Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitka_87 wrote:Nona tutaj tak nie ma 🤣 To jest najlepszy gin w okolicy. Jadę do niej 30km. Tutaj nie ma recepcji, to jest gabinet przy domu, tylko prywatne wizyty i odkąd tu chodzę od kilku lat to jest norma i inaczej nie będzie 🤣 Pani Doktor musi swoje powiedzieć, co by nie było wczuwa się i wysłucha 😉
Wy macie fajnie w dużych miastach, a ja bym musiała do Łodzi gnać 100km na wizytę tak to. U mnie w mieście same niedouki, nie ma serio wyboru 🤦
Daj znać co wymyśliła z wynikami Twoich badań. Ja idę w środę.
Ja miasto 80 tys mieszkańców. Ginekologów sporo, ale nie ma takiego "the best".
Ja to wcześniej trafiałam na takich co albo nic nie gada albo nic nie ogarnia ale fakt skupiałam się na lekarzach na nfz. W tym roku byłam prywatnie i zupełnie inna bajka Pierwszy raz widziałam "spódniczki" do przebrania i lekarz zaprosił się przebrać do łazienki a nie trzeba mu było mu przed biurkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2020, 20:27
-
nick nieaktualnyKitka_87 wrote:Mam monit na 20, w gabinecie Pani z 17:40, wizyty co 20min. Moja gin do północy przyjmuje, norma 🤦
Też miałam taka lekarke..wyjezdzalam z chaty o 17 a wracałam około 22 a wchodziłem do gabinetu tylko ma monit 5minutowy, dramat...ale po 7msc robienia tylko monitow i nie zlecania mi żadnych badań w końcu ją zmieniłam -
Marzenia wrote:Zulugula,ja zawsze myślałam że endometrium najlepsze jest ok 12mm w trakcie owu🤔Jak byłam ostatnio na monitoringu dzień przed owu to tak kak Ty miałam 13,5mm i gin mówiła,że idealne,zawsze miałam ok 12mm.Teraz jak tak piszecie to zastanawiam się czy jednak nie za duże🤔
miejmy nadzieję że nie, skoro lekarze nie zwrocili na to uwagi a jeszcze mówili że idealnie💙 11.2020
💗 11.2023 -
Hej dziewczyny. Ten moj cykl jest taki dziwny jakis. Zaraz po owulacji infekcja. Jestem 6dpo szyjka wysoko i twarda nie moge sprawdzic czy otwarta czy zamknieta bo nie wyczowam tego w srodku mam strasznie rozpulchnione ledwo dalam rade zbadac szyjke. Sluzu to mam tyle ze mam ciagle mokro sluz jest wodnisty z domieszka bialego i ovufrend stwierdzil ze mam dzisn plodny... Cala buzie i plecy mam wysypane w krostach do tego na twarzy mam czerwone plamy a zeby tego bylo malo to cycki mnie strasznie bola... Chyba cos sie z moim organizmem dzieje i bd musiala odwiedzic moja ginekolog.
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Mowe wrote:Też miałam taka lekarke..wyjezdzalam z chaty o 17 a wracałam około 22 a wchodziłem do gabinetu tylko ma monit 5minutowy, dramat...ale po 7msc robienia tylko monitow i nie zlecania mi żadnych badań w końcu ją zmieniłam
U mnie u jednego z lekarzy na monit wchodzi się pomiędzy pacjentkami. Tak powinno być. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, kiedy najlepiej iść na monit? W który dzień cyklu mniej więcej? Tzn ile przed owulacją?
Bo ja jutro mam wizytę u ginekologa w związku z tą moją cytologią i myślę, że jest szansa, że gin podejrzy co tam się dzieje na usg.. Tylko czy to dobry czas, jutro mam 11dc a owulację mam zwykle 13-14 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2020, 20:56
Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:Kic kiedy u Ciebie sexy, Algida? Haha. Nie zapominaj o mężu
Lalia, Zulugula, OdpuszczonaNona, doomi03, Koteczka82, ladySiSi lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Marzenia wrote:Skonsultuj koniecznie z innym lekarzem.Ale dr mówi że w ciągu 2 mcy żebyś zaszła w ciążę,a jeśli nie uda się to wtedy operacja?No progesteron masz na pewno za niski wg mnie powinnaś brać luteinę lub dupka.
Potwierdzam, wymuś luteine lub dupka bo to musisz brać koniecznie. Gdyby nie luteina i duphaston i szybka reakcja mojej ciąży by już nie bylo zapewne (a kiedyś mialam bardzo ładny progesteron). Nie ryzykuj. -
Nynka wrote:
Wczorajszy wygląda jak pozytyw,hmm
Powtórz jutroNynka lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Agawa85 wrote:Mam astmę i alergie, ale nie mam obecnie spechalnych objawów, ale może się okazać, że na coś choruje, a sama o tym nie wiem... najgorsze że gdyby nie forum nie przyszło mi do głowy to badanie, bo ginekolog ani słowa nie wspomniał o tym, a wychodzi na to, że dopiero zaczynam diagnostykę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2020, 22:03
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
OdpuszczonaNona wrote:Ula idealny!!!
Ja bez clo chodzę 12 i 15dc
Na clo jeszcze dodaje wizytę w 8-9dc bo się boję że wcześniej owu.
Owu mam około 14dc.
No i super!
Będzie oglądanie 😄OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Doomi03, piękna beta 😍😍😍 w środę powtarzasz z progesteronem?? 🤗
Nona, to może zrobimy synchronizację seksow i dzisiaj obie bzykniemy? 😅
Pszczółka, trzymam kciuki kochana ✊🍀
Tak jest, Środa z progesteronem bo jeszcze zostało mi skierowanie na te dwa badania na luxmed
No i będę umawiać wizytę z usg na 27 jesli beda terminy, czyli dokładnie na dzień moich 28 urodzin jak się pokaże, to będzie najlepszy prezent urodzinowy w życiu.Lalia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny