Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynikii wrote:Przykro mi, daj mu może parę dni i spróbujcie jeszcze porozmawiać...
Nie, odpuszczam naprawdę. W ciazy z corka zostalam ze wszystkim sama, nie potrafil mnie wspierac w ogole. Pozniej po porodzie tez bylam sama, sama wstawalam w nocy a on spal w drugim pokoju bo musi sie wyspac. Pampersy i kapiel weszly u niego jak corka miala prawie rok. Nie chcę powtorki z rozrywki. Wtedy o malo sie nie rozstalismy i pozniej juz nigdy nie bylo do konca dobrze. -
Dzień dobry ,
Lecę Was nadrabiać tydzień miałam wyjęty z życiorysu młody chory ja też grypa która przeszła w zapalenie zatok i oskrzeli .. i drugi tydzień na L4 ... cudownie .. - niestety w tym cyklu odpadliśmy , ale będę do Was zaglądać żeby kibicować.
Kic gratulacje co do wysokiej bety - zobacz jakie ja miałam a Antoś jest jednym z trojaczków ..za to faktycznie progesteron miałam wysoki -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Dzień dobry ,
Lecę Was nadrabiać tydzień miałam wyjęty z życiorysu młody chory ja też grypa która przeszła w zapalenie zatok i oskrzeli .. i drugi tydzień na L4 ... cudownie .. - niestety w tym cyklu odpadliśmy , ale będę do Was zaglądać żeby kibicować.
Kic gratulacje co do wysokiej bety - zobacz jakie ja miałam a Antoś jest jednym z trojaczków ..za to faktycznie progesteron miałam wysoki -
Morwa wrote:Czyli kiedy teraz wracasz do starań? Robisz tak pisałaś? Czy w przyszłym miesiącu będziecie jeszcze próbować?
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dzień dobry ,
Kic gratulacje co do wysokiej bety - zobacz jakie ja miałam a Antoś jest jednym z trojaczków ..za to faktycznie progesteron miałam wysoki
A u mnie dziś tak
Czyli jak wczoraj były takie same a dziś testowa ciemniejsza to owu od wczoraj czy dzisiaj?
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Wiecie jaki dzisiaj durny sen miałam ?! Śniło mi się, że jestem w 7tc i nawet nie mam pojęcia, że jestem w ciąży. Informuje mnie o tym mój lekarz gdy spotykam go w sklepie. Ginekolog mówi , że nie może mnie przyjąć aby sprawdzić czy serce bije, ale może mi kogoś polecić kto dzisiaj przyjmuje. Idę zatem na wizytę wchodzę do gabinetu a tam kto ? MACIEREWICZ W kitlu 😂 obudziłam się natychmiast 😂
Anet.kaa, Pszczolka36l, Kitka_87, MałaMi90, ladySiSi, dmg111, Klaudia9212, Minea lubią tę wiadomość
-
U mnie była by dzisiaj
Pszczolka36l lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa, motylek ale to znaczy, że owulacja dzisiaj czy w ciągu 24h? Kurde ja mam suszę totalna. Jedynie przy sexie "bulgocze". Dopytuje się bo tak sobie myślę, że przy iui będę wspomagać się testami owu. Tak na wszelki wypadek. Zawsze miałam test owu pozytywny, do tego śluz jak Białko i ból owulacyjny to miałam pewność. A teraz po tej cb poprzestawiało się coś i w tamtym cyklu plamiłam a w tym brak oznak.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Pszczolka36l wrote:Morwa, motylek ale to znaczy, że owulacja dzisiaj czy w ciągu 24h? Kurde ja mam suszę totalna. Jedynie przy sexie "bulgocze". Dopytuje się bo tak sobie myślę, że przy iui będę wspomagać się testami owu. Tak na wszelki wypadek. Zawsze miałam test owu pozytywny, do tego śluz jak Białko i ból owulacyjny to miałam pewność. A teraz po tej cb poprzestawiało się coś i w tamtym cyklu plamiłam a w tym brak oznak.
Pszczolka36l, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:U mnie była by dzisiaj owulacja. Tak jak pisałam w pierwszy dzień mam dwie kreski tego samego koloru a na drugi dzień kreska testowa jest mocniejsza od kontrolnej i w tym dniu mam owu. A jak jest u Ciebie to nie wiem. No i nie przejmuj się, że nie masz sluzu na zewnątrz, ważne, że jest wewnątrz:) działaj dzisiaj a jutro popraw
A ten śluz to miałam taka iskierkę nadziei, że jeśli jest taki zajebisty to te mojego marne plemniczki mają większą szansę.Koteczka82, Morwa, Kitka_87, Lalia lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Morwa wrote:Od jutra ruszam z testami owu a na piątek ustawiam wizytę. Pod warunkiem ,że mój gin będzie przyjmował 😂
Morwa lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.