Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
in_co_gni_to wrote:Dziewczyny, beta 505. Chyba jest dobrze, rośnie szybko, może bliźniaki? 😂
Przy jakiej necie widoczne jest serduszko?
In-co-gni-to super beta 😁 gratuluję.
Serduszko to tak powyżej 10tys bety 🤔
in_co_gni_to, doomi03 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:In-co-gni-to super beta 😁 gratuluję.
Serduszko to tak powyżej 10tys bety 🤔
Dziękuję ;-* o rany to jeszcze strasznie długa droga...
Nie ukrywam, że chciałabym już mieć to za sobą.1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka -
nick nieaktualnyJoan wrote:Endokrynolog koniecznie. Badałaś już wcześniej tarczycę ?
Masz PCOS ? -
nick nieaktualny
-
Kitka_87 wrote:Ja acard po owu.
Morele, migdały mi się skończyły, gdzie mi wylecą do paczkomatu. Ananas czeka grzecznie w domu.
Endometrium rośnie cały cykl, aż do @. W momencie zagnieżdżenia dobrze, żeby miało minimum 7,0 ☺️ Także po owu też można cały czas nad nim pracować.Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ale za duże w momencie zagniezdzenia też nie jest za dobre. Poczytaj na wątku o in vitro jakie musi być endometrium przed transferem 5 dniowego zarodka, który teoretycznie może zagniezdzac się już w 1 dzień po transferze. U nas to 6dpo. Jest coś takiego jak okienko implantcyjne. Jak się w nie nie zalapią to transfer będzie nie udany . Tak samo jest na naturalnym cyklu. Endometrium jest dobre do zagniezdzenia tylko w do pewnego momentu...
Tak wiem Morwa, większe nie znaczy lepsze, może być przeroścnięte. -
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluję dwóch kresek i nie ukrywam zazdroszczę! Ale pozytywnie 😊pisałyscie o pozytywnym myśleniu i przyciąganiu ale kurczę nie umiem. Pesymistką z natury jestem 🤦
U mnie 7dc, 10 mam monit i zobaczymy ile jajcorów wyrosło.
Kitka, jeśli już chcesz wchodzić na immunologię, to ja bym zrobiła KIRy, czyli coś co odpowiada za implantację
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Edyta, skonsultuj to w MedicusClinic we Wrocławiu. Nie kładź się na stół bez konsultacji z tamtejszym specjalistami. Karnowski nie ma terminów ale Kotarski uczy się wszystkiego od niego i ma terminy.
Z progiem dziwna sprawa... Nie dostałaś Duphaston ani nic? Masz się zgłosić po pozytywnym teście? -
Hej wszystkim, bardzo dawno sie nie udzielałam tutaj u nas.. ale nie miałam głowy do tego..podczytywalam Was jednak dlatego gratuluję wszystkich ujzanych 2 kreseczek 😘 i trzymam kciuki za kolejne.
Mnie proszę wykreślić z testowania... niestety dla mnie w tym momencie ważna bedzie walka o moje zdrowie.. A mam dla kogo walczyć.. na dekolcie jakis czas temu wyszło mi jakieś znamię, nie duże. Od niedawna zaczelo mnie strasznie boleć, sam z siebie robił sie strupek który na zmianę schodził i robił sie od nowa.. Wiec wkoncu wybralam sie do lekarza.. diagnoza zawaliła mnie z nóg. Rak skóry zaawansowany. Pilne skierowanie do onkologa gdzie dowiedziałam się że jest złośliwy. Prawdopodobnie z przerzutami na węzły.. za parę dni operacja.. pozniej chemia badz radioterapia.. Ale nie widzę innej opcji, musi byc dobrze A nie mogę się załamywać bo sa dzieci, nie chce żeby widziały moje cierpienie..
Dziewczyny pamietajcie, jeśli zauważycie cokolwiek niepokojącego na skórze nie czekajcie jak ja, idzcie odrazu do lekarza.. ja gdybym moze poszla odrazu teraz byłabym w innej sytuacji..ale przez myśl nawet mi nie przeszlo ze cos tak małego moze okazać się rakiem..😔02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Marti29 wrote:Podobno przy zbyt częstym seksie w nasieniu są niedojrzałe plemniki, które nie mogą zaplodnic. Ale moim zdaniem nie ma reguły. Jedni zachodzą w ciaze z maratonów inni uprawiając seks 2 razy w całym cyklu.
Marti29 lubi tę wiadomość
-
Inaa bardzo mj przykro. Musisz walczyć. Trzymaj się kochana. Nie załamuje się. Będzie dobrze... Trzymam kciuki.Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)