działaj dzisiaj a jutro popraw :)
    Zaraz dzieci wyślę do kościoła. Mąż nie poszedł na drugą zmianę to się poseksimy 😂
    A ten śluz to miałam taka iskierkę nadziei, że jeśli jest taki zajebisty to te mojego marne plemniczki mają większą szansę.

Koteczka82, Morwa, Kitka_87, Lalia lubią tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Od jutra ruszam z testami owu a na piątek ustawiam wizytę. Pod warunkiem ,że mój gin będzie przyjmował 😂
    Trzymam kciuki 🍀✊

Morwa lubi tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Trzymam kciuki 🍀✊
    Trzymaj przydadzą się ;)

Minea lubi tę wiadomość

‹‹ 18 19 20 21 22 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ