Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Sylwucha, jakie piękne kropeczki 🤩🤩🤩
Nie mogę się na patrzeć!
Myślicie już o trzech kompletach imion? 😂
Dziewczynki, dziewczynka i chłopiec, chłopcy? 😁🤩
Maluchy rozwijają się dobrze i gdyby nie te ciągłe mdłości, to pewnie wróciłabym do pracy 😉Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia, Koteczka dokładnie tak jak piszecie. Moja gin uznała w pierwszym momencie, że to LUF i pęcherzyk nie pękł. W końcu przed monitem uznałyśmy wspólnie, że owu mam 11-12dc. A wczoraj był 13dc. Jednak powiedziała, że rozmiar pęcherzyka tj 1,83 nie wskazują jej na LUF i jak policzyła to mówi, że może pęknie jutro czyli dziś, ale mam się pojawić za tydzień, że stwierdzić czy pękł rzeczywiście czy to nieszczęsny LUF.
Powiedziała, że ona w testy owulacyjne nie do końca wierzy, bo zna przypadki, że Dziewczyny na tej podstawie stwierdzały, że mają owulację, a potem na USG okazywało się niestety coś innego. -
Inaa89, dużo zdrowia i sily, szybko zrobilas badania, a to ważne, trzymaj sie dzielnie i oby walka szybko i pomyślnie sie skonczyla!
Sylwucha, wzruszające!
Dziewczyny, gratuluję kresek, ladny poczatek miesiacaSylwucha lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba za bardzo się nakręciłam tymi staraniami.. Dziś wstałam z lekkim dołem bo okresu dalej nie ma a test negatywny 😪 wolałabym już @ dostać i zaczynać nowy cykl..
Z resztą czego ja się spodziewałam.. Z pierwszym 👶 nie było łatwo to dlaczego z drugim miałoby być inaczej.. 😪😪😪13/09/2015 córeczka Maya (⚖️3330, 📏51cm)
30/01/2021 córeczka Julia ( ⚖️3300, 📏49cm) -
Właśnie siedzę w labie 😃 robię samą betę
Sylwucha, SzalonaOna, kar_oliv, kic83, Kitka_87, Lalia, Evelle28, dmg111, Klaudia9212, Koteczka82, Morwa lubią tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Ja miałam pecherzyk 18,3 w czwartek. Pękł w niedzielę. Twój może pęknąć w środę - czwartek.
Właśnie tak mówiła gin, że dziś zrobić 🐝 i poprawić koniecznie w czwartek.
Niby na LUF rzeczywiście jego wielkość nie wskazuje, ale z drugiej strony to jakbym miała owu w czwartek to byłby 15dc! To jak się do ma do mojej fazy lutealnej. Przecież ja mam cykle tylko 24-25 dni 🙈 To ona za krótka!
Kazała przyjechać w poniedziałek, bo rozważała czwartek, ale mówiła, że woli na spokojnie i że będzie sprawa jasna.
Trochę jestem zdezorientowana 🤷OdpuszczonaNona, Sylwucha, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kitka_87 wrote:Nona tutaj tak nie ma 🤣 To jest najlepszy gin w okolicy. Jadę do niej 30km. Tutaj nie ma recepcji, to jest gabinet przy domu, tylko prywatne wizyty i odkąd tu chodzę od kilku lat to jest norma i inaczej nie będzie 🤣 Pani Doktor musi swoje powiedzieć, co by nie było wczuwa się i wysłucha 😉
Wy macie fajnie w dużych miastach, a ja bym musiała do Łodzi gnać 100km na wizytę tak to. U mnie w mieście same niedouki, nie ma serio wyboru 🤦04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
O rany 😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️ Słodkości, chce takie misie 🙏🙏🙏 niech zdrowo rosną 😘
Sylwucha lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kitka_87 wrote:Ja jestem wlkp, okolice Konina Pszczółko, do Łodzi mam 100km, więc to już trochę misja. No konsultacje w ciąży bym jeździć mogła, ale już na "głupi" monit muszę gnać 30km 😤
Kitka_87 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Tylko monit prawde powie, 1 usg i tydzine pozniej drugie to nie monit, ja bym sprawdzila w piatek, bo jakby nie pekl to poda ovitrelle a jak pekl to juz wiadomo jak liczyc. W poniedzialek nie bedzie juz sladu.
W piątek ona nie przyjmuje prywatnie, tutaj jest cały problem. Ma jeszcze dyżury w szpitalu. Ciężki temat generalnie. "Uroki" małego miasta niestety.
Powiedziała, że jeśli teraz nie zaskoczę to jesteśmy umówione już na kolejny cykl na taki monit z prawdziwego zdarzenia, będę musiała przyjechać z 3x do niej i będziemy podglądać.OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPszczolka36l wrote:Czyli Ty z drugiej strony Łodzi. Szkoda bo dałabym Ci namiar na super giną. Tak jak pisałam on przyjmuje też w gravicie. Ale jeżdżę do niego prywatnie i robi to samo co w klinice tylko połowę taniej i bliżej mnie. Bo tu mam 40 km a do Łodzi 70km.
Dziękuję Pszczółko za chęci 😘 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ☺️
Poproszę dzisiaj o 11:15 za trzymanie kciuków.
Wizyta u ginekologa w sprawie mojej cytologii i przy okazji monit więc podejrzymy co tam rośnie i czy moje odczucia co do wcześniejszej owulacji mogłyby się sprawdzić 😄
Tylko w sumie u mnie to nie ma aż tak dużego znaczenia, bo generalnie my przez cały cykl (oprócz miesiączki) kochamy się codziennie, czasami dwa razy dziennie - szczególnie w okolicach dni płodnych.
Więc to nie wina rzadkich bzyków i nietrafienia w owulację, że w ciążę nie zachodzę..SzalonaOna, OdpuszczonaNona, Kitka_87, Lalia, Koteczka82, Morwa, ladySiSi lubią tę wiadomość